Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" nedienas turpinās - mēneša pauze arī Blaščikovskim

"Borussia" nedienas turpinās - mēneša pauze arī Blaščikovskim
Jakubs Blaščikovskis
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubam Dortmundes "Borussia" tuvāko mēnesi nevarēs palīdzēt malējais pussargs Jakubs Blaščikovskis, kuram konstatēts muskuļa plīsums.

Šī gada sākumā poļu malējais pussargs Jakubs Blaščikovskis sarāva krusteniskās saites, rezultātā izlaižot visu iepriekšējās sezonas otro pusi. 28 gadus vecais polis atgriezās ierindā pārbaudes spēlē pret Vroclavas "Slask" 6. augustā, nākot uz maiņu spēles beigās.

Informācija oficiālajā Polijas futbolista "Facebook" lapā liecina, ka Blaščikovskim ir konstatēts jauns savainojums – muskuļa plīsums. Polis nevarēs "Borussia" palīdzēt vismaz četras nedēļas.

Blaščikovskis Dortmundei pievienojās 2007. gadā. Pagājušajā sezonā malējais pussargs paguva piedalīties 25 spēlēs (18 – pamatsastāvā) un iesist trīs vārtus. Gadu iepriekš Blaščikovskis noslēdza sezonu ar 41 spēli (34 – starta vienpadsmitniekā) un 14 vārtiem.

"Borussia" savainoto spēlētāju sarakstā ir arī tādi komandas līderi kā uzbrucējs Marko Roiss un pussargs Nuri Šahins. Tuvākā mēneša laikā "Borussia" sagaida Čempionu līgas spēles ar angļu "Arsenal" un beļģu "Anderlecht", kā arī vairāki Bundeslīgas mači, to vidū arī Latvijas izlases uzbrucēja Artjoma Rudņeva pārstāvēto HSV.

Izmantotie resursi:
Goal.com
https://www.facebook.com/KubaBlaszc...
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2014-09-11 17:37, pirms 10 gadiem
ticiet vai nē bet Kagawa ar treniņā esot notraumējies

  -1 [+] [-]

, 2014-09-11 20:35, pirms 10 gadiem
Nu bļ... šitā pateikt... mēneša pauze... A mošk mēnešreizes?

     [+] [-]

, 2014-09-11 23:01, pirms 10 gadiem
Tiešām žēl Dortmundes, klubam jau 2. sezonu sniegumu bojā līderu traumas, cerams, ka spēs konkurēt ar Bayern

     [+] [-]

, 2014-09-12 00:15, pirms 10 gadiem
Zheel dortmundes,gan jau Klops kko izdoamaas!!!