Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Janoss

Hamburga dramatiski izglābjas un nosargā vietu Bundeslīgā

Hamburga dramatiski izglābjas un nosargā vietu Bundeslīgā
"Hamburger SV" spēlētāji priecājas pēc uzvaras spēlē
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Artjoma Rudņeva pārstāvētā Vācijas Bundeslīgas komanda "Hamburger SV" izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja "Karlsruher" un saglabā vietu Vācijas pirmajā Bundeslīgā. Pamatlaika kompensācijas laikā Marselo Diazs izglāba "Hamburger SV" no zaudējuma un Nikolajs Millers papildlaikā nodrošināja Hamburgas klubam palikšanu pirmajā Bundeslīgā.

Aktīvi spēli iesāka "Hamburger SV" vienība, bet reālu iespēju gūt vārtus nebija daudz. Pēc spēlētām sešdesmit minūtēm iniciatīvu pārņēma mājinieki un 78.minūtē vārtus guva Reinholds Jabo. Pēc zaudētajiem vārtiem "Hamburger SV" metās atspēlēties un izdarīja vairākus bīstamus sitienus pa mājinieku vārtiem un viens no tiem pat trāpīja pa vārtu stabu. Kompensācijas laikā tiesnesis strīdīgā epizodē nozīmēja brīvsitienu uz "Karlsruher" vārtiem. Šo iespēju izmantoja Marselo Diazs, kurš, izdarot netveramu sitienu, izglāba "Hamburger SV" no zaudējuma pamatlaikā un saglabāja izredzes izcīnīt uzvaru pagarinājumā. Spēles 115.minūtē uzvaras vārtus guva Nikolajs Millers. Papildlaika kompensācijas laikā uz "Hamburger SV" vārtiem tika nozīmēts strīdīgs 11 metru soda sitiens, kuru "Karlsruher" nespēja realizēt. Divus spēļu summā 3:2 "Hamburger SV" labā.

Pirmajā abu komandu spēlē tika fiksēts neizšķirts 1:1, kas "Karlsruher" komandai pirms atbildes spēles sniedza priekšrocību, pateicoties viesos gūtajiem vārtiem. Tas nozīmēja, ka "Hamburger SV" šajā spēlē bija jāgūst vismaz vieni vārti.

"Karlsruher" komanda līdz šai spēlei savā laukumā nebija zaudējusi 12 spēlēs pēc kārtas izcīnot sešas uzvaras un tik pat reižu spēlējot neizšķirti. Turpretī "Hamburger SV" šajā Bundeslīgas sezonā bija otrā vājā komanda spēlējot izbraukumā.

"Hamburger SV" komandas galvenajam trenerim bija jāiztiek bez diviem komandas aizsardzības balstiem Heiko Vestermana un Gojko Kacara, kuriem spēli bija jāizlaiž iepriekšējā spēlē nopelnīto dzelteno kartīšu dēļ. Pirms spēles uz jautājuma zīmes bija Ivicas Oliča piedalīšanās, jo iepriekšējo spēli uzbrucējs aizvadīja ar pretsāpju līdzekļu palīdzību, kas izraisīja alerģisku reakciju, kā rezultātā spēlētājs tika nogādās slimnīcā. Latvijas izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs spēlei nebija pieteikts traumas dēļ.

Arī iepriekšējā sezonā "Hamburger SV" ierindojās 16.vietā pirmās Bundeslīgas kopvērtējumā, un pārspēlēs divu spēļu summā, pateicoties izbraukumā gūtiem vārtiem, pieveica Firtes "Greuther" vienību (1:1 divu spēļu summā)."Hamburger SV" komanda ir vienīgā komanda, kas līdz šim ir spēlējusi visās Bundeslīgas sezonās kopš līgas izveidošanas 1963.gadā.

Pēdējo spēli "Hamburger SV" komandas sastāvā aizvadīja tās kapteinis Rafaels van der Vārts, kurš pēc šīs sezonas kā brīvais aģents pamet komandu.


