Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hannover" pēc zaudējuma Rudņeva HSV atlaiž treneri, "Lazio" vadīs S. Indzagi

Agris Suveizda

"Hannover" pēc zaudējuma Rudņeva HSV atlaiž treneri, "Lazio" vadīs S. Indzagi
Simone Indzagi
Foto: LaPresse/Scanpix

Treneru maiņas notikušas Vācijas klubā "Hannover" un Itālijas klubā "Lazio". Daniels Štendels pie Hannoveres stūres nomainījis Tomasu Šādu, bet "Lazio" bijušā galvenā trenera Stefāno Pioli vietā stājies Filipo Indzagi jaunākais brālis Simone.

Tomass Šāfs par "Hannover" galveno treneri kļuva pagājušā gada 28. decembrī, parakstot līgumu uz pusotru gadu, tomēr viņa vadībā komandai pagalam nesekmējās. 11 Bundeslīgas spēļu laikā "Hannover" izcīnīja tikai vienu uzvaru, ar 4:0 mājās pārspējot "Ingolstadt", un piedzīvoja desmit zaudējumus (vārti 4:25).

Pēdējās piecās spēlēs "Hannover" piekāpās "Wolfsburg" (0:4), Brēmenes "Werder" (1:4), "Koln" (0:2), Frankfurtes "Eintracht" (0:1) un "Hamburg" (0:3, Artjoms Rudņevs palika rezervē), kas bija pēdējais piliens. Līdz sezonas beigām vienību vadīs līdzšinējais U19 galvenais treneris Daniels Štendels, kuram šodien aprit 42 gadi un kuram tā būs pirmā pieredze pieaugušo komandas vadīšanā. "Hannover" ar 17 punktiem 28 mačos ieņem pārliecinošu pēdējo vietu, un tikai brīnums var glābt to no izkrišanas uz 2. Bundeslīgu.

Galveno treneri atlaida arī Romas "Lazio", kas vakar Itālijas galvaspilsētas derbijā ar 1:4 kapitulēja "Roma". Stefāno Pioli galvenā trenera amatā bija kopš 2014. gada jūnija, un viņu aizvietos 39 gadus vecais Simone Indzagi, kurš iepriekš trenēja "Lazio" un A Sērijā vēl nav strādājis. "Lazio" pēdējās desmit spēlēs izcīnījis tikai divas uzvaras (2-5-3, vārti 10:12) un ar 42 punktiem 31 mačā ieņem astoto vietu, no Eirokausu zonas atpaliekot par septiņiem punktiem.

Visticamāk, jau drīzumā no amata tiks padzīts arī Marseļas "Olympique" galvenais treneris Mičels. Marseļa nav uzvarējusi piecās spēlēs pēc kārtas, un kluba vadība pēc vakardienas zaudējuma Korsikā (1:2 pret "Bastia") sasauca vairākas ārkārtas sēdes. Nākamās sezonas kontekstā jau notiekot pārrunas ar bijušo Čīles izlases galveno treneri Horhi Sampaoli, kura gadījumā lielākais šķērslis ir finansiālās prasības.

Izmantotie resursi:
https://www.hannover96.de/en/news-i...
Lazio sack Stefano Pioli and replace him with...

  -1 [+] [-]

, 2016-04-04 15:55, pirms 8 gadiem
Ceru ka uzticēsies Rudijam

  +1 [+] [-]

, 2016-04-04 16:01, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ceru ka uzticēsies Rudijam
Ko ? Rudņevs sen vairs nav īrē Hannoverē

     [+] [-]

, 2016-04-04 16:47, pirms 8 gadiem
Konte oficiāli Chelsea

     [+] [-]

, 2016-04-04 16:58, pirms 8 gadiem
cobham rakstīja: Ceru ka uzticēsies Rudijam
Ja vien man pa rokai būtu palma..