Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Hamess Rodrigess pārceļas uz Minhenes "Bayern"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hamess Rodrigess pārceļas uz Minhenes "Bayern"
Hamess Rodrigess
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas čempione Madrides "Real" uz diviem gadiem izīrējusi Vācijas čempionei Minhenes "Bayern" pussargu Hamesu Rodrigesu, kuru 2014. gadā iegādājās par 80 miljoniem eiro.

25 gadus vecais Hamess Rodrigess līdz 2014. gadam pārstāvēja Francijas klubu "Monaco", tomēr pēc Pasaules kausa situācija strauji mainījās. Pussargs ar sešiem vārtu guvumiem kļuva par turnīra rezultatīvāko spēlētāju, kā arī tika atzīts par labāko jauno futbolistu, un drīz vien Spānijas grands Madrides "Real" par viņu samaksāja 80 miljonus eiro, kas kļuva par jaunu Kolumbijas rekordu.

Madrides "Real" viņš tika vērtērts augstu – Rodrigesam ļāva spēlēt kreklā ar desmito numuru, kas iepriekš piederēja viņa elkam Zinedinam Zidānam. Turklāt pagājušajā gadā franču leģenda kļuva par kluba galveno treneri, palīdzot divas reizes pēc kārtas uzvarēt UEFA Čempionu līgā un izcīnīt Spānijas zeltu. Tomēr Rodrigesam neatradās vieta Zidāna taktiskajās shēmās.

Ja debijas sezonā Rodrigess piedalījās 29 spēlēs Spānijas čempionātā, visas sākot starta sastāvā un gūstot 13 vārtus, tad aizvadītajā sezonā pussargs laukumā devās 22 mačos, tikai 13 no tiem sākot starta vienpadsmitniekā. Rodrigess guva astoņus vārtus, izceļoties arī pret galveno konkurenti "Barcelona".

Uzreiz pēc sezonas beigām atklātībā nonāca informācija, ka Zidāns nevēlas Rodrigesu paturēt komandā un ka Madrides "Real" 25 gadus veco futbolistu labprāt izīrētu. Šodien tas arī noticis – panākta vienošanās par divus gadus ilgu īri ar Vācijas čempioni Minhenes "Bayern". Rodrigess Vācijā spēlēs līdz 2019. gada 30. jūnijam, un "Bayern" būs iespēja izpirkt viņa līgumu pavisam.

"Esam priecīgi, ka izdevies vienoties par pāreju. Rodrigesa pievienošanās bija mūsu trenera Karlo Ančeloti kvēlākā vēlēšanās, ņemot vērā viņu veiksmīgo sadarbību Madridē," sacīja Minhenes "Bayern" vadītājs Karls Haincs Rummenige. "Hamess ir daudzpusīgs futbolists. Viņš ir snaiperis, viņš prot izveidot vārtus citiem, kā arī lieliski izpilda standartsituācijas. Nav šaubu, ka viņa pievienošanās padara mūsu komandu labāku."

Rodrigess svētdienas vakarā kopā ar Minhenes "Bayern" dosies 12 dienas ilgā izbraukuma tūrē pa Ķīnu un Singapūru.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2017/0...

1 2 43 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2017-07-11 15:09, pirms 7 gadiem
Tas moments,ka James līguma izpirkums+2 gadu loans ir lētaķs nekā Swansea gribētie 64 mil par Sigurdsonu

Bet ja nopetni,tad Bayern laikam nespēlējas.Kamēr Chealsea un MU mēnešiem domā par James,atnāk Bayern dienas laikā visu nokārto
Slēpts komentārs: premium

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:15, pirms 7 gadiem
Šis gan ir ļoti dīvaini no Real puses. Kādēļ īrēt (cik saprotu par brīvu), nevis pārdod tagad, kad līguma termiņš vēl garš un līdz ar to transfēra maksa liela. Kā saprotu Bayern ir opcija, nevis pienākums pirkt. Tā parasti dara ar spēlētājiem, kurus neviens nav gatavs pirkt, bet gribās ekonomēt uz viņiem maksāto algu rēķina. Hamesam kā varēja noprast pircēju netrūka.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 15:19, pirms 7 gadiem
tieši bayern viņš iederēsies... Tagat Baiyern jāizīrē Sanches kaadai komandai jo tur taada konkurence ka kāds jaunais var sabojaat savu karjeru..... Sanches, Comans ,Tolison, Hamess, , Khimiks, D. Costa, Vidals.Neredzu visus tai komandaaa....... Varbuut kaads man var 1 sastaava izvietojumu uzrakstiit Baiyern

