Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Matjē recidīva dēļ izlaidīs vēl vairākas nedēļas, Imtitī atgriežas ierindā

Agris Suveizda

Matjē recidīva dēļ izlaidīs vēl vairākas nedēļas, Imtitī atgriežas ierindā
Žeremī Matjē pret Rahīmu Stērlingu
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" savā mājaslapā paziņoja, ka franču aizsargs Žeremī Matjē ir atsvaidzinājis savainojumu un ierindā neatgriezīsies vēl vairākas nedēļas.

"Atlabšanas noslēguma fāzē Žeremī Matjē ir atsvaidzinājis labās kājas papēža savainojumu," teikts kluba paziņojumā. "Saskaņā ar kluba medicīnas dienesta sniegto informāciju, viņam nāksies izlaist vēl 15-20 dienas."

Tas nozīmē, ka Matjē nebūs pieejams gaidāmajās spēlēs pret Madrides "Real", Menhengladbahas "Borussia" un Pamplonas "Osasuna". Franču aizsargs savainojumā iedzīvojās Katalonijas Superkausa spēlē 25. oktobrī pret "Espanyol" (0:1). Šosezon 33 gadus vecais Matjē Spānijas čempionātā piedalījies četros mačos un guvis vienus vārtus.

Toties ierindā atgriezies cits franču aizsargs Samuels Imtitī, kurš Francijas izlases treniņā iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā. Kā jau tika paredzēts, Imtitī izlaida trīs nedēļas, un viņš ir iekļauts sastāvā šovakar gaidāmajai Karaļa kausa izcīņas spēlei pret pēc spēka trešās līgas klubu "Hercules".

No pirmās komandas sastāvā šāvakara spēlei iekļauts arī Jaspers Sillesens, Žordi Masips, Deniss Svaress, Arda Turans, Rafinja, Pako Alkasers, Likā Diņs, Serhi Roberto, Andrē Gomešs un Aleišs Vidals.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/footbal...
https://www.fcbarcelona.com/footbal...

     [+] [-]

, 2016-11-30 16:12, pirms 7 gadiem
Ir, protams, iespaidīgi, kad cilvēks izmanto svešvārdus vai sarunvalodai netipiskus terminus, taču ieteicams pirms tam noskaidrot attiecīgā termina nozīmi. Recidīvs, praksē nelieto attiecībā uz traumas atsvaidzināšanu, pie tam vēl, šādi - izraujot no konteksta.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-30 18:15, pirms 7 gadiem
Nu tak paskaties kas ir Autors. Kāpēc Tu doma komentāri atļauti uz katastrofas rakstiem? Šis tak nedēļu gatavs neēst lai tik kādu komentāru traci sacelt, tik vien to jau dara kā gaida. Šitā mullāpa rakstus jau sen nelasu