Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Transfēra baumu apvītais Roiss pagarina līgumu ar Dortmundi

Rolands Eliņš

Transfēra baumu apvītais Roiss pagarina līgumu ar Dortmundi
Marko Roiss
Foto: AP/Scanpix

Vācijas futbolists Marko Roiss pielicis punktu ilgstošajām baumām par viņa transfēru uz kādu no Eiropas bagātajiem klubiem un parakstījis ilgtermiņa līgumu ar Dortmundes "Borussia". Līgums noslēgts līdz 2019. gadam.

Par Marko Roisa pāreju pēdējā pusgada laikā tika diskutēts un baumots ļoti bieži, un, lai arī 25 gadus vecajam futbolistam bija līgums līdz 2017. gada vasarai, viņam bija iespēja par izpirkšanas maksu 25 miljonu eiro apmērā šovasar atstāt Dortmundes "Borussia", kura šosezon Bundeslīgā spēlē katastrofāli un ieņem tikai 16. vietu, turklāt iepriekš bija atradusies arī pēdējā pozīcijā. Apdraudēta pat Dortmundes palikšana Bundeslīgā, taču Roiss un kluba vadība tomēr spējusi vienoties par abas puses apmierinošiem līguma nosacījumiem. Tas pagarināts līdz 2019. gada vasarai, proti, vēl uz četrām sezonām.

"Mēs nekad neļāvām baumām aizmiglot mūsu skatu," sacīja Hanss Joahims Vacke, "Borussia" direktors. "Vienmēr bija pārliecība, ka šis lieliskais spēlētājs izvēlēsies savu nākotni saistīt ar Dortmundi. Marko ir spēcīgs kļūt mūsu komandā par tādu personību un leģendu kā Ūve Zēlers Hamburgā vai Stīvens Džerārds Liverpūlē. Marko parādīja savu vēlmi un lojalitāti komandai arī šajā sportisko rezultātu ziņā grūtajā laikā, par ko mēs esam ļoti lepni."

Pats futbolists pavēstīja, ka Dortmunde ir viņa pilsēta, un viņš cer tās komandai pasniegt gaišu nākotni. Tieši Roiss atklāja rezultātu iepriekšējā Bundeslīgas spēlē pret "Freiburg", kas bija tikai otrā Dortmundes uzvara izbraukumā šosezon (3:0). Uzbrūkošais pussargs šosezon 10 Bundeslīgas spēlēs guvis četrus vārtus, savukārt pēdējās divās sezonās kopā sasita 30 vārtus.

Roisa vārds tika plaši saistīts ar Madrides "Real" klubu, kurš, saskaņā ar mediju ziņoto, bija gatavs dubultot viņa algu, publiski savu vēlmi nopirkt pārvilināt Roisu pauda Minhenes "Bayern", tāpat interesi bija izrādījuši vairāki Premjerlīgas klubi un "Barcelona", kurai gan FIFA soda dēļ šovasar transfēri nav atļauti. "Real" piedāvājuma sakarā Vacke iepriekš bija izteicies, ka viņa klubam ir savi ierobežojumi un Roiss par tiem ir labi informēts.

Izmantotie resursi:
Marco Reus near contract extension at Borussia...
Bis 2019: BVB verlängert Vertrag mit Marco Reus...

1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:06, pirms 9 gadiem
nu baumo,ka gaidiis tomeer uz Barcelonu,bet vai vinjiem vinjsh un vinjam Barca ir vajadziiga,par to veel var pastriideeties

  +1 [+] [-]

, 2015-02-10 15:08, pirms 9 gadiem
Vismaz neuzmeta klubu kaa Leva. Kaut gan pesimista balss man saka, nepardos par 25M, kas bija lidzshineja kljauza, pardos par 50 vai kaut kaa taa.

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:17, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: nu baumo,ka gaidiis tomeer uz Barcelonu,bet vai vinjiem vinjsh un vinjam Barca ir vajadziiga,par to veel var pastriideeties
Varat nemt! Real vairs vinu negrib,parak traumatisks!

  -3 [+] [-]

, 2015-02-10 15:23, pirms 9 gadiem
Otrajā līgā viņš būs viena no lielākajām zvaigznēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:38, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: kur viņš tur spēlēs,kad ir Suaress,Neimārs,Messi? tad jau labāk meklēt sev vietu Anglijā
Roiss esot prasija,kur vinsh speles,ja paries uz Barselonu!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-10 15:49, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: Roiss esot prasija,kur vinsh speles,ja paries uz Barselonu!
Laacis veel mezhaa, visi jau aadu dala...

