Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas Bundeslīgas klubi īpašā režīmā atsāk treniņus

Rolands Eliņš

Vācijas Bundeslīgas klubi īpašā režīmā atsāk treniņus
Minhenes "Bayern" treniņš šodien. Foto: AP/Scanpix

Šodien Vācijas Bundeslīgas klubi atsāka treniņus, ievērojot valsts noteikto drošības pasākumu atvieglojumus. Vairāki klubi treniņos ievēro paši savus noteiktos drošības pasākumus.

Vācijas Bundeslīgas spēles ir pārtrauktas jau gandrīz mēnesi, un līgas vadība norāda, ka aizliegums aizvadīt spēles pastāvēs vismaz līdz 30. aprīlim, cenšoties ierobežot koronavīrusa izplatīšanos.

Taču klubiem Vācijā ir dota atļauja atsākt treniņus. To apstiprinājušas atbildīgās valsts iestādes, kā arī līgas vadība. Klubi gan tāpat cenšas ievērot sniegtos ieteikumus par to, ka treniņi organizējami mazās grupās un ierobežojot spēlētāju fizisko kontaktu.

„Protams, ka mēs sekojam visiem veselības iestāžu sniegtajiem ieteikumiem,” norādīts Minhenes „Bayern” paziņojumā. „Protams, ka treniņi ir slēgti skatītājiem. „Bayern” aicina līdzjutējus sekot rekomendācijām un nenākt uz komandas treniņu bāzi.”

Vairākas komandas treniņus aizvada mazās grupās – pa pieciem vai mazāk spēlētājiem.
Vācijā ar Covid-19 saslimušo personu skaits pārsniedz 100 tūkstošus, un miruši gandrīz 1600 šīs slimības pacienti

Izmantotie resursi:
https://uk.reuters.com/article/uk-h...