Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" treneris gūst traumu, svinot dramatiskos uzvaras vārtus

Rolands Eliņš

"Borussia" treneris gūst traumu, svinot dramatiskos uzvaras vārtus
Lisjēns Favrs atstāj laukumu. Foto: Stadt Düsseldorf, Bundesland NRW, DEU (Deutschland)/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas komandas Dortmundes „Borussia” galvenais treneris Lisjēns Favrs no pārāk lieliem priekiem šodienas spēlē guva kājas savainojumu.

Dortmundes „Borussia” šodien cīnījās ar pārspēļu zonā esošo Diseldorfas „Fortuna” vienību un ilgu laiku nespēja gūt vārtus. Mača gaitā Dortmundei viens vārtu guvums netika ieskaitīts pēc VAR izmantošanas, taču kompensācijas laika piektajā minūtē „Borussia” tomēr tika pie kārotās uzvaras, pateicoties norvēģu uzbrucēja Ērlinga Holanna vārtu guvumam.

Gūtos vārtus ar lielām emocijām atzīmēja gandrīz visi „Borussia” komandas pārstāvji, un lieli prieki bija arī galvenajam trenerim Lisjēnam Favram. Viņš vairākas reizes aizrautīgi palēcās gaisā, taču mirkli pēc tam sāpēs saķēra kāju un aizkliboja uz rezervistu soliņu.

„Borussia” ar šodien gūto uzvaru saglabā otro vietu Bundeslīgā un turpina cerēt uz Minhenes „Bayern” panākšanu.

     [+] [-]

, 2020-06-14 11:59, pirms 4 gadiem
Ceru, ka bez traumām, bet gaidu rīt līdzīgas emocijas no Tamaza