Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas federācijas prezidents skandāla dēļ atkāpjas no amata

Agris Suveizda

Vācijas federācijas prezidents skandāla dēļ atkāpjas no amata
Volfgangs Nīrsbahs
Foto: AFP/Scanpix

Kamēr Vācija ierauta korupcijas skandālā par iespējamu 2006. gada Pasaules kausa rīkošanas tiesību pirkšanu, federācijas prezidents Volfgangs Nīrsbahs paziņojis par atkāpšanos no amata.

"Biju blakus 2006. gada Pasaules kausa rīkošanas procesam līdz pat turnīra noslēgumam, un visu šo gadu laikā savu darbu veicu ne tikai ar lielu kaismi, bet arī ar labiem nolūkiem un pareizā veidā. Varu godīgi pateikt, ka darbā ar mārketingu, medijiem akreditēšanu un turnīra organizāciju neko nebūtu darījis citādi," Nīrsbahs citēts federācijas mājaslapā.

"Tas ir vēl nomācošāk un sāpīgāk, ka man pēc deviņiem gadiem tagad nākas saskarties ar notikumiem, ar kuriem tolaik man nebija nekādas saistības, un tas man atstāj daudz neatbildētu jautājumu," Nīrsbahs turpināja. "Vēlos kategoriski paziņot, ka man nebija ne jausmas par šo maksājumu cēloni. Tas [nezināšana] šo soli padara vēl grūtāku."

"27 gadu garumā Vācijas Futbola federācija man bijusi vairāk nekā tikai karjera," sacīja Nīrsbahs. "Darbošanās tik daudzās jomās man bijusi kā sapņu profesija. Mīlu futbolu un šo federāciju, kurā esmu piedzīvojis tik daudz brīnišķīgu brīžu un esmu bijis spējīgs strādāt ar tik daudziem lieliskiem cilvēkiem."

"Lai aizsargātu federāciju un tās biroju, ar smagu sirdi atkāpjos no Vācijas Futbola federācijas prezidenta amata. Lai nu kā, turpināšu izmeklēšanas procesā dalīties ar informāciju, kā vien spēšu," Nīrsbahs noslēdza.

Izmantotie resursi:
News :: DFB - Deutscher Fußball-Bund...

     [+] [-]

, 2015-11-10 10:51, pirms 8 gadiem
Cilvēks ne pie kā nebija vainīgs!!

  -1 [+] [-]

, 2015-11-10 10:51, pirms 8 gadiem
kas ir ''kaisme'' ?

     [+] [-]

, 2015-11-10 10:52, pirms 8 gadiem
Un jaa.. 2006 gada PK atceros gluzi kaa vakardienu (un nejau deelj Zidaana)

Lielaakoties deelj Vaacijas sastaava! un Uzvaras paar Poliju 1-0
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-11-10 12:27, pirms 8 gadiem
nav vīram Blatera drosmes

  +1 [+] [-]

, 2015-11-10 12:48, pirms 8 gadiem
neviens neko nezin , neviens neko nav ņēmis .. visi tik godīgi un mīl to ko dara ... bet nauda tik pazūd gandrīz tāpat kā mūsu valdībā ...

  +1 [+] [-]

, 2015-11-10 13:52, pirms 8 gadiem
Nu man sāk zust ticība tam, ka pasauli var izglābt skaistums Agrāk taču teica, ka Vācijas uzvarā noteicošais faktors esot bijis Klaudijas Šīferes smaids un viss pārējais pieteikuma prezentācijā un pēc tās, bet izrādās, ka ar Klaudiju nav pieticis.

Bet, jā, 2006. gads bija to vērts.