Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Lēmans līgumu nepagarinās un sezonas beigās gatavs beigt karjeru

Lēmans līgumu nepagarinās un sezonas beigās gatavs beigt karjeru
Jenss Lēmans
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais Vācijas izlases vārtsargs Jenss Lēmans, kurš pašreiz pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu ''Stuttgart'', paziņojis, ka sezonas beigās plāno beigt profesionālo karjeru, apstiprinot, ka esošo līgumu viņš nepagarinās.

40 gadus vecais vārtsargs, kurš kopš 2008. gada vasaras pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu ''Stuttgart'', jau pērnā gada vasarā paziņoja, ka nolēmis sezonas beigās 22 gadus ilgajai profesionālajai karjerai pielikt punktu. Šoreiz Lēmans arī apstiprināja, ka pašreizējo līgumu ar Štutgartes komandu viņš pagarināt negrasās. Bijušais Vācijas izlases spēlētājs tādējādi nevēlas stāvēt ceļā komandas jaunajam vārtsargam Svenam Ulraiham (21), kā arī Aleksandram Štolcam (26). ''Ja paliktu, tad tas nebūtu godīgi pret Svenu Ulraihu. Par vietu sastāvā viņš cīnīsies ar Aleksandru Štolcu, un abi spēlētāji ir gatavi šim izaicinājumam,'' vācu laikrakstam ''Bild'' sacīja Lēmans.

Jautāts, vai Lēmans varētu savu lēmumu tomēr mainīt, ņemot vērā to, ka Ulraiham savainojuma dēļ nāksies izlaist nākamās sezonas sākumu, spēlētājs atbildēja, ka šāda iespēja tiek izslēgta. Vienīgais variants, ka viņš varētu turpināt karjeru, būtu piedāvājums no kāda Anglijas Premjerlīgas kluba. Pirms kāda laika Lēmans atzina, ka jūtas diezgan labi, lai varētu vēl vienu sezonu aizvadīt Anglijā, un iespējamais piedāvājums varētu likt viņam pārdomāt: ''Es plānoju beigt karjeru, taču nekad neko nevar zināt līdz galam. Es vēl joprojām izbaudu spēlēt futbolu.''

Karjeras laikā Lēmans pārstāvējis tādus klubus kā ''Schalke 04'', ''AC Milan'', Dortmundes ''Borussia'' un Londonas ''Arsenal''. Vācijas izlasi Lēmans pārstāvējis laika posmā no 1998. līdz 2008. gadam, valstsvienības rindās aizvadot 61 spēli.

Tiek lēsts, ka sakarā ar šo klubs jau meklē Lēmanam aizvietotāju. Laikraksts ''Stuttgarter Nachrichten'' vēsta, ka pašreiz kandidāts Nr.1 ir 27 gadus vecais Markuss Millers no 2. Bundeslīgas kluba ''Karlsruher FC''. Tāpat netiek izslēgts variants arī par Gerharda Tremmela (31,''Energie Cottbus'') vai Floriana Fromlovica (23,''Hannover 96'') piesaisti.

Izmantotie resursi:
skysports.com
espnstar.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2010-03-09 18:01, pirms 14 gadiem
Ar šito kadru nekad neko nevar zināt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-03-09 18:10, pirms 14 gadiem
Skumji mazliet, cerams ka veel podus pagaziiis atlikushajaas speelees! ';

  +1 [+] [-]

, 2010-03-09 20:22, pirms 14 gadiem
Jaa shitas speeleetaajs ir ritiigs hibriids gan labi sargaa vaartus, gan kaarto dabiskaas vajadziibas speeles laikaa, gan tiek pazemots no bumbas padeveeja puses!

  +1 [+] [-]

, 2010-03-10 00:46, pirms 14 gadiem
Lēmans vismaz ir orģināls