Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Marko Roiss atkal iedzīvojies savainojumā

Marko Roiss atkal iedzīvojies savainojumā
Marko Roisa nedienas turpinās
Foto: AP/Scanpix

Dortmundes “Borussia” futbolists Marko Roiss, kurš visu sezonu cīnās ar savainojumiem, otrdien pēc spēles ar Drēzdenes “Dynamo” laukumu pameta klibojot.

Marko Roiss pēc Denisa Erdmana izklupiena nokrita uz zāliena, sāpēs saķerot ceļgalu. Mača galvenais tiesnesis uzskatīja, ka viss ir noricis noteikumu robežās un atļāva spēli turpināt. Pēc šī pārkāpuma uzbrucējs spēli vairs nevarēja turpināt un pameta laukumu.

25 gadus vecajam vācu futbolistam traumu dēļ nācās izlaist 2014.gada Pasaules kausa finālturnīru un arī sezonas pirmajā pusē viņš mocījās ar savainojumiem. Roiss nesen pagarināja līgumu ar “Borussia” līdz 2019.gadam, taču patlaban nav skaidrs, cik nopietns ir savainojums un cik ilgi talantīgajam futbolistam nāksies iztikt bez spēlēšanas.

Izmantotie resursi:
Goal.com
https://twitter.com/dfb_team

  +1 [+] [-]

, 2015-03-04 00:27, pirms 9 gadiem
Cerams ka nekas pārāk nopietns

     [+] [-]

, 2015-03-04 00:32, pirms 9 gadiem
Iedeva pa "stīvo"
2. puslaikā jau pats staigāja pa laukuma malu bez jebkādam problemām
Nākamajā spēlē stabili vajadzētu spēlēt

  +1 [+] [-]

, 2015-03-04 03:17, pirms 9 gadiem
Jā, otrajā halfā jau pats iznāca un no benķa noskatījās atlikušo maču. Tas vieš cerības, ka nebūs nekas traģisks, jo ja būtu kas traģisks, tad jau sen Drēzdenes tuvējā hospitālī būtu.