Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Perišičs ieradies Minhenē, "Bayern" vajadzīgs vēl viens malējais pussargs

Agris Suveizda

Perišičs ieradies Minhenē, "Bayern" vajadzīgs vēl viens malējais pussargs
Ivans Perišičs. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas spēcīgākais futbola klubs Minhenes "Bayern" jau pāreju perioda sākumā kā vienu no savām galvenajām prioritātēm definēja divu malējo pussargu iegādi, lai aizstātu leģendāro Arjena Robena un Franka Riberī duetu un palielinātu konkurenci ar traumatiskajiem Kingslē Komanu un Seržu Gnabrī.

Neviens malējais pussargs arvien nav papildinājis bavāriešu rindas, taču jau tuvākajā laikā oficiālu parakstu uz līguma vajadzētu likt pasaules vicečempionam Ivanam Perišičam, kurš šorīt Minhenē tika manīts ierodamies uz medicīniskajām pārbaudēm. Pametot ēku, Perišičs laikrakstam Bild arī apstiprināja pārbaužu notikšanu.

30 gadus vecais Perišičs jau iepriekš bija viens no galvenā trenera Niko Kovāča favorītiem, taču kluba valde šo piedāvājumu stingri noraidīja. Visu kājām gaisā gan sagrieza Līroja Sanē krustenisko saišu plīsums. Paredzams, ka Perišičs šo sezonu pavadīs īrē, "Bayern" šķiroties no pieciem miljoniem eiro, bet iespēja izpirkt līgumu pēc sezonas beigām būs vēl 20 miljonu vērtībā.

Milānas "Inter" Perišičs aizvadīja četras sezonas, par 16 miljoniem tiekot nopirkts no Vācijas kluba "Wolfsburg". Itālijas A sērijā Perišičs 141 spēlē guva 37 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles. Bundeslīgā Perišičs pārstāvējis arī Dortmundes "Borussia", bet karjeras sākumā viņš bija Francijas "Sochaux" un Beļģijas klubos "Roeselare" un "Club Brugge". Bundeslīgā Perišičs 112 spēlēs ir guvis 27 vārtus.

Otra malējā pussarga atrašana gan tik raita varētu nebūt. Joprojām nav skaidrības par Sanē, kura kandidatūru "Bayern" izskata pat par spīti smagajam savainojumam – Sanē tagad gan, iespējams, tiktu ņemts tikai pēc gada. Cits kandidāts Hakīms Ziješs nule kā pagarināja līgumu ar Amsterdamas "Ajax", bet PSV vēlas pagarināt līgumu ar citu bavāriešu mērķi Stīvenu Bergveinu. Sanē savainojuma dēļ atkal apspriešanas līmenī ir parādījies Koutinju, kuru "Barcelona" gan vēlas iesaistīt maiņas darījumā pret Neimāru. Brazīlieša potenciālā pāreja varētu izraisīt virkni dažādu rokāžu Eiropas tirgū, un šādā gadījumā "Bayern" atkal varētu mēģināt iegūt Usmanu Dembelē, kura cena agrāk tika uzskatīta par pārāk augstu.

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/sport/fussball/...

     [+] [-]

, 2019-08-12 14:48, pirms 5 gadiem
Par Beilu arī it kā Minhene domājot.

     [+] [-]

, 2019-08-12 14:54, pirms 5 gadiem
Kam bale Bayern vajag

  -1 [+] [-]

, 2019-08-12 16:09, pirms 5 gadiem
Beilu nevienam nevajag 😂

     [+] [-]

, 2019-08-12 17:43, pirms 5 gadiem
Labāk būtu gan ar obligātu pirkumu, bet arī labi.