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:19, pirms 7 gadiem
SUper prieks redzēt šo lielisko spēlētāju manā mīļākajā klubā!! SUper ziņa!!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 15:21, pirms 7 gadiem
sanco31 rakstīja: tieši bayern viņš iederēsies... Tagat Baiyern jāizīrē Sanches kaadai komandai jo tur taada konkurence ka kāds jaunais var sabojaat savu karjeru..... Sanches, Comans ,Tolison, Hamess, , Khimiks, D. Costa, Vidals.Neredzu visus tai komandaaa....... Varbuut kaads man var 1 sastaava izvietojumu uzrakstiit Baiyern
Duglass Košta nespēlēs šosezon Bayern, Juventus esot tuvu 2 gadu īrei

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:30, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Šis gan ir ļoti dīvaini no Real puses. Kādēļ īrēt (cik saprotu par brīvu), nevis pārdod tagad, kad līguma termiņš vēl garš un līdz ar to transfēra maksa liela. Kā saprotu Bayern ir opcija, nevis pienākums pirkt. Tā parasti dara ar spēlētājiem, kurus neviens nav gatavs pirkt, bet gribās ekonomēt uz viņiem maksāto algu rēķina. Hamesam kā varēja noprast pircēju netrūka.
Real letak par 80 miljoniem negribeja atdot! Hamesa 8 miljonu algu maksas Bayern + 15 miljoni par iri,bet ja Hamess sevi pieradis Bayerna,tad visdrizak Bayern izpirks vina ligumu! Ka ari Anceloti loti velejas Jamesu pie sevim komanda!

P.S. Perss gribeja paturet komanda,bet Zidana speles zimejuma nav vietas desmitniekam,tapec vinsh neiederas komnda! Mums jau tapat pilns ar pusragiem! Modrics Kross Kazemiro Isko Kovacics Asensijo LLorente Ceballos!

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:33, pirms 7 gadiem
Paliek divas neatrisnatas problemas,Danilo,ko lai ar sho dara,ja ari pardot,tad Karvahalam tomer vajag aizstajeju!Un Morata,ja shi tiek pardots,tad janem Mbape,jo ar Maljoralu nebus nekada arshana!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 15:38, pirms 7 gadiem
Bayern latīņamerikāņu kartelis aug augumā, arrrribā!

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 15:41, pirms 7 gadiem
Man liekas ka Jamess izstums no sastava Mulleru!

  +3 [+] [-]

, 2017-07-11 15:45, pirms 7 gadiem
Modritis rakstīja: Man liekas ka Jamess izstums no sastava Mulleru!
Katra sezona Milleram nebūs tik neveiksmīga kā pagājušā

  +3 [+] [-]

, 2017-07-11 15:47, pirms 7 gadiem
Izcili! Vakar tikai klīda mazas baumas un šodien jau gatavs. Sorry MU un Chelsea Būs pa pirmo zorti.

  +2 [+] [-]

, 2017-07-11 15:47, pirms 7 gadiem
Sastāvs neslikts savācies, pat ja košta prom Bayern München » Squad 2017/2018

     [+] [-]

, 2017-07-11 15:53, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Sastāvs neslikts savācies, pat ja košta prom http://www.worldfootball.net/teams/bayern-muenchen/2018/2/
Žēl, man iepatikās šis futbolists, spēlējot Bayern rindās

