Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" uzvar "Schalke 04" un iesoļo Vācijas kausa pusfinālā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

"Bayern" uzvar "Schalke 04" un iesoļo Vācijas kausa pusfinālā
"Bayern" atzīmē vienīgo vārtu guvumu. Foto:EPA/Scanpix

Vācijas kausā (DFB-Pokal) šovakar savā starpā tikās Gelzenkirhenes "Schalke 04" un Minhenes "Bayern". Ar rezultātu 1:0 uzvaru un vietu pusfinālā izcīnīja Minhenes "Bayern".

Šā gada 25. janvārī abas komandas savā starpā tikās Vācijas Bundeslīgā, kad "Bayern" savā laukumā izrēķinājās ar "Schalke 04" komandu, uzvarot to ar graujošu rezultātu - 5:0. Vācijas kausu Minhenes klubs ir izcīnījis 19 reizes, kas ir fantastisks sasniegums, ņemot vērā, ka tuvākā sekotāja ir Brēmenes "Werder", kurai ir septiņi tituli. Gelzenkirhenes komandai izdevies tikt pie sešām trofejām – pēdējā reize bija deviņus gadus atpakaļ.

"Bayern" jau no spēles sākuma vairāk kontrolēja bumbu. Tomēr pirmajās mača 20 minūtēs mājinieki nespēja izveidot reālus momentus pie "Schalke 04" vārtiem. 21. minūtē "Schalke 04" guva vārtus, tomēr tika fiksēta aizmugure. 40. minūtē "Bayern" atklāja mača rezultātu, kad vārtus guva Džošua Kimihs (1:0).

Otrajā puslaikā turpinājās "Bayern" dominance bumbas kontrolē. "Schalke 04" nespēja ne tikai tikt pie bumbas, bet arī izdarīt kādu sitienu pa mājinieku vārtiem. 62. minūtē Felipe Kotiņju raidītais sitiens atsitās pret vārtu pārlikni. 69. un 70. minūtē Minhenes spēlētājiem bija labas iespējas palielināt rezultāta starpību, bet ne Leons Gorecka, ne Seržs Gnabrī nespēja gūt vārtus. "Bayern" ne brīdi neatdeva iniciatīvu saviem pretiniekiem, un šovakar svinēja uzvaru ar 1:0.

Jāpiemin, ka Vācijas kausa pusfinālā iekļuvusi Vācijas pēc spēka ceturtās līgas komanda "Saarbrucken", kas pēcspēles 11 metru soda sitienos spēja uzvarēt Vācijas Bundeslīgas komandu " Dusseldorf".

Vācijas kausa izcīņa, 1/4 fināla pāri

Spēlerez/Datums
Bayern-Schalke1:0 (1:0)
Bayer-Union Berlin04.03.
Eintracht-Werder04.03.
Saarbrucken-Dusseldorf2:1 (11m s.) (1:0)

     [+] [-]

, 2020-03-04 11:26, pirms 4 gadiem
..apskatoties spēles apskatu, redzams cik daudz labus momentus Šalke neizmantoja. un arī iekšā negāja