, 2015-06-01 22:51, pirms 9 gadiem
Sita izlist no mesliem ir jamak.
Spele Hamburgai lidz 91 minutei pilnigi nekada.
Vel pedeja OT minute atsist pendeli...
, 2015-06-01 22:51, pirms 9 gadiem
Tā kā jau būtu pēdējais laiks pienācis sākt cīnīties jau par EL vietām vismaz, skatoties ka ir ļoti laba infrastruktūra un daudz resursi, nevis jau kuro reizi izaicināt likteni cīņā par izkrišanu
, 2015-06-01 22:51, pirms 9 gadiem
Ja komandai nebūs "restarts" tad nākamgad varēs atkla par izdzīvošanu kapāties! Artom Rudnev jāpsveic!
, 2015-06-01 22:51, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Sita izlist no mesliem ir jamak.
Spele Hamburgai lidz 91 minutei pilnigi nekada.
Vel pedeja OT minute atsist pendeli...
Kā arī pēdējās spēles bundeslīgā, kuras noteica, vai vispār spēs neizkrist automātiski
, 2015-06-01 22:52, pirms 9 gadiem
HSV saprata ka jasak spelet pec Karslues vārtiem. Šoreiz vārti nāca par sliktu
, 2015-06-01 22:53, pirms 9 gadiem
Kas par spēli, bija vērts skatīties! Rudņevs arī neizsakāmi priecīgs pēc Hamburgas otriem vārtiem
, 2015-06-01 22:56, pirms 9 gadiem
Šādi turpinot, izkrišana no 1. Bundeslīgas Hamburgai ir tikai laika jautājums...
, 2015-06-01 23:07, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: Sita izlist no mesliem ir jamak.
Spele Hamburgai lidz 91 minutei pilnigi nekada.
Vel pedeja OT minute atsist pendeli...
Spēli neredzēju, bet statistika tak arī kaut ko nozīmē. Ja pamatlaikā ir gandrīz 10 sitieni vārta rāmī un gandrīz 30 vārtu virzienā, tad kā to var nosaukt par "pilnīgi nekādu spēli"?
, 2015-06-01 23:07, pirms 9 gadiem
Fantastiski! LAbvēlīgs lāsts uz viņiem - no Bundesa neizkrist
, 2015-06-01 23:08, pirms 9 gadiem
kalnietis rakstīja: Spēli neredzēju, bet statistika tak arī kaut ko nozīmē. Ja pamatlaikā ir gandrīz 10 sitieni vārta rāmī un gandrīz 30 vārtu virzienā, tad kā to var nosaukt par "pilnīgi nekādu spēli"?
Noskaties speles ierakstu
, 2015-06-01 23:16, pirms 9 gadiem
Pilnīgs murgs.. Kad beidzot būs atkārtojuma video futbolā? Ka var 90 minūtē iedot sodu, kura nebija, kuru atzina ARD, SKY un visi iespējamie komentētāju, t.sk. bijušais tiesnesis Merks? Kā var tā izšķirt kārtējo reizi kluba (KSC), pret kuru man nav nekadu simpātiju, finansiālo izaugsmi un atgriešanos Bundeslīgā kopš puslatvieša Kāna laikiem? Pilnīgs sviests.. Bet reāli - sis viss ir apnicis. Toreiz friču gols pret ENG, šogad Pas.čempī jau pirmajā spēlē japāņu tiesneša brīnumi par BRA pret CRO, Stuttgartes iesistais gols Hoffenhaimai caur caurumu vārtos, utt tūkstošiem epizožu .. + vēl viss tas FIFA murgs.. Kā var tā vālēt šo lielisko sportu?
, 2015-06-01 23:22, pirms 9 gadiem
No Saturna Vērotājs rakstīja: Pilnīgs murgs.. Kad beidzot būs atkārtojuma video futbolā? Ka var 90 minūtē iedot sodu, kura nebija, kuru atzina ARD, SKY un visi iespējamie komentētāju, t.sk. bijušais tiesnesis Merks? Kā var tā izšķirt kārtējo reizi kluba (KSC), pret kuru man nav nekadu simpātiju, finansiālo izaugsmi un atgriešanos Bundeslīgā kopš puslatvieša Kāna laikiem? Pilnīgs sviests.. Bet reāli - sis viss ir apnicis. Toreiz friču gols pret ENG, šogad Pas.čempī jau pirmajā spēlē japāņu tiesneša brīnumi par BRA pret CRO, Stuttgartes iesistais gols Hoffenhaimai caur caurumu vārtos, utt tūkstošiem epizožu .. + vēl viss tas FIFA murgs.. Kā var tā vālēt šo lielisko sportu?
