Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Kad Pogbā posms Mančestrā būs beidzies, kāpēc gan nebraukt uz Madridi?"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns: "Kad Pogbā posms Mančestrā būs beidzies, kāpēc gan nebraukt uz Madridi?"
Pols Pogbā. Foto: Reuters/Scanpix

Madrides "Real" pēc Zinedina Zidāna atgriešanās galvenā trenera amatā tiek piesaukta dažādu skaļu transfēru sakarā, un francūzis pirms nākamā mača slavēja "Manchester United" pussargu Polu Pogbā.

Pēc tam, kad Zidāns pieņēma piedāvājumu un atkal kļuva par "Real" galveno treneri, izskanēja runas, ka kluba prezidents Florentino Peress viņam apsolījis vasarā atvērt maku un iegādāties vairākas pasaules līmeņa zvaigznes. Starp piesauktajiem futbolistiem atrodams arī Zidāna tautietis Pogbā.

"Pazīstu viņu personīgi. Viņš laukumā komandai ļoti palīdz, un ir tikai daži futbolisti, kuri var priecēt ar tik plašu arsenālu," pirms šodien gaidāmās spēles Spānijas čempionātā pret "Huesca" izteicās Zidāns.

"Viņš ir pussargs, kurš zina, kā aizsargāties un kā uzbrukt. Taču viņš nav mans spēlētājs, jo viņš atrodas Mančestrā," pauda Zidāns. "Viņš allaž teicis, ka pēc Mančestras viņu interesējusi arī Madride. Kad posms Mančestrā būs beidzies, kāpēc nebraukt tieši uz Madridi?"

Kad "United" vadīja Žuzē Morinju, daudz tika runāts par nesaskaņām starp galveno treneri un Pogbā. Savukārt pēc Ūles Gunnara Sulšēra ierašanās pussargs ieguvis otro elpu, jaunā trenera vadībā gūstot deviņus vārtus. Pogbā "United" pārstāv kopš 2016. gada, kad kļuva par pasaulē dārgāko futbolistu.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2019-03-31 12:30, pirms 5 gadiem
Pēc virsraksta sanāk: Kad Pogbā beigs spēlēt Mančesterā, tad Zidāns brauks uz Madridi

  -1 [+] [-]

, 2019-03-31 13:00, pirms 5 gadiem
Skaidrs viņa mērķis - Pogba un Mpabbe uz Madridi. Tas būtu nereāls uzbrukums. Ja vēl Ronaldo atgūtu , tad vsp zvērā!

  +1 [+] [-]

, 2019-03-31 13:23, pirms 5 gadiem
Sports vispār ir palicis diezgan nožēlojams. Krutie spēlētāji gan NBA gan futenē iet tikai uz komandām, kas ir jau spēcīgas. Nekādas lojalitātes pret savu klubu kā bija agrāk. Paši cīnījās gadiem un beigās izcīnīja to trofeju, kaut vai MU blice Skoulzs, Giggs, Nevils, Ferdinands utt. vai NBA Kobe, Džordans, Maģiskais, Lerijs Bērds utt. Bet šamējie, ka tik atrast kādu spēcīgu, bagātu klubu un ātri bez piepūles iegūt titulus. Mīksti un izlutināti tie spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-31 14:27, pirms 5 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Sports vispār ir palicis diezgan nožēlojams. Krutie spēlētāji gan NBA gan futenē iet tikai uz komandām, kas ir jau spēcīgas. Nekādas lojalitātes pret savu klubu kā bija agrāk. Paši cīnījās gadiem un beigās izcīnīja to trofeju, kaut vai MU blice Skoulzs, Giggs, Nevils, Ferdinands utt. vai NBA Kobe, Džordans, Maģiskais, Lerijs Bērds utt. Bet šamējie, ka tik atrast kādu spēcīgu, bagātu klubu un ātri bez piepūles iegūt titulus. Mīksti un izlutināti tie spēlētāji.
Tie bija divi dažādi laika posmi- tagad visu nosaka mārketings, internets, tviteris!

Tiec līdz tādam līmenim, kad Tevi gribi visi pasaules klubi! Pakatīsimies, cik tālu tiksi, cietais!!!

  +2 [+] [-]

, 2019-03-31 15:01, pirms 5 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Tie bija divi dažādi laika posmi- tagad visu nosaka mārketings, internets, tviteris!

Tiec līdz tādam līmenim, kad Tevi gribi visi pasaules klubi! Pakatīsimies, cik tālu tiksi, cietais!!!
Labi. Mēģināšu.