Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Verners: "Došanās uz ārzemēm mani piesaista vairāk nekā pievienošanās "Bayern""

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Verners: "Došanās uz ārzemēm mani piesaista vairāk nekā pievienošanās "Bayern""
Tīmo Verners. Foto: Glyn Kirk/AFP/Scanpix

Leipcigas "RasenBallsport" un Vācijas Bundeslīgas zvaigzne Tīmo Verners vācu laikrakstam "Bild" atklājis, ka iespēja pārcelties uz ārzemēm viņu piesaistot vairāk nekā potenciālā pievienošanās Vācijas superklubam Minhenes "Bayern".

24 gadus vecais futbolists izteicās: ""Bayern" ir lielisks klubs - par to nav nekādas jēgas strīdēties. ["Bayern" galvenais treneris - aut. piez.] Hansi Fliks šosezon ir apliecinājis savas trenera kvalitātes. Tomēr, ja veicu izvēli, tad došanās uz kādu ārzemju klubu mani piesaista vairāk nekā pievienošanās "Bayern"."

Verners pagājušajā vasarā ar Leipcigu tomēr vienojās par līguma pagarināšanu - pašreizējais līgums ir spēkā līdz 2023. gadam. Taču līgumā tika iekļauts punkts, ka līdz šā gada 15. jūnijam spēlētāju iespējams iegādāties par 60 miljoniem eiro. Sakarā ar Vernera iegādi bieži tiek minēta "Liverpool", taču tiek vēstīts, ka Anglijas līdere neplāno Verneru iegādāties līdz jūnija vidum.

Verners jau februārī veltīja cildinošus vārdus "Liverpool" komandai, kā arī viņš nosauca tās galveno treneri Jirgenu Klopu par labāko speciālistu pasaulē. Pats Verners, kurš ir Vācijas izlases pamatsastāva spēlētājs, šajā sezonā izcēlies ar 27 vārtu guvumiem, palīdzot Leipcigai pirmo reizi vēsturē sasniegt UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālu.

Verners, kurš pagājušajā vasarā bija tuvu tam, lai par 30 miljoniem pievienotos Minhenes "Bayern", kas nav atmetusi cerību par viņa pārvilināšanu, vēlas saņemt garantijas, ka viņš "Liverpool" tiktu pie regulāra spēles laika. Sadio Manē, Mohameds Salāhs un Robertu Firmino tiek uzskatīts par vienu no labākajiem uzbrukuma trijniekiem pasaulē, tāpēc Verneram būtu ļoti grūti iegūt stabilu lomu vienības pamatsastāvā.

Izmantotie resursi:
https://www.sport1.de/fussball/bund...

     [+] [-]

, 2020-05-02 12:38, pirms 4 gadiem
Verners 2 gadus stāvēja raudādams pie Bayern durvīm un tagad bis var just, ka tēlo, ka nemaz negribot Bayernā spēlēt. P

  -2 [+] [-]

, 2020-05-02 13:44, pirms 4 gadiem
Vai Latvijas Virslīgā kādam klubam neinteresē šis 4-rokainais skaistulis? Pieļauju, ka viņa pievienošanās, piemēram, FK Mettai stadionos piesaistītu desmitiem skatītāju!

     [+] [-]

, 2020-05-03 00:37, pirms 4 gadiem
..ir jābūt stulbam, lai ietu uz Bayern.

     [+] [-]

, 2020-05-04 00:29, pirms 4 gadiem
agrizzz rakstīja: ..ir jābūt stulbam, lai ietu uz Bayern.
https://www.youtube.com/watch?v=6LH...