skeletonā un BMX gan viss ir uzskatāmi
, 2015-06-01 23:39, pirms 9 gadiem
nebiju skatijies nevienu Bundeslīgas spēli un tagad trāpīju Eurosportā uz šo! Mjā ... tik daudz dramatisku pavērsienu sen nebij redzēts. Biju par HSV , jo to pārstāv vienīgais mūsējais Līgā, bet tā kā Rudņevs atkal malā tad patiesība bija vienalga kas uzvar, jo nostādīju sevi pilnā stadiona KS vietā! kad KS izvirzījās vadībā, tad sākās vētrainā HSv ofensīva un vārti vienkārši bij noburti. bij tik daudz momentu! Sodu varēja arī nedot, bet lai arī no rikošeta, bij tīri pa roku! bet kas par Soda sitiena izpildījumu! Netverami!
Savukārt papildlaikā jau bija otrādi, vadībā izvirzījās viesi, bet pašā spēles izskaņa par līdzīgu spēli ar roku jau pendeli nozīmēja uz HSV vārtiem.... un laikam jau taisn;iba uzvarēja!
Klubiem 1. vai 2. Līga noteikti ir vairāku miljonu finansiālais ieguvums/zuadējums, tā ka tas spēlei vēl pipariņus pielika!
, 2015-06-01 23:44, pirms 9 gadiem
ak pareizi, rikošets un pa roku bija tad kad pendeli piešķira, bet Hamburga tika pie sitiena, kad bij tiri pa roku ( neapzinati, bet noblokjeja sitienu)
, 2015-06-02 07:39, pirms 9 gadiem
Es gaidīju kad HSV izkritis,lai kaut kas mainās,bet nekā
KSC žeēl labi cinijas
, 2015-06-02 08:24, pirms 9 gadiem
Varbut labak vienreiz izkrist un miers, varbut tad vadiiba saaks domaat. Vajag ieveeerojami likt naudu jauniesu akadeemijaa, nevis mizliigaas algaas lieliem vaardiem
, 2015-06-02 08:58, pirms 9 gadiem
Gals002 rakstīja: Šādi turpinot, izkrišana no 1. Bundeslīgas Hamburgai ir tikai laika jautājums...
liktenis iedeva uzticības kredītu... nākamjā sezonā gaidām Rudņevu laukumā
, 2015-06-02 09:15, pirms 9 gadiem
Tagad iespējams centīsies Rudnev nopārdot, jo pēdējais līguma gads priekšā.
, 2015-06-02 09:25, pirms 9 gadiem
Rudņevam būs grūti tikt laukumā!
, 2015-06-02 09:43, pirms 9 gadiem
labi ka tā
, 2015-06-02 10:03, pirms 9 gadiem
Vai ne? Jau otro gadu pēc kārtas. Man jau likās, ka tuvāk izkrišanai kā pagājušo gadu nospēlēt vairs nevar, bet Hambura pierādija pretējo

Bostonietis rakstīja: Sita izlist no mesliem ir jamak.
Spele Hamburgai lidz 91 minutei pilnigi nekada.
Vel pedeja OT minute atsist pendeli...
Vārtu guvējs Josips Stanišičs (vidū) pēc Leverkūzenes "Bayer" izglābšanās Dortmundē. Foto: Horst Mauelshagen/Pepphoto/Imago Images/Scanpix
1

Leverkūzene vēlreiz paglābjas pēdējās minūtēs un turpina iespaidīgo virkni

Vācijas Bundeslīgas jaunā čempione Leverkūzenes "Bayer" šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, šodien teju pazaudējot sakrāto virkni, bet galotnē izglābjoties (1:1) pret Dortmundes "Borussia".
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Keinam 33. vārti "Bayern" otrajā uzvarā pēc kārtas Bundeslīgā

Šodien Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas ietvaros pārliecinošu uzvaru svinēja Minhenes ''Bayern'', kas ar 5:1 apspēlēja ''Union Berlin''. Spēlē 33. vārtus čempionātā iesita tā rezultatīvākais futbolists Harijs Keins.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.