Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" nosaka termiņu Sančo transfēram – viena nedēļa

Rolands Eliņš

"Borussia" nosaka termiņu Sančo transfēram – viena nedēļa
Džeidons Sančo. Foto: Lars Baron/EPA/Scanpix

Vācijas futbola klubs Dortmundes „Borussia” esot noteicis desmito augustu kā termiņu, līdz kuram uzklausīs piedāvājumus par savu jauno zvaigzni Džeidonu Sančo. Viņa iegādi vēlas Mančestras „United”, taču Dortmunde prasot vairāk nekā 110 miljonus eiro.

Sarunas par 20 gadus vecā britu uzbrucēja Džeidona Sančo transfēru norisinās jau labu laiciņu. Līdzšinējiem Mančestras „United” piedāvājumiem „Borussia” ir atteikusi un vienošanās par transfēra summu, kas tiktu izmaksāta pa daļām, vēl nav panākta.

Lai gan šovasar ārkārtas apstākļu dēļ transfēru logs ir ilgāks nekā ierasts, „Borussia” noteikusi termiņu, līdz kuram vēlas panākt skaidrību par iespējamo transfēru, proti, tā uzklausīs piedāvājumus tikai līdz desmitajam augustam. Tas tādēļ, ka Dortmundes klubs vēlas izvairīties no neskaidrības pirmssezonas sagatavošanās laikā.

Jaunā sezona sāksies 18. septembrī, kamēr starptautisko transfēru logs šovasar ir atvērts līgs piektajam oktobrim.

BBC vēsta, ka „Borussia” transfēra summā prasa vismaz 110 miljonus eiro, kamēr „Sky Sport” norāda, ka „Borussia” joprojām nav atkāpusies no savas prasības par 120 miljoniem eiro. Dortmunde gan esot gatava piekāpties vienā citā aspektā, proti, atlikt uz vēlāku laiku daļu „United” maksājuma daļu. Dortmundes klubs esot vēlējies saņemt tūlīt un tagad 90 miljonus eiro, lai varētu atrast Sančo aizvietotāju, taču situācija futbola tirgū liecina, ka tik lielas summas tērētas šovasar netiks, tādēļ Dortmunde esot gatava ļaut „United” lielāku maksājuma daļu samaksāt vēlreiz.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...
https://www.skysports.com/football/...