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:51, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: kur viņš tur spēlēs,kad ir Suaress,Neimārs,Messi? tad jau labāk meklēt sev vietu Anglijā
doma esot Iniestas poziicijaa,bet nu vinjsh nav galvenaa prioritaate,bet gan Danilo no Porto(Rois principaa ir kaarts,ar kuru Bortomeu grib pievilinaat veeleetaajus vasaraa,lai balso par vinju)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-10 15:58, pirms 9 gadiem
Žēl

     [+] [-]

, 2015-02-10 16:12, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: Enrike grib Pogbā
kaa jau teicu,tad veel priekshaa ir veeleeshanas un tas,ko piedaavaas kandidaati,kaadas jaunas sejas,nevienmeer sakritiis ar trenera veelmeem, plus veel,ja Bortomeu neuzvarees,tad pasha Enrikes kreesls buus tik uz divaam kaajaam nevis kaa tagad uz visaam chetraam

     [+] [-]

, 2015-02-10 16:25, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: kaa jau teicu,tad veel priekshaa ir veeleeshanas un tas,ko piedaavaas kandidaati,kaadas jaunas sejas,nevienmeer sakritiis ar trenera veelmeem, plus veel,ja Bortomeu neuzvarees,tad pasha Enrikes kreesls buus tik uz divaam kaajaam nevis kaa tagad uz visaam chetraam
Kā tad ar to transfēru sodu? Kā var pirkt jaunus spēlētājus, ja ir transfēra aizliegums?

     [+] [-]

, 2015-02-10 16:32, pirms 9 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Kā tad ar to transfēru sodu? Kā var pirkt jaunus spēlētājus, ja ir transfēra aizliegums?
pirkt jau tagad nepirks,bet neviens jau neliedz klubiem jau tagad saakt panaakt vienoshanos par kaada speeleetaaja iegaadi naakamajaa ziemas transfeeraa,tas,ka ir bans,jau nenoziimee ka Barcas vadiiba tagad visu to laiku seedees rokas kleepii salikushi

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:05, pirms 9 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Kā tad ar to transfēru sodu? Kā var pirkt jaunus spēlētājus, ja ir transfēra aizliegums?
Ir lasīts, ka Barca var pat slēgt līgumu ar jaunu spēlētāju jau šovasar, bet nevar reģistrēt. Līdz ar to var noslēgt līgumu, bet spēlētājam jāpaliek vecajā klubā, pie tam Barca maksā arī algu tajā laikā.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:16, pirms 9 gadiem
Nez vai līgumā ir buyout summa? Jebkurā gadījumā, domājams ilgi viņš Dortmundē vairs nepaliks.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:22, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: pirkt jau tagad nepirks,bet neviens jau neliedz klubiem jau tagad saakt panaakt vienoshanos par kaada speeleetaaja iegaadi naakamajaa ziemas transfeeraa,tas,ka ir bans,jau nenoziimee ka Barcas vadiiba tagad visu to laiku seedees rokas kleepii salikushi
Kursh gaidiis uz juusu iesaistisanos ziemas transferu logaa, ja uz jebkuru iespeju ieguut Roisu jau vasaraa rinda staavees. Danilo pat varetu but jums prioritaraka vajadziba, jo Alvess ir jaaizstaaj, bet front 3 jums tak neko nevajag. Plus tadam kaa Roiss ir jaspele pamataa, uz sola tadi speletajinesez pat aiz taadiem kaa Mesi, Suaress un Neimars.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:28, pirms 9 gadiem
Roiss paliks BVB uz naakosho sezonu, pat ja komanda izkritiis uz 2. bundesliigu.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:33, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Nez vai līgumā ir buyout summa? Jebkurā gadījumā, domājams ilgi viņš Dortmundē vairs nepaliks.
Vai nu nav, vai stipri lielaaka summa. Interesanti, kads tagad ir algas cipars. Man shkiet, ka lidz ar liiguma pagarinaashanu ar to iespeejamo paareju tik ljoti vareetu ari nesteigties. Ja par 25 miljoniem vinu kjertu un graabtu, tad shobriid, kad butu jamaksa realajai vertibai atbilstosha summa, FFP apstaakljos dalja pretendentu dabuutu kaut ko paardot, lai vinju iegaadaatos.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:40, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Kursh gaidiis uz juusu iesaistisanos ziemas transferu logaa, ja uz jebkuru iespeju ieguut Roisu jau vasaraa rinda staavees. Danilo pat varetu but jums prioritaraka vajadziba, jo Alvess ir jaaizstaaj, bet front 3 jums tak neko nevajag. Plus tadam kaa Roiss ir jaspele pamataa, uz sola tadi speletajinesez pat aiz taadiem kaa Mesi, Suaress un Neimars.
es jau rakstiiju,ka Danilo shobriid ir prioritaate un Barcai,lai vinju ieguutu,ir jaasaak darboties jau tagad,jo dariijumaa noteikti tiks iekljauts ar Teljo, kas tagad ir iiree Porto un vinji gribeetu vinju patureet