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:01, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Izcili! Vakar tikai klīda mazas baumas un šodien jau gatavs. Sorry MU un Chelsea Būs pa pirmo zorti.
A cik varbūt interesants Vācijas čempionāts kur viens vienīgs klubs ir galvas tiesu pārāks pār visiem pārējiem klubiem? Kur čempions ir zināms jau pirms sezonas sākuma? Pat Francijā nupat PSG paklupa, Spānijā ir 3 klubi, a Anglijā nākamajā sezonā pat kādi 6-7 klubi cīnīsies par titulu un kur pat pastarīši ir reizēm gatavi iekost un atņemt punktus favorītiem un naudas maisu klubiem. Ar Angliju intrigas un spriedzes ziņā neviena līga sacensties nevar un tikai tur varēja notikt tāds brīnums kā Lesteras uzvara.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:03, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Izcili! Vakar tikai klīda mazas baumas un šodien jau gatavs. Sorry MU un Chelsea Būs pa pirmo zorti.
Kurš teica, ka Che un MU vispār bija ieinteresēti? Žurnālistiem patīk piešūt visu un visiem, kuri potenciāli varētu būt pircēji, bet kamēr oficiāla bida nav, tikmēr tās ir tikai baumas.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:05, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: A cik varbūt interesants Vācijas čempionāts kur viens vienīgs klubs ir galvas tiesu pārāks pār visiem pārējiem klubiem? Kur čempions ir zināms jau pirms sezonas sākuma? Pat Francijā nupat PSG paklupa, Spānijā ir 3 klubi, a Anglijā nākamajā sezonā pat kādi 6-7 klubi cīnīsies par titulu un kur pat pastarīši ir reizēm gatavi iekost un atņemt punktus favorītiem un naudas maisu klubiem. Ar Angliju intrigas un spriedzes ziņā neviena līga sacensties nevar un tikai tur varēja notikt tāds brīnums kā Lesteras uzvara.
Kāds sakara vispār ar šo Bundeslīgā katru gadu kāds min uz papēžiem, neaizmirsti arī Dortmundi. Bet mana kvēlākā velme ir uzvara CL, tpc esmu ļoti priecīgs par šo papidinājumu! Zinot vēl Robbery vecumu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:08, pirms 7 gadiem
labi saprotu, atnāca zidans , trofejas krājās, viss bumbās, bet nu tomēr 80 ļimas transfērs un pēc 2 gadiem attā dodas īrē....h*i tur ko sapratīsi

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:09, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Kāds sakara vispār ar šo Bundeslīgā katru gadu kāds min uz papēžiem, neaizmirsti arī Dortmundi. Bet mana kvēlākā velme ir uzvara CL, tpc esmu ļoti priecīgs par šo papidinājumu! Zinot vēl Robbery vecumu.
Dortmunde tak katru gadu savus labākos izpārdod kā tādā gadatirgū. Kāds sakars? Nu atkal Minhene savāc uber alles sastāvu un jau ir skaidrs tagad ka šajā čempī būs 0 intriga, a ČL jau droši vien atkal paklups pret kādu tur Madrides Real.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:09, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Kāds sakara vispār ar šo Bundeslīgā katru gadu kāds min uz papēžiem, neaizmirsti arī Dortmundi. Bet mana kvēlākā velme ir uzvara CL, tpc esmu ļoti priecīgs par šo papidinājumu! Zinot vēl Robbery vecumu.
Klau, vai ir zināms, kurš būs Bayern jaunais kapteinis?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:12, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Dortmunde tak katru gadu savus labākos izpārdod kā tādā gadatirgū. Kāds sakars? Nu atkal Minhene savāc uber alles sastāvu un jau ir skaidrs tagad ka šajā čempī būs 0 intriga, a ČL jau droši vien atkal paklups pret kādu tur Madrides Real.
Kāpēc obligāti paklups ČL? Kāpēc Bayern nevarētu uzvarēt ČL nākošsezon? Tas, Tavuprāt, ir tik nerāli? Nerunā muļķības taču

