Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Beils atgriežas sākumsastāvā, Madrides "Real" kļūst par "La Liga "līderi

Beils atgriežas sākumsastāvā, Madrides "Real" kļūst par "La Liga "līderi
Dani Karvahals un Marselu priecājas par vārtu guvumu. Foto: AFP/Scanpix

Gerets Beils sestdien devās Madrides "Real" sākumsastāvā pirmoreiz kopš 5. oktobra, palīdzot vienībai ar 2:1 apspēlēt "Alaves" un izvirzīties Spānijas futbola čempionāta līderpozīcijā.

Pirmais puslaiks noslēdzās bez gūtajiem vārtiem, bet otrā puslaika septītajā minūtē rezultātu atklāja kapteinis Serhio Ramoss, kurš izcēlās ar galvu pēc Toni Krosa soda sitiena. Kaut vēlāk Lukass Peress no 11 metru soda sitiena atzīmes panāca izlīdzinājumu, tomēr 69. minūtē "Real" izrāva uzvaru, kad Dani Karvahals bija pirmais vārtu priekšā pie atsistas bumbas.

Iepriekš šonedēļ "Real" pret "Paris St-Germain" aizvadīja vienu no sezonas labākajām spēlēm, bet sestdien tās sniegums vairs nebija tik labs, pirmajā puslaikā nespējot radīt tīras vārtu gūšanas iespējas - labākais moments bija Beilam, bet viņš raidīja bumbu pret stabu.

Kopvērtējuma vadību svētdien centīsies atgūt "Barcelona", kas spēkosies ar Madrides "Atletico". Pašlaik Katalonijas klubs atpaliek par trim punktiem, bet arī ir aizvadījis spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2019-11-30 18:42, pirms 4 gadiem
Bale's izskatījās švaki. Vai nu nav uzņēmis formu ,vai attieksme spēlēt Realā pie vainas.
Real spēle šodien vispār neizteiksmīga , labi ka ir 3 p tabulā. #halaMadrid
, 2019-11-30 18:57, pirms 4 gadiem
Ingus1992 rakstīja: Bale's izskatījās švaki. Vai nu nav uzņēmis formu ,vai attieksme spēlēt Realā pie vainas.
Real spēle šodien vispār neizteiksmīga , labi ka ir 3 p tabulā. #halaMadrid
Man liekas, šodien visi izskatījās švaki - laikam nejaukie laikapstākļi bija nosituši visu entuziasmu un vēlmi spēlēt futbolu. Futbolisti izskatījās slinki un lēni, un neieinteresēti.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".