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:40, pirms 9 gadiem
elsisz rakstīja: Ir lasīts, ka Barca var pat slēgt līgumu ar jaunu spēlētāju jau šovasar, bet nevar reģistrēt. Līdz ar to var noslēgt līgumu, bet spēlētājam jāpaliek vecajā klubā, pie tam Barca maksā arī algu tajā laikā.
Nevar vini neko slegt! Jau sen kads butu noslegts! Tas pats jaunais Norvegu brinumbers!
Ka jau NilsK rakstija,var kadu aizrunat,pierunat,ka lai pagaida lidz ziemas transferam!

  -1 [+] [-]

, 2015-02-10 17:44, pirms 9 gadiem
march_2k rakstīja: Vai nu nav, vai stipri lielaaka summa. Interesanti, kads tagad ir algas cipars. Man shkiet, ka lidz ar liiguma pagarinaashanu ar to iespeejamo paareju tik ljoti vareetu ari nesteigties. Ja par 25 miljoniem vinu kjertu un graabtu, tad shobriid, kad butu jamaksa realajai vertibai atbilstosha summa, FFP apstaakljos dalja pretendentu dabuutu kaut ko paardot, lai vinju iegaadaatos.
Tomēr, Dortmundes pagrimums varētu šo pāreju sekmēt. Skaidrs, ka no līgas viņi diez vai izkritīs, bet ČL netiks, tas skaidrs. Šādos apstākļos klubam būs būtisks ienākumu samazinājums, arī līderi diez vai gribēs ilgtoši bez ČL palikt. Arī, skatoties pāris gadus uz priekšu, Wolfsburga un Schalke šobrīd izskatās varētu būt nopietnākais Bayern konkurents turpmākos pāris gadus.

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:45, pirms 9 gadiem
elsisz rakstīja: Ir lasīts, ka Barca var pat slēgt līgumu ar jaunu spēlētāju jau šovasar, bet nevar reģistrēt. Līdz ar to var noslēgt līgumu, bet spēlētājam jāpaliek vecajā klubā, pie tam Barca maksā arī algu tajā laikā.
ko taadu gan pirmo reizi dzirdu,taa jau sanaaktu speeleetaaja iziireeshana ,bet,lai ko taadu izdariitu,speeleetaajam ir jaakljuust par Barcas iipashumu, ko nevar izdariit,jo nevar speeleetaajus regjistreet.
Var pirkt speeleetaajus vasaraa,tik speeleet vini nevarees liidz janvaarim, diez kursh buutu ar kaut ko taadu mieraa

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:48, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Tomēr, Dortmundes pagrimums varētu šo pāreju sekmēt. Skaidrs, ka no līgas viņi diez vai izkritīs, bet ČL netiks, tas skaidrs. Šādos apstākļos klubam būs būtisks ienākumu samazinājums, arī līderi diez vai gribēs ilgtoši bez ČL palikt. Arī, skatoties pāris gadus uz priekšu, Wolfsburga un Schalke šobrīd izskatās varētu būt nopietnākais Bayern konkurents turpmākos pāris gadus.
iisteniibaa veel viens plus iespeejamajai paarejai uz Barcu naakamaa gada janvaarii,nebuus iespeeleets CL un varees uzreiz komandai paliidzeet lielaakajaa turniiraa

     [+] [-]

, 2015-02-10 17:55, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: iisteniibaa veel viens plus iespeejamajai paarejai uz Barcu naakamaa gada janvaarii,nebuus iespeeleets CL un varees uzreiz komandai paliidzeet lielaakajaa turniiraa
Bez Barsas viņu grib vēl kaudze klubu, faktiski viss EPL top 5, PSG un gan jau Real arī no viņa neatteiktos. Nezinu, kādēļ lai Barsai būtu kādas priekšrocības.

