Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Boatengs ar mašīnu ietriecas barjerā, "Bayern" soda aizsargu un naudu ziedos slimnīcām

Agris Suveizda

Boatengs ar mašīnu ietriecas barjerā, "Bayern" soda aizsargu un naudu ziedos slimnīcām
Žeroms Boatengs. Foto: imago images/Sven Simon/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" pavēstījis par disciplinārsoda piespriešanu centra aizsargam Žeromam Boatengam, kurš esot ne tikai pārkāpis pārvietošanās ieteikumus Covid-19 pandēmijas laikā un pilsētu pametis bez kluba atļaujas, bet arī ietriecies šosejas aizsargbarjerā.

Boatengs atzinis savu vainu un ir gatavs pieņemt jebkādu soda mēru. 31 gadu vecais spēlētājs skaidroja, ka šādi rīkojies, jo uztraucies par dēla veselības stāvokli un no Minhenes traucies pie viņa uz Leipcigu.

Kā vēstīts policijas ziņojumā, Boatengs izraisītajā avārijā nav cietis, toties īpašuma bojājumi lēšami 25 tūkstošu eiro apmērā. Minhenes "Bayern" savā mājaslapā pavēstīja par naudas soda piespriešanu savam spēlētājam un šīs summas ziedošanu Minhenes slimnīcām. Konkrēts skaitlis gan netika minēts.

Pirms tam spēlējis arī Berlīnes "Hertha", "Hamburg" un Mančestras "City", kopš 2011. gada Boatengs pārstāv Minhenes "Bayern" un šajā Bundeslīgas sezonā aizvadījis 16 mačus. Vācijas izlasē Boatenga rēķinā ir 76 spēles un vieni vārti, taču pirms gada izlases galvenais treneris Joahims Lēvs paziņoja, ka vēlas atjaunināt sastāvu un vairs neplāno izsaukt nedz Boatengu, nedz Matsu Hummelsu un Tomasu Milleru.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/de/news/2020/0...
https://www.bild.de/sport/fussball/...