Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišjānis Pundurs

Jakubs Blaščikovskis pievienojas Volfsburgai

Jakubs Blaščikovskis pievienojas Volfsburgai
Jakubs Blaščikovskis Eiropas čempionātā
Foto : AFP/Scanpix

Nupat kļuvis zināms, ka pieredzējušais Polijas izlases pussargs Jakubs Blaščikovskis papildinājis Vācijas Bundeslīgas komandas "Wolfsburg" sastāvu. Līgums noslēgts uz trim gadiem 5 miljonu eiro vērtībā.

30 gadus vecais Blaščikovskis piesaistīts kā potenciālais Andrē Širles aizstājējs. Širle nesen pievienojās Blaščikovska bijušajai darbavietai - Dortmundes "Borussia".

Volfsburgas sporta direktors Klauss Allofs neslēpa gandarījumu par komandas papildinājumu : "Esam ieguvuši lielisku papildinājumu Jakuba personā. Viņš dos mums pienesumu ne tikai laukumā, bet arī ārpus tā, rādot piemēru citiem komandas futbolistiem."

"Kuba nozīmīgi pastiprinās mūsu spēli kā uzbrukumā, tā arī aizsardzībā. Viņš ir īsts komandas spēlētājs un cīnītājs," izteicās "Wolfsburg" galvenais treneris Dīters Hekings.

Blaščikovskis, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja "Fiorentina" sastāvā, svētdien savā Facebook kontā ierakstījis : "Jauna nedēļa, jauni izaicinājumi. Sākot ar rītdienu! Esmu gatavs!"

Aizvadītajā sezonā, atrazdamies īrē Itālijas A Sērijā, savainojumu dēļ polis laukumā devās vien 20 spēlēs. Pēc sezonas "Fiorentina" atteicās no viņa pakalpojumiem.

Jakubs Blaščikovskis savulaik Dortmundē pavadīja veselus deviņus gadus (viens gads īrē), kļūdams par vietējās publikas mīluli. 253 spēlēs "Borussia" sastāvā, malējā pussarga kontā 32 vārtu guvumi un 52 rezultatīvas piespēles.

Jaunais Volfsburgas ieguvums pārstāvēja Polijas izlasi šā gada Eiropas čempionātā Francijā, kurā poļiem ceturtdaļfinālā 11 metru sitienu sērijā nācās atzīt nākamās čempiones Portugāles pārākumu. Tieši Blaščikovskis bija tas, kura netrāpītais sitiens nozīmēja zaudējumu.

Izmantotie resursi :
https://www.vfl-wolfsburg.de/de/inf...
Jakub Blaszczykowski leaves Borussia Dortmund...


, 2016-08-01 17:06, pirms 8 gadiem
Izlabo - transfēra summa ir 5 miljoni eiro nevis kontrakta vērtība. Un Vilku sporta direktors ir Klauss Allofs nevis Ādolfs 😀
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.