Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" aizsargs Alaba izlaidīs vairākas nedēļas

"Bayern" aizsargs Alaba izlaidīs vairākas nedēļas
Dāvids Alaba
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempiona Minhenes "Bayern" un Austrijas futbola valstsvienības aizsargam Dāvidam Alabam tiks veikta ceļgala saišu operācija, un rezultātā futbolists nevarēs spēlēt vairākas nedēļas.

Vakar UEFA Čempionu līgas spēlē starp Minhenes "Bayern" un "Roma" uzvaru izcīnīja Vācijas čempionvienība (2:0), taču panākuma priekus mazināja Austrijas izlases aizsarga Dāvida Alabas savainojums. 22 gadus vecais futbolists laukumu pameta spēles izskaņā.

Vēl šorīt nebija skaidrības par Austrijas futbolista veselības stāvokli, bet vakarā "Bayern" paziņoja, ka Alabam būs nepieciešama ceļgala saišu operācija. Aizsargam ir plīsušas iekšējās kolaterālās saites, un pēc operācijas Alaba nevarēs spēlēt vairākas nedēļas – precīzāku laiku kluba ārsti pagaidām nevar nosaukt. "Zaudējam vienu no vadošajiem spēlētājiem, kurš var spēlēt visās pozīcijās un vienmēr atdod laukumā visus spēkus," sarūgtināts bija "Bayern" galvenais treneris Peps Gvardiola.

Alaba šosezon ir piedalījies 17 "Bayern" spēlēs, visos gadījumos ejot laukumā starta vienpadsmitniekā un šo maču laikā izceļoties arī ar diviem vārtiem. Austrijas izlases futbolista kontā trīs spēles un divi vārti 2016. gada Eiropas čempionāta atlases ciklā.

Izmantotie resursi:
FC Bayern München - Offizielle Website
Live scores, results, fixtures, tables,...

  -1 [+] [-]

, 2014-11-06 20:08, pirms 9 gadiem
OIj tas gan nav labi, stabils pamata aizsargs izkrīt no ierindas/

     [+] [-]

, 2014-11-07 00:29, pirms 9 gadiem
Ak nee, nabaga Bayern. Zinot, to, ka viņiem rezerves nav nekādas un vispār klubam ļoti grūti iet pēdējā laikā tad ši ir Ļoti satraucoša ziņa. Lol