Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Mesi spēlētāju vārdā piekrīt par 70% samazināt algas, taču kritizē kluba vadību

Mesi spēlētāju vārdā piekrīt par 70% samazināt algas, taču kritizē kluba vadību
Luiss Svaress un Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola kluba kapteinis Lionels Mesi un vēlāk arī urugvajiešu uzbrucējs Luiss Svaress sociālajos tīklos izplatījuši paziņojumu, kurā saka, ka piekrīt par 70% samazināt savas algas un ziedos vēl lielāku summu.

Pēdējā laikā Barselonā ir pastiprinājusies spriedze starp komandas līderiem un kluba vadību, un arī šajā paziņojumā Mesi nelaida garām iespēju iemest akmentiņu amatpersonu dārziņā: "Mūs nebeidz pārsteigt, ka klubā allaž atrodas kāds, kurš mēģina mūs nolikt zem palielināmā stikla un izdarīt spiedienu izdarīt ko tādu, par ko bija skaidrs, ka mēs izdarīsim arī tāpat."

Visā klubā, ne tikai futbola sekcijā, algas dīkstāves laikā ir samazinātas par 70%, tiesa, "Barcelona" paziņojumā norādīts, ka tam piekritusi "lielākā daļa no basketbola komandas", attiecīgi ne visi. "Barcelona" basketbola komandā spēlē arī latviešu uzbrucējs Rolands Šmits.

Mesi paziņojumā sacīts, ka spēlētāji piekrīt algas samazinājumam un šķirsies no vēl lielākas naudas summas, lai panāktu, ka kluba darbinieki spētu saņemt viņiem pienākošos atalgojumu 100% apmērā. Paziņojumā arī uzsvērts, ka spēlētāji vienmēr ir palīdzējuši klubam, kad viņiem tas ir lūgts, un bieži vien to darījuši arī pēc pašu iniciatīvas.

Spānijas futbola augstākajā līgā algas par 70% ir samazinājis arī cits grands Madrides "Atletico", tāpat šādu soli spēruši tādi klubi kā "Espanyol" un "Alaves".

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/B-WwreS...
https://www.fcbarcelona.com/en/club...


, 2020-03-30 17:28, pirms 4 gadiem
Pieauguši veči spārda bumbiņu saņem 100 reiz vairāk nekā mediķi vai zinātnieki, sēž mājās saņem milijonus un vēl čīkst.
, 2020-03-30 18:01, pirms 4 gadiem
Un kāpēc tu to nedari antiņ?
, 2020-03-30 19:26, pirms 4 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Un kāpēc tu to nedari antiņ?
vo vo
, 2020-03-30 19:28, pirms 4 gadiem
Vitinka rakstīja: Pieauguši veči spārda bumbiņu saņem 100 reiz vairāk nekā mediķi vai zinātnieki, sēž mājās saņem milijonus un vēl čīkst.
Aha ka kautkads Porzingis klauns iemet kadu grozu, Tu un daudzi apkakajass no priekiem, kur summas ir daudz neadekvatakas, tur visi kluse!!!
, 2020-03-30 19:55, pirms 4 gadiem
Vitinka rakstīja: Pieauguši veči spārda bumbiņu saņem 100 reiz vairāk nekā mediķi vai zinātnieki, sēž mājās saņem milijonus un vēl čīkst.
Ja izlasītu rakstu, tad čīkst ne jau par algas samazinājumu, bet par spēlētāju nomelnošanu.
, 2020-03-31 00:29, pirms 4 gadiem
Man pat iisteniibaa saak patikt shaada Messi riiciiba.Vinja vaardam tomeer kluba biedros,kas peec gada balsos par jaunu vadiibu,ir ljoti liels speeks. Liidz ar to visai shitai post Rosella un tagad Bortameu varzai tikt paarveeleetai ir arvien mazaak izredzu.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.