Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Levandovska vārti ieved "Bayern" Vācijas kausa finālā

Rolands Eliņš

Levandovska vārti ieved "Bayern" Vācijas kausa finālā
Roberts Levandovskis. Foto: Preiss/Witters/Pool/Witters/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes „Bayern” ar 2:1 pārspēja Frankfurtes „Eintracht”, izcīnot uzvaru Vācijas kausa pusfinālā. Finālā „Bayern” spēlēs pret Lēverkūzenes „Bayer”.

Minhenes „Bayern” ir pašreizējā Vācijas kausa īpašniece un tēmē uz savu jubilejas triumfu – šobrīd „Bayern” ir uzvarējusi 19 Vācijas kausa izcīņās. Šosezon tā finālā spēkosies ar „Bayer”, kas savu vietu finālā izcīnīja vakar, bez liekām problēmām pieveicot ceturtās līgas komandu „Saarbrucken”. Fināls paredzēts ceturtajā jūlijā.

Šodienas mačā rezultāts tika atklāts 14. minūtē, kad „Bayern” ātrajā uzbrukumā uz soda laukuma robežas tika nogāzts Roberts Levandovskis, taču bumba veiksmīgi nonāca pie soda laukuma kreisajā pusē pavisam brīvā Ivana Perišiča, kurš panāca 1:0.

„Eintracht” vienība atspēlējās 69. minūtē, kad vārtus guva Denijs da Kosta. Pēc bloķēta sitiena bumba nonāca pie viņa soda laukumā, un arī viņš savu iespēju izmantoja. Taču jau pēc dažām minūtēm „Bayern” atguva pārsvaru, Levandovskim kritienā precīzi sitot no vārtu priekšas. Tie izrādījās spēles izšķirošie vārti, Minhenes klubam uzvarot ar 2:1.

Jāpiemin, ka „Eintracht” šodienas spēli aizvadīja ar formas krekliem, uz kuriem bija frāze „Black Lives Matter”, iestājoties pret rasismu un diskrimināciju. Minhenes „Bayern” minēto lozungu bija izmantojusi savā iepriekšējā Bundeslīgas mačā nedēļas nogalē.

     [+] [-]

, 2020-06-11 00:00, pirms 4 gadiem
Perišičam ir iespēja izcīnīt Vācijas kausu trešā kluba sastāvā. Iepriekš izcīnīja kausu ar Dortmundi 2012. un Volfsburgu 2015.gadā.

     [+] [-]

, 2020-06-11 08:29, pirms 4 gadiem
Šodienas mačā rezultāts tika atklāts 14. minūtē, kad „Bayern” ātrajā uzbrukumā uz soda laukuma robežas tika nogāzts Roberts Levandovskis, taču bumba veiksmīgi nonāca pie soda laukuma kreisajā pusē pavisam brīvā Ivana Perišiča, kurš panāca 1:0.Raksta autors spēli redzēja? Bumba nevis veiksmīgi nonāca pie Perišiča, bet viņam izcilu piespēli izdarīja komandas biedrs !!!