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:14, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Izcili! Vakar tikai klīda mazas baumas un šodien jau gatavs. Sorry MU un Chelsea Būs pa pirmo zorti.
Nu bet no kurienes tāda pārliecība, ka Hamess bija vajadzīgs MU un par viņu kāds tur nopietni interesējās?!? Nekādi nevaru saprast, kur MU sastāvā, ja pieņemam ka spēlēs ar Moura iemīļoto 4-3-3 shēmu, var iebāzt Hamesu? EPL nerullē princips kā Spānijā vai Vācijā - sitat cik varat, mēs iesitīsim vairāk. Ar Hamesu MU sastāvā laukuma centrs būtu caurstaigājama sēta, jo aizsargāties viņš nemāk un negrib.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:14, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Dortmunde tak katru gadu savus labākos izpārdod kā tādā gadatirgū. Kāds sakars? Nu atkal Minhene savāc uber alles sastāvu un jau ir skaidrs tagad ka šajā čempī būs 0 intriga, a ČL jau droši vien atkal paklups pret kādu tur Madrides Real.
Intrigas ziņā visas cerības uz Red Bull jaunajiiem talantiem, viņi varētu vēl Goretzku nopirkt no Schalkes.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:15, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Klau, vai ir zināms, kurš būs Bayern jaunais kapteinis?
Gan jau Noiers

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:18, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Nu bet no kurienes tāda pārliecība, ka Hamess bija vajadzīgs MU un par viņu kāds tur nopietni interesējās?!? Nekādi nevaru saprast, kur MU sastāvā, ja pieņemam ka spēlēs ar Moura iemīļoto 4-3-3 shēmu, var iebāzt Hamesu? EPL nerullē princips kā Spānijā vai Vācijā - sitat cik varat, mēs iesitīsim vairāk. Ar Hamesu MU sastāvā laukuma centrs būtu caurstaigājama sēta, jo aizsargāties viņš nemāk un negrib.
Hamess var arī malā spēlēt, ja kas.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:26, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Klau, vai ir zināms, kurš būs Bayern jaunais kapteinis?
Noiers ir

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:28, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc obligāti paklups ČL? Kāpēc Bayern nevarētu uzvarēt ČL nākošsezon? Tas, Tavuprāt, ir tik nerāli? Nerunā muļķības taču
Es neteicu ka nereāli, es teicu ka Minhenei būs kā vienmēr pēdējā laikā - paklups kaut kādā kārtā ČL. Kā pretendenti viņi ir jau vienmēr. Ar tādu sastāvu citādāk nemaz nedrīkst būt.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:29, pirms 7 gadiem
Bet interesanti kādā pozīcijā kapās Rodriguez. Alcantaru viņš ārā neizsitīs. Tolliso un Vidalu ar nē. Ar Tolliso, cik lasu ar nopietni rēķinās. Kā Alonso aizvietotājs, kas spēli pataisīs ātrāku.

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:30, pirms 7 gadiem
Matlss rakstīja: Noiers ir
Nav daudz futbolistu Eiropā, kuri būtu gan savas izlases, gan kluba kapteiņi. Uz sitiena galvā nāk vēl arī S.Ramoss un Bufons.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:31, pirms 7 gadiem
EriksVil rakstīja: Hamess var arī malā spēlēt, ja kas.
Var, bet priekš kam pirkt spēlētāju pa 80M un izmantot viņu pozīcijā, kura viņam nav piemērotākā? MU malējie uzbrucēji manuprāt nav prioritāte šobrīd, ir vajadzīgs kārtīgs centra pussargs, kas piesegs Pogbā un labi iesāks uzbrukumus. Vajag atjauninātu Kerika versiju.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 16:31, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Es neteicu ka nereāli, es teicu ka Minhenei būs kā vienmēr pēdējā laikā - paklups kaut kādā kārtā ČL. Kā pretendenti viņi ir jau vienmēr. Ar tādu sastāvu citādāk nemaz nedrīkst būt.
Ja jau ir reāli pretendenti, tad kāpēc obligāti paklups? Tik stulbi ir norakstit tādu klubu kā Bayern

     [+] [-]

, 2017-07-11 16:46, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nav daudz futbolistu Eiropā, kuri būtu gan savas izlases, gan kluba kapteiņi. Uz sitiena galvā nāk vēl arī S.Ramoss un Bufons.
Tas tiesa!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-11 17:16, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nav daudz futbolistu Eiropā, kuri būtu gan savas izlases, gan kluba kapteiņi. Uz sitiena galvā nāk vēl arī S.Ramoss un Bufons.
Kompanī

     [+] [-]

, 2017-07-11 17:20, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Kompanī
Paldies par papildinājumu, šo aizmirsu

     [+] [-]

, 2017-07-11 17:44, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Paldies par papildinājumu, šo aizmirsu
Tiešām
1 2 43 komentāri