Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ramoss apstiprina piedāvājumu no Ķīnas, bet grib beigt karjeru "Real" kreklā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ramoss apstiprina piedāvājumu no Ķīnas, bet grib beigt karjeru "Real" kreklā
Serhio Ramoss. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" kapteini Serhio Ramosu pēdējās dienās apvijušas baumas, ka viņš varētu pārcelties uz Ķīnas čempionātu. Tomēr šodien īpaši sasauktā preses konferencē centra aizsargs paziņoja, ka negrasās nekur doties.

"Bijušas dažādas runas par manu nākotni, tāpēc vēlējos vēlreiz uzsvērt, ka esmu gatavs "Real" labā darīt visu. Manas attiecības ar kluba prezidentu ir kā dēlam un tēvam," teica Ramoss. Lai gan sestdien Madridē notiks Čempionu līgas fināls, "Real" drāmai izdevies vismaz uz mirkli nozagt uzmanību. "Negrasos doties prom un plānoju šeit beigt savu karjeru."

"Jā, uz galda stāv piedāvājums no Ķīnas. Ja justos šeit nevēlams, tā būtu alternatīva, bet man ir spēkā esošs līgums ar "Real", un grasos izpildīt saistības. Gaisā virmo pārāk daudz spekulācijas, tāpēc gribēju ieviest skaidrību," teica Ramoss. Spānijas mediji vēsta, ka pašreizējā līguma ietvaros viņš saņem aptuveni 11 miljonus eiro.

"Mans mērķis ir kopā ar prezidentu izveidot jaunu "Real" un domāt par nākotni. Joprojām jūtos fiziski spēcīgs un gatavs spēlēt augstākajā līmenī. Lai gan nezinu, cik ilgi vēl tā būs – divus, četrus vai sešus gadus. Kad pienāks tas brīdis, došos prom, bet uz vietu, kur nekad nebūs jāspēlē pret "Real"," solīja Ramoss. Ar 606 spēlēm viņš ir piektais spēlēm bagātākais futbolists Madrides kluba vēsturē.

"Man bija privāta saruna ar prezidentu, kurā pavēstīju viņam par piedāvājumu no Ķīnas. Privāta saruna, kura pēc tam noplūda medijos, un tādēļ bijušas dažādas spekulācijas," teica Ramoss. "Preses konferenci sasaucu, lai nebūtu nekādas baumas un lai mēs visi varētu izbaudīt vasaru. Negribu savu vārdu redzēt virsrakstos."

"Neesmu pārliecināts, vai būtu gatavs apsvērt Ķīnu kā vietu, kur turpināt karjeru. Dodoties turp, vienmēr esmu juties gaidīts, taču neesmu drošs par spēlēšanu. Ķīna, ASV – es patiešām nezinu. Tad jau redzēsim."

Izmantotie resursi:
https://en.as.com/en/2019/05/30/foo...