Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Pavlovskis

"Dortmund" direktors: "Sančo nākamajā sezonā spēlēs "Borussia" rindās"

"Dortmund" direktors: "Sančo nākamajā sezonā spēlēs "Borussia" rindās"
Džeidons Sančo. Foto: www.imago-images.de/Scanpix

Dortmundes "Borussia" kluba direktors Mihaels Zorks kliedējis baumas par 18 gadus veco angļu supertalantu Džeidonu Sančo, apstiprinot, ka viņš paliks Dortmundes klubā arī nākamsezon.

Par Džeidonu Sančo, kurš aizvada savu izlaušanās sezonu lielajā futbolā, arvien vairāk sāk interesēties Eiropas grandi, starp kuriem ir PSG, Mančestras “United”, “Liverpool” un citi. Kluba direktors Mihaels Zorks vācu medijam “Bild” intervijā sacīja: “Mēs arī pēc vasaras rēķināmies ar Džeidonu (Sančo). Viņš noteikti spēlēs šajā klubā, taču arī apzinos, ka Eiropā, it sevišķi Anglijā, par viņu interese tikai pieaugs, ja viņš turpinās spēlēt šādā līmenī. Tomēr varu droši teikt, ka Sančo nepaliks visu karjeru Dortmundes klubā.”

Sančo karjeru sāka “Watford” akadēmijā, taču 14 gadu vecumā viņš pievienojās Mančestras “City” sistēmai. Trīs gadus vēlāk anglis izlēma neparakstīt jaunu līgumu ar angļu komandu, bet doties uz Vāciju, lai spēlētu “Borussia” vienībā. Šosezon 18 gadus vecais futbolists 25 spēlēs Bundeslīgā guvis astoņus vārtus, kā arī asistējis 13 reizes.

Komandas direktors arī atbildēja uz jautājumiem par nākotnes plāniem transfēru jautājumos: “Es taisos tērēt tuvākajā laikā vairāk nekā šim klubam ierasts. Mūsu tēriņi būs atkarīgi no nesen pārdotajiem spēlētājiem.” “Dortmund” lielākais pirkums vēsturē ir Andrē Širle par 30 miljoniem eiro “Chelsea” komandai.


, 2019-03-13 21:16, pirms 5 gadiem
iespaidīga statistika.
Šavi Alonso. Foto: picture alliance/SvenSimon/Scanpix

Šavi Alonso plāno arī pēc šīs sezonas palikt Leverkūzenes ''Bayer''

Vācijas Bundeslīgas līderes Leverkūzenes ''Bayer'' galvenais treneris Šavi Alonso, par spīti interesei no Minhenes ''Bayern'' un arī Premjerlīgas kluba ''Liverpool'', visdrīzāk pēc šīs sezonas paliks Leverkūzenes trenera amatā.
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.