Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" redzeslokā esošais Upamekano paliks Bundeslīgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" redzeslokā esošais Upamekano paliks Bundeslīgā
Dajo Upamekano un Neimārs. Foto: EPA/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba “RB Leipzig” galvenais treneris Juliāns Nagelsmans norādījis, ka franču centra aizsargs Dajo Upamekano paliks komandā arī uz nākamo sezonu. Interesi par viņu izrādīja “Manchester United”.

21 gadu vecais Dajo Upamekano sestdien debitēja Francijas izlases sastāvā, bet vakar guva savus pirmos vārtus, izceļoties 4:2 uzvarā pret Horvātiju. Interesi par viņu izrādīja “Manchester United”, Anglijas Premjerlīgas klubam vēloties pastiprināt savu aizsardzību, tomēr Juliāns Nagelsmans paudis, ka Upamekano paliks viņa rīcībā.

“Upamekano pie mums spēlēs visu nākamo sezonu. Esmu par to pārliecināts. Par tālāko - to es nemāku teikt. Viņš ir ļoti talantīgs futbolists, un skaidrs, ka daudzi klubi vēlēsies viņu iegādāties. Šajā sezonā viņš būs kopā ar mums, iespējams, pēc tam dosies prom,” situāciju komentēja Nagelsmans, kurš aizveda “RB Leipzig” līdz Čempionu līgas pusfinālam.

Centra aizsargs jau pirms tam bija izpelnījies lielu uzmanību, bet Čempionu līgā parādītais sniegums tikai pastiprināja interesi. Tiesa, pirms neilga laika Upamekano parakstīja līgumu ar “RB Leipzig” līdz 2023. gada jūnijam, tādējādi Vācijas klubs nodrošinājies pret futbolista pazaudēšanu bez atlīdzības.

“RB Leipzig” šovasar palika bez sava uzbrukuma līdera Tīmo Vernera, kurš pārcēlās uz Londonas “Chelsea”. Nagelsmans pauda, ka vienībai jāmeklē nākamie jaunie talanti un viņi jāattīsta jeb Leipcigas kluba vīzija gadu gaitā nav būtiski mainījusies.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-09-10 01:18, pirms 4 gadiem
Par Upamencano interesi izraada visi top klubi,ne jau tikai MU