Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Minhenes "Bayern" pauž izbrīnu par Lāma paziņojuma nesaskaņošanu

Agris Suveizda

Minhenes "Bayern" pauž izbrīnu par Lāma paziņojuma nesaskaņošanu
Karls Haincs Rummenige
Foto: AFP/Scanpix

Lai arī leģendārā vācu aizsarga Filipa Lāma karjeras beigu tuvošanās vairs nebija liels noslēpums, viņa oficiālais paziņojums pielika spekulācijām punktu un, protams, kļuva par vienu no galvenajām vakardienas un šodienas ziņām futbola pasaulē. Vācijas superklubs Minhenes "Bayern" gan acīmredzot šādu paziņojumu vēl nebija gaidījis.

"FC Minhenes "Bayern" ir pārsteigts par Filipa Lāma un viņa padomnieka pieeju," kluba mājaslapā pauda "Bayern" vadītājs Karls Haincs Rummenige. "Kopā ar Uli Hēnesu pēdējos mēnešos esam veikuši atklātas, intensīvas un konstruktīvas pārrunas par viņa iespējamo kļūšanu par mūsu kluba sporta direktoru. Iepriekšējās nedēļas beigās viņš mūs informēja, ka šobrīd nav pieejams šādam amatam un ka vēlētos šīs sezonas beigās priekšlaicīgi izbeigt savu spēlētāja līgumu, kas pašlaik ir spēkā līdz 2018. gada jūnijam."

"Līdz vakardienai pieņēmām, ka par šo lēmumu no Filipa Lāma un Minhenes "Bayern" puses būs kopīgs paziņojums," Rummenige turpināja. "Filips Lāms jau dekādes garumā bijis svarīgs Minhenes "Bayern" spēlētājs. Esam pārliecināti, ka mūsu kapteinis tagad kopā ar komandu pilnībā koncentrēsies gaidāmajiem smagajiem uzdevumiem Bundeslīgā, Čempionu līgā un kausa izcīņā. Gribētu darīt skaidru, ka durvis mūsu klubā Filipam Lāmam allaž būs atvērtas."

33 gadus vecais Lāms ir dzimis Minhenē un pārstāv "Bayern" kopš akadēmijas gadiem. Kopš 2006. gada Lāms sešas reizes kļuvis par Vācijas čempionu, tāpat viņa kontā ir UEFA Čempionu līgas trofeja. Pārstāvot Vācijas izlasi Pasaules kausā, Lāms 2006. un 2010. gadā bija spiests samierināties ar uzvaru mačā par trešo vietu, tomēr 2014. gadā beidzot izdevās piepildīt sapni un triumfēt. Togad viņš tika atzīts par sesto labāko futbolistu pasaulē. Tāpat 2008. gadā iegūts Eiropas čempionāta sudrabs.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2017/0...

     [+] [-]

, 2017-02-08 18:35, pirms 7 gadiem
Baigie gudrīši! Ķip, lēma Lāma vietā, ka šis būšot direktors..
Lāms normāli ap jāja DDDD
Vnk ģeniāls cilvēks )))))))