Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns noliedz baumas par Beila iespējamo došanos prom

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns noliedz baumas par Beila iespējamo došanos prom
Garets Beils. Foto: Reuters/Scanpix

LETA--AFP. Spānijas futbola granda Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns atklājis, ka nav ne kāda pamata domāt, ka Gerets Beils varētu pamest komandu, jo zaļo gaismu pirmdienas ceļojumam uz Angliju viņam deva klubs.

Beils laukumā nav devies kopš 13. oktobra, kad Velsas izlases rindās viņš guva ikra muskuļa savainojumu. Spēlētājs pirmdien devās uz Angliju, kas raisīja baumas par to, ka janvārī viņš varētu pamest Madridi, tomēr vienības treneris norādīja, ka velsietis ne reizi nav minējis vēlmi pamest komandu.

"Viņam bija jāatrisina personīgas lietas, tāpēc klubs viņam sniedza atļauju doties uz Angliju," otrdien notikušajā preses konferencē teica Zidāns. "Tāpat viņam atļāva doties prom, jo spēlētājs nespēj piedalīties mačos. Nedomāju, ka viņš kādreiz ir runājis par došanos prom. Kad Beils ir vesels, viņš spēlē."

Par to, ka Beila un "Real" ceļi varētu šķirties, runāja jau vasarā. Velsietis jau bija tuvu, lai dotos uz Ķīnas spēcīgāko līgu, tomēr ieinteresētā komanda un Beila puse nespēja vienoties par transfēra summu, līdz ar to futbolists palika Spānijas galvaspilsētā.

"Nedomāju, ka būs kāds piedāvājums. Gerets ir "Real" spēlētājs," teica Zidāns. "Vasarā notikušais bija tā brīža situācija. Beigās Gerets palika šeit, kas ir labāk visiem."

"Ja janvārī viņš paliks, cilvēki par Beila pāreju runās vasarā. Diemžēl, bet cilvēki vienmēr par to runās, tomēr viņš ir šeit, un ikviens ir laimīgs, ka Beils palika komandā."

Zidāns arī atklāja, ka viņam ar Beilu esot labas attiecības, tomēr aģentūras AFP rīcībā esošā informācija liecina, ka futbolists nav tajās labākajās domās par Francijas speciālistu. Tāpat Beilu nav apmierinājis Zidāna lēmumus atstāt viņu rezervē UEFA Čempionu līgas spēlē pret Beļģijas vienību "Club Brugge".

Galvenais treneris šo lēmumu vēlāk pamatoja ar spēlētāja slikto fizisko formu, tomēr Beilam tuvu stāvošas personas ziņo, ka futbolists bija pilnībā gatavs šim duelim.

"Runāju ar viņu un arī Hamesu Rodrigesu. Neviens no viņiem nebija pieejams spēlei pret "Club Brugge", tāpēc arī neiekļāvu sastāvā. Tur nav nekā vairāk, ko piebilst," pēc Čempionu līgas spēles teica Zidāns.

Beils arī nepiedalīsies nākamajā Spānijas čempionāta spēlē, kas paredzēta trešdien. Šo maču no tribīnēm vēros arī traumētie Načo, kurš guvis ceļgala savainojumu, Marko Asensio - krustenisko saišu operācija un Rodrigess, kurš otrdienas treniņu izlaida, jo nesen pasaulē nāca viņa bērns.

"Real" šosezon deviņās Spānijas čempionāta spēlēs iekrājuši 18 punktus, ieņemot sesto pozīciju, kamēr pirmajā vietā esošā "Barcelona" aizvadījusi par spēli vairāk, nopelnot 22 punktus.