Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Duglass Kosta savainojuma dēļ nepiedalīsies Rio spēlēs

Agris Suveizda

Duglass Kosta savainojuma dēļ nepiedalīsies Rio spēlēs
Duglass Kosta
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" savā mājaslapā paziņoja, ka Duglass Kosta neizārstēta augšstilba savainojuma dēļ tomēr nepiedalīsies Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

"Man ir ļoti žēl," mājaslapā citēts Minhenes "Bayern" vadītājs Karls Haincs Rummenige. "Visi gribējām, lai Duglass Kosta piedalītos olimpiskajās spēlēs savā dzimtenē, taču spēlētāja veselība un gatavība ir prioritāte."

Nepilnus 26 gadus vecajam Kostam vajadzēja aizņemt vienu no trim vietām Brazīlijas izlasē, kuras atvēlētas futbolistiem, kuri ir vecāki par 23 gadiem. Vēl brazīliešu sastāvā ir 38 gadus vecais vārtsargs Fernandu Prass un 24 gadus vecais Neimārs. Olimpiskajās spēlēs mājinieki būs vienā grupā ar Dienvidāfriku, Irāku un Dāniju.

Duglass Kosta iepriekšējā vasarā no Doņeckas "Shakhtar" tika nopirkts par 30 miljoniem eiro, un brazīlietis debijas sezonā Vācijas Bundeslīgā aizvadīja 27 spēles, 23 no tām sāka pamatsastāvā, guva četrus vārtus un izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Press release: Costa forced out of Olympics...

     [+] [-]

, 2016-07-12 14:56, pirms 8 gadiem
Var kāds man pastāstīt, kā nosaka to ,kuras komandas tiek uz olimpiskajām spēlēm?

  +3 [+] [-]

, 2016-07-12 15:17, pirms 8 gadiem
ceburs rakstīja: Var kāds man pastāstīt, kā nosaka to ,kuras komandas tiek uz olimpiskajām spēlēm?
[/quote]

[quote ceburs]
Var kāds man pastāstīt, kā nosaka to ,kuras komandas tiek uz olimpiskajām spēlēm?
Pēc jauniešu turnīriem. Spēlēs 16 komandas: rīkotāja (Brazīlija), Dienvidamerikas U-20 čempionāta uzvarētāji (Argentīna), Eiropas U-21 čempionāta pirmās 4 vietas (Dānija, Vācija, Zviedrija, Portugāle), Okeānijas spēļu uzvarētāji (Fidži), Z-amerikas un Centrālamerikas olimpiskās kvalifikācijas 2 labākās U-23 komandas (Hondurasa un Meksika), Āfrikas U-23 čempionāta 3 pirmās vietas (Alžīrija, Nigērija, Dienvidāfrika), Āzijas U-23 čempionāta 3 pirmās vietas (Irāka, Japāna, Dienvidkoreja). Kā pēdējie kvalificējās Dienvidamerikas U-20 čempionāta 2.vietas ieguvēji (Kolumbija), kas 2 spēļu summā uzvarēja Z-amerikas un Centrālamerikas olimpiskās kvalifikācijas 3.vietu - ASV.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-12 15:19, pirms 8 gadiem
Krishus2308 rakstīja: Pēc jauniešu turnīriem. Spēlēs 16 komandas: rīkotāja (Brazīlija), Dienvidamerikas U-20 čempionāta uzvarētāji (Argentīna), Eiropas U-21 čempionāta pirmās 4 vietas (Dānija, Vācija, Zviedrija, Portugāle), Okeānijas spēļu uzvarētāji (Fidži), Z-amerikas un Centrālamerikas olimpiskās kvalifikācijas 2 labākās U-23 komandas (Hondurasa un Meksika), Āfrikas U-23 čempionāta 3 pirmās vietas (Alžīrija, Nigērija, Dienvidāfrika), Āzijas U-23 čempionāta 3 pirmās vietas (Irāka, Japāna, Dienvidkoreja). Kā pēdējie kvalificējās Dienvidamerikas U-20 čempionāta 2.vietas ieguvēji (Kolumbija), kas 2 spēļu summā uzvarēja Z-amerikas un Centrālamerikas olimpiskās kvalifikācijas 3.vietu - ASV.
Paldies!

     [+] [-]

, 2016-07-12 23:03, pirms 8 gadiem
Nepilnus 26 gadus vecajam Kostam vajadzēja aizņemt vienu no trim vietām Brazīlijas izlasē, kuras atvēlētas futbolistiem, kuri ir vecāki par 23 gadiem. Vēl brazīliešu sastāvā ir 38 gadus vecais vārtsargs Fernandu Prass un 24 gadus vecais Neimārs.

Brazīļiem nebij neviens labāks ko ņemt kā 38 gadīgu vārtusargu?

     [+] [-]

, 2016-07-13 11:19, pirms 8 gadiem
bet četra vietas no eiropas.daudz pa maz.