Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dembelē oficiāli parakstījis līgumu ar Dortmundes "Borussia"

Dembelē oficiāli parakstījis līgumu ar Dortmundes "Borussia"
Usmans Dembelē
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas klubs Dortmundes "Borussia" paziņojis par līguma parakstīšanu ar šīs sezonas Francijas augstākās līgas labāko jauno spēlētāju Usmanu Dembelē, kurš pārstāv "Rennes" komandu.

"Borussia" kluba oficiālajā mājaslapā apstiprināts, ka līgums ar 18 gadus veco Usmanu Dembelē parakstīts līdz 2021. gadam. Dembelē, kurš ir spēlējis Francijas U18 un U19 izlasēs, šosezon Ligue 1 čempionātā 25 spēlēs guvis 12 vārtus. Franču uzbrucējs ir septītajā vietā esošās "Rennes" komandas labākais vārtu guvējs, turklāt nesen Dembelē atzina par šīs sezonas labāko jauno spēlētāju līgā.

"Ousmane uzbrukumā var spēlēt gandrīz jebkurā pozīcijā," izteicies "Borussia" direktors Mihaels Corks. "Viņš ir spēcīgs spēlē viens pret vienu, var spēlēt ar abām kājām, viņam ir lielisks dribls, turklāt viņš ir ātrs un bīstams vārtu priekšā."

"Mani pilnībā pārliecina "Borussia" sportiskie mērķi. Nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt Bundeslīgā," izteicies pats Dembelē.

Tādējādi ir beigušās spekulācijas par iespējamo Dembelē pievienošanos šīs sezonas Anglijas čempionvienībai "Leicester City", kuras galvenais treneris Klaudio Ranjēri bija runājis ar futbolistu par pāreju uz Lesteru. Dembelē atklāj, ka bijis pārsteigts par piedāvājumu, taču atteicis Ranjēri.

Izmantotie resursi
eurosport.com

     [+] [-]

, 2016-05-12 19:32, pirms 8 gadiem
Teicams pastiprinājums. Tagad vēl Götze atpakaļ dabūt un kādu world class aizsargu Hummels vietā un sastāvs gatavs. + jānotur Obamejangs, Gündogan, Kagawa, Mikitarijans. Reus tāpat paliks uzticīgs BVB :/ jāsāk sist Bayern kā 2 sezonās tas izdevās Klopam

  -1 [+] [-]

, 2016-05-12 19:58, pirms 8 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Teicams pastiprinājums. Tagad vēl Götze atpakaļ dabūt un kādu world class aizsargu Hummels vietā un sastāvs gatavs. + jānotur Obamejangs, Gündogan, Kagawa, Mikitarijans. Reus tāpat paliks uzticīgs BVB :/ jāsāk sist Bayern kā 2 sezonās tas izdevās Klopam
Obamejangs būs prom.

     [+] [-]

, 2016-05-12 20:02, pirms 8 gadiem
elgarz rakstīja: Obamejangs būs prom.
Kur tad Obamejangs dosies?, ja Tev varbuut ir info?

     [+] [-]

, 2016-05-12 20:27, pirms 8 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Teicams pastiprinājums. Tagad vēl Götze atpakaļ dabūt un kādu world class aizsargu Hummels vietā un sastāvs gatavs. + jānotur Obamejangs, Gündogan, Kagawa, Mikitarijans. Reus tāpat paliks uzticīgs BVB :/ jāsāk sist Bayern kā 2 sezonās tas izdevās Klopam
Geces pārejas iespējamība pēdējās dienās esot pazeminājusies, BVB tik uzstājīgi vairs par viņu neinteresējas (iespējams, nebija gaidītās reakcijas). Mhitarjans par savu nākotni izlemšot līdz kausa finālam (ja nepagarina, tad Dortmunde var nopelnīt tikai, ja pārdod šovasar), savukārt par Obamejangu var dabūt Vācijā neredzēti milzīgu summu, kurai atteikt būs grūti. BVB vadība gan solīja, ka Hummelss, Mhitarjans un Obamejangs šovasar visi klubu neatstās.