     [+] [-]

, 2015-02-10 18:20, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Bez Barsas viņu grib vēl kaudze klubu, faktiski viss EPL top 5, PSG un gan jau Real arī no viņa neatteiktos. Nezinu, kādēļ lai Barsai būtu kādas priekšrocības.
protams,Barcai ir tieshi taadas pashas iespeejas kaa jebkuram citam klubam,es tik taa izskatu varbuutiibas,jo Barca ir klubs,par kuru pirms transfeeru bana visvairaak runaaja Roisa sakaraa

     [+] [-]

, 2015-02-10 19:01, pirms 9 gadiem
Ehh ja Geotze un Lewandowvskis nebūtu aizmukuši pēc naudas...

     [+] [-]

, 2015-02-10 19:10, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Bez Barsas viņu grib vēl kaudze klubu, faktiski viss EPL top 5, PSG un gan jau Real arī no viņa neatteiktos. Nezinu, kādēļ lai Barsai būtu kādas priekšrocības.
Real prioritaate Ramosa un Pepes vecuma deel gan jau ka buus centra aizsargs. Priekseja linija ir Benzema, Ronaldu, Beils, Hamess, Isko, tur viniem jau ir perebors, plus Isko jau tagad noteikti nav apmierinats ar speles laiku.

     [+] [-]

, 2015-02-10 19:43, pirms 9 gadiem
septembris rakstīja: Tomēr, Dortmundes pagrimums varētu šo pāreju sekmēt. Skaidrs, ka no līgas viņi diez vai izkritīs, bet ČL netiks, tas skaidrs. Šādos apstākļos klubam būs būtisks ienākumu samazinājums, arī līderi diez vai gribēs ilgtoši bez ČL palikt. Arī, skatoties pāris gadus uz priekšu, Wolfsburga un Schalke šobrīd izskatās varētu būt nopietnākais Bayern konkurents turpmākos pāris gadus.
Iisterminaa gan BVB, gan Roiss izdziivos bez CL. Par Dortmundes finansem vairak sheit
The Swiss Ramble: Borussia Dortmund - Back In...

Un Roisam gan jau ka vismaz 1 sezonu gabals nenokritis, nespelejot CL. Bet skaidrs, ka Dortmunde dabus iespringt, lai atkal tiktu tur, kur bija, jo vinu sportiskie sasniegumi bija neproporcionali labi iegulditajiem liedzekliem, ko var izsecinat no swissramble datiem.

     [+] [-]

, 2015-02-10 19:58, pirms 9 gadiem
Tikko parādījās ziņa par jauno tv līgumu EPL. Rezultātā pat epl 20. klubs būs bagātāks par BVB.

     [+] [-]

, 2015-02-10 20:27, pirms 9 gadiem
Un? Taapeec Roiss nems un ies uz West Brom? Diez vai. Pie tam TV nauda nav vieniga ienemumu pozicija bilancee.

     [+] [-]

, 2015-02-10 20:37, pirms 9 gadiem
To march_2k. Kas tev liek domat ka Isko tagad ir neapmierinats ar speles laiku? Ja vinsh visu laiku spele pamata?

     [+] [-]

, 2015-02-10 20:50, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: ko taadu gan pirmo reizi dzirdu,taa jau sanaaktu speeleetaaja iziireeshana ,bet,lai ko taadu izdariitu,speeleetaajam ir jaakljuust par Barcas iipashumu, ko nevar izdariit,jo nevar speeleetaajus regjistreet.
Var pirkt speeleetaajus vasaraa,tik speeleet vini nevarees liidz janvaarim, diez kursh buutu ar kaut ko taadu mieraa
Zinu, ka tas ir absurds, bet ir iespējams. Pats to neizdomāju. Barcelona Transfer News: Paul Pogba Targeted,...

     [+] [-]

, 2015-02-10 21:09, pirms 9 gadiem
Modritis rakstīja: To march_2k. Kas tev liek domat ka Isko tagad ir neapmierinats ar speles laiku? Ja vinsh visu laiku spele pamata?
bik vecs info man ir. Peec Modricha traumas toch speele. Liidz Modricha traumai 11 speelees laikam 5x pamataa, 6x uz mainu, no taa arii laikam baumas panesaas.

     [+] [-]

, 2015-02-10 22:01, pirms 9 gadiem
Zigfrīds_V10 rakstīja: Enrike grib Pogbā
pogba grib visi!
1 2 41 komentārs