Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Nurnberg" atlaiž treneri un tā palīgu

"Nurnberg" atlaiž treneri un tā palīgu
Hans Majers
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas klub "Nurnberg", kurš pašreiz atrodas zemajā 16.vietā, nolēmis šķirties no komandas galvenā trenera Hansa Majera, kā arī no viņa palīga Jirgena Rāba.

Ja pagājušajā sezonā "Nurnberg" komanda Vācijas Bundeslīgā izcīnīja augsto sesto vietu, tad šogad viņiem pagalam neveicās. Aizvadītās 19 spēlēs komanda četras reizes ir uzvarējusi, tikpat reižu nospēlējusi neizšķirti, bet 11 reizes zaudējusi. Saprotams, ka komandas vadībai bija nepieciešams kaut ko radikāli mainīt, un nu tā ķērās pie galvenā trenera un viņa palīga, kurus nolēma atlaist.

Tiek ziņots, ka jau šodien varētu paziņot, kurš ieņems šo vakanto treneru vietu, kur par visreālāko kandidātu uz galvenā trenera amatu pretendē Tomas von Hesens, kurš savulaik trenējis ''Arminia Bielefeld'', ''Hannover 96'' un ''1. FC Saarbrücken'' klubus.

Hans Majers "Nurnberg" klubam pievienojās 2005.gada novembrī, kur pagājušajā gadā palīdzēja klubam izcīnīt Vācijas kausu. Toreiz finālā "Nurnberg" ar 3:2 apspēlēja ''Stuttgart'' vienību.

Izmantotie resursi:
www.bundesliga.de

     [+] [-]

, 2008-02-12 20:59, pirms 16 gadiem
Beediiga zinja. Taa aiziet lielaakais "veco laiku" Austrumvaacijas treneris un grandioza personiiba.