     [+] [-]

, 2016-05-12 20:29, pirms 8 gadiem
djimanti rakstīja: Kur tad Obamejangs dosies?, ja Tev varbuut ir info?
Par Madridi runāja.Tik ņepomņu uz kuru

  +1 [+] [-]

, 2016-05-12 21:13, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Par Madridi runāja.Tik ņepomņu uz kuru
Nebuutu nemaz slikti, ja Real vinju iegaadaatos, Benzema vismaz normaala konkurence buutu, bet nu...maz ticams.

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:15, pirms 8 gadiem
Šis ir labs spēlētājs, labs papildinājums

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:36, pirms 8 gadiem
Nedomāju, ka Mikitarijans aizies, Obamejangs 50/50, Hummels jau pie Oli Hoenesa uz Bayern. Götze kā Kagawa, dodu 70%, ka būs BVB, ja, protams, par kosmisku summu HSV nenopirku.

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:44, pirms 8 gadiem
Miķelis Osis rakstīja: Geces pārejas iespējamība pēdējās dienās esot pazeminājusies, BVB tik uzstājīgi vairs par viņu neinteresējas (iespējams, nebija gaidītās reakcijas). Mhitarjans par savu nākotni izlemšot līdz kausa finālam (ja nepagarina, tad Dortmunde var nopelnīt tikai, ja pārdod šovasar), savukārt par Obamejangu var dabūt Vācijā neredzēti milzīgu summu, kurai atteikt būs grūti. BVB vadība gan solīja, ka Hummelss, Mhitarjans un Obamejangs šovasar visi klubu neatstās.
Par Geci runā arī tā ka viņš varētu pāriet pēc nākamās sezonas par velti. Bet visa pamatā būs ko Mikijs izlems, ja ies prom, viņu notirgos, un domājams ņems Geci. Vācijā runā ka Ančeloti esot ieteicis Gecem meklēt jaunu klubu... būs interesanti. Par Mikiju runājot - BVB uzrāvās uz viņa aģenta Raiolas... čakarē smadzenes. Viņš pieprasa lai Mikija līgumā būtu iekļauts punkts par izpirkuma summu, bet BVB pēc Geces gadījuma šādu variantu ir izslēguši principā.
Nu jā par Obamu arī daudz runā. It kā Man UTD galvenais mērķis starpsezonā utt., bet neticu tam. Dembele izskatās ir ņemts kā pēcnācējs Obamam. (+franciski runājošie Obama, Dembele un Mikijs labi sastrādātos). Par Gundoganu arī viss ir diezgan miglaini. Pēc traumas līdz5 mēn. diez vai City par viņiem dos 30+mlj. ko pieprasa BVB. Es domāju ka viņš atkal pagarinās uz gadu līgumu. + BVB ziemā nopirka no spānijas segundas talantīgo Moreno. Hummelsa vietā liks vainu liks universālo Ginteru vai arī es ceru ka ņems Zūli no Hoffenhaimas (spēlējis visās Vācijas jauniešu izlasēs). Manā uztverē būs lietas koks no viņa.

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:47, pirms 8 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: Nedomāju, ka Mikitarijans aizies, Obamejangs 50/50, Hummels jau pie Oli Hoenesa uz Bayern. Götze kā Kagawa, dodu 70%, ka būs BVB, ja, protams, par kosmisku summu HSV nenopirku.
Kur tu izrāvi ka HSV grib pirktkkono BVB? Vienīgi par Subotiču bija maza pīle palaista un tas arī viss.

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:54, pirms 8 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Kur tu izrāvi ka HSV grib pirktkkono BVB? Vienīgi par Subotiču bija maza pīle palaista un tas arī viss.
Bija dazhaads spekulaacijas - "Bundesliga Aktuell"

     [+] [-]

, 2016-05-12 22:55, pirms 8 gadiem
naftas magnāts rakstīja: Kur tu izrāvi ka HSV grib pirktkkono BVB? Vienīgi par Subotiču bija maza pīle palaista un tas arī viss.
Ne jau no BVB pirkt, runa par Gotze.

     [+] [-]

, 2016-05-13 16:56, pirms 8 gadiem
Gece it kā esot arī Klopa saraksta topā uz Liverpooli