Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Alabam savainojuma dēļ nāksies izlaist septiņas nedēļas

Alabam savainojuma dēļ nāksies izlaist septiņas nedēļas
Dāvids Alaba
Foto: AFP/Scanpix

Austrijas futbolists Dāvids Alaba spēlē pret Bosniju-Hercegovinu iedzīvojies ceļgala savainojumā, un viņam nāksies izlaist atlikušo sezonu

Minhenes „Bayern” vadība apstiprinājusi, ka Dāvidam Alabam konstatēts ceļgala saišu plīsumus un viņam bez futbola būs jāiztiek septiņas nedēļas. 22 gadus vecais futbolists spēlē pret Bosniju-Hercogvinu laukumu pameta pēc sadursmes ar pretinieku spēlētāju. Alaba atklāja, ka viņš tikko spējis pastaigāt, un bavāriešu klubs paziņoja, ka viņam nāksies iziet pārbaudes, kad atgriezīsies Vācijā. Diemžēl futbolista savainojums izrādījies gana nopietns, kas nozīmē, ka laukumā viņš varēs atgriezties tikai maija beigās.

„Tas ir ļoti skumji,” Alaba atklājis kluba oficiālajā mājaslapā. „Man ir liels mērķis - atgriezties laukumā līdz sezonas beigām. Tagad ārstējos un drīz sāksies rehabilitācijas process.” Alaba izlaidīs abas spēles Čempionu līgā pret „Porto”, kā arī lielāko daļu no Bundeslīgas sezonas. Tomēr, ja „Bayern” iekļūs finālā, viņš varētu būt gatavs iziet laukumā.

Izmantotie resursi:
Goal.com
https://twitter.com/FCBayernEN

  +1 [+] [-]

, 2015-04-01 16:25, pirms 9 gadiem
Minhenei sāk rasties problēmas ar traumām, kas stipri samazina viņu izredzes cīņā par ČL trofeju.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-01 17:03, pirms 9 gadiem
Nu jāā, Alaba tomēr stabils pamatsastāva spēlētājs Bayern, tas pats sezonas galvenais spēlētājs Robbens vēl savainots, takā Porto ir izredzes CL!