Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Roiss atkal traumējis potīti, nespēlēs četras nedēļas

Roiss atkal traumējis potīti, nespēlēs četras nedēļas
Marko Roiss
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas futbola izlases un Dortmundes "Borussia" pussargam Marko Roisam potītes savainojuma dēļ būs jāiztiek bez futbola mēnesi.

Jūnijā Vācijas izlases pēdējā pārbaudes mačā pirms Pasaules kausa finālturnīra Roiss guva potītes traumu, kad liedza doties uz Brazīliju, kur vācieši ceturto reizi vēsturē izcīnīja Pasaules kausu.

Svētdien 2016. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē pret Skotiju (2:1) Roiss atkal iedzīvojās potītes savainojumā - viņam konstatēts saišu plīsums. Pēc mača Vācijas izlases galvenais treneris Joahims Lēvs pastāstīja, ka savainota tikusi tā pati potīte, kas cieta jūnijā pārbaudes mačā pret Armēniju.

"Borussia" paziņojis, ka 25 gadus vecais pussargs nevarēs palīdzēt komandai četras nedēļas. Tikmēr Lēvs norāda, ka pirmās apskates liecina par to, ka trauma nav tik nopietna kā jūnijā gūtā, taču līdz precīzai diagnozei vēl jānogaida.

Jebkura Eiropas vadošā kluba mērķis Roiss mačā pret Skotiju laukumu pameta kompensācijas laikā ar sāpju grimasēm sejā. Jāpiebilst, ka 16. septembrī "Borussia" futbolisti aizvadīs pirmo UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīra spēli, tiekoties ar Londonas "Arsenal".

Izmantotie resursi:
Eurosport


, 2014-09-08 16:43, pirms 10 gadiem
Izskatijās trakāk, ja godīgi, bet labi, ka tā..
, 2014-09-08 17:10, pirms 10 gadiem
vismaz nav tik traki kaa Dzuzepe Rossi no Fiorentinas kas jau kaadu tresho vai ceturtoreizi peec kaartas savainojis celi un aaraa uz 4-5meeneshiem
, 2014-09-08 17:14, pirms 10 gadiem
Tieši šādu spēlētāju Arsenal vajag. 1/3 sezonas mocās ar savainojumiem
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.