Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Futbola klubs pārdevis 111 tūkstošus biļešu uz spēli pret neredzamu pretinieku

Vācijas pēc spēka ceturtās līgas klubs „Lokomotive Leipzig” ir pārdevis vairāk nekā simt tūkstoš viruālo biļešu uz spēli, kas paredzēta astotajā maijā. Pret ko būs spēle? Kluba mājaslapā vēstīts, ka tā norisināsies kluba stadionā pret „neredzamu pretinieku”. Kluba preses pārstāvji neko konkrētāku nevēlas atklāt, solot pārsteigumus. Iegūtie līdzekļi tiks izmantoti 126 gadus vecā kluba pastāvēšanas nodrošināšanai.

Leipcigas „Lokomotive” tirgo elektroniskās biļetes uz pasākumu astotajā maijā. Biļetes cena ir viens eiro, un katrs interesents var iegādāties, cik daudz biļetes vien vēlas. Kluba mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka pārdots vairāk nekā 111 tūkstošu biļešu, gandrīz piepildot kluba izvirzīto mērķi par 120 tūkstošiem biļešu un attiecīgi 120 tūkstošiem eiro.

Laikā, kad sporta pasākumi praktiski nenotiek, pieprasījums pēc sporta biļetēm nav milzīgs pārsteigums. Uz ko tad šīs biļetes tiek tirgotas? Tas jau ir daudz labāks jautājums, uz ko pagaidām negrasās atbildēt arī „Lokomotive” pārstāvji.

„Astotajā maijā būs pieejama video tiešraide internetā,” sarunā ar BBC sacīja „Lokomotive” preses dienestā. „Būs ieslēgts lielais apgaismojums, un pie spēles strādās mūsu komentētāji.”

Kluba mājaslapā norādīts, ka astotajā maijā „mēs virtuāli spēlēsim pret neredzamu pretinieku”. Aicināts paskaidrot, ko tieši tas nozīmē, kluba preses pārstāvis atbildēja: „Atvainojiet, šobrīd neko vairāk nevaru izpaust.”

„Lokomotive” ir 126 gadus vecs klubs, kas savulaik arī regulāri spēlēja Eirokausos, 1987. gadā spēlējot UEFA Uzvarētāju kausa finālā, kur ar 0:1 piekāpās „Ajax”. „Lokomotive” pirms vairāk nekā simt gadiem kļuva par trīskārtēju Vācijas čempioni, taču Bundeslīgā tā nav spēlējusi kopš 1994. gada. Šobrīd klubs pārstāv Vācijas pēc spēka ceturto līgu un arī izjūt finansiālas problēmas koronavīrusa pandēmijas dēļ, taču cer, ka ar savu spēli pret „neredzamo pretinieku” varēs izglābt klubu.

Izmantotie resursi:
https://www.lok-fanshop.com/Besonde...
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2020-04-07 21:24, pirms 4 gadiem
Malači! Žetons par izdomu! Leipcigas Lokomotīve, bez šaubām, ir pelnījusi izdzīvot!
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).