Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Villarreal" uzvar un nodrošina pusfinālu pret "Barcelona"

Rolands Eliņš

"Villarreal" uzvar un nodrošina pusfinālu pret "Barcelona"
"Villareal" futbolisti
Foto: AFP/Scanpix

Vakar tika noskaidroti Spānijas kausa izcīņas pusfinālisti - "Villareal" nodrošināja tikšanos ar "Barcelona", bet otrā pusfinālā sacentīsies "Athletic Bilbao" un "Espanyol".

"Villareal" vakardienas mačā pret "Getafe" ilgu laiku balansēja uz naža asmens, jo pirmajā spēlē bija uzvarējusi ar minimālo 1:0, bet vakar bezvārtu neizšķirts saglabājās līdz pat 78. minūtei. Tad rezultātu atklāja Žerārs Moreno, un "Villareal" varēja nomierināties un iekļuva pusfinālā.

Tajā Moreno, kurš Karaļa kausā guvis piecus vārtus sešās spēlēs, būs jāspēkojas ar vienīgo no trim lielajām favorītēm palikušo "Barcelona". Pirmā spēle notiks Barselonā 11. februārī, bet atbildes mačs paredzēts ceturtajā martā. Sezonas pirmajā abu komandu savstarpējā mačā Spānijas čempionātā "Barcelona" uzvarēja tikai 1:0, kad uzvaras vārtus 82. minūtē guva Sandro Ramiress.

Savukārt otrajā pusfinālā spēkosies "Espanyol" un "Athletic Bilbao". "Espanyol", kurai ir iespēja kausa finālā sarūpēt Barselonas derbiju, vakar ar 0:1 piekāpās "Sevilla", taču mājās gūtā uzvara ar 3:1 ļāva par šo zaudējumu pārāk nesatraukties, turklāt "Sevilla" vienīgos vārtus guva tikai 88. minūtē. Savukārt "Athletic Bilbao" ar 1:0 pieveica "Malaga", kura pie uzvaras nav tikusi jau sešās spēlēs pēc kārtas

Spānijas kausa izcīņa, 1/4 fināli

Pāris1.spēle2.spēleSumma
Barcelona - Atletico1:03:24:2
Villarreal - Getafe1:01:02:0
Malaga - Athletic0:00:10:1
Espanyol - Sevilla3:10:13:2

Pusfināli

KomandasDatumi
Barcelona-Villareal11.02. un 04.03
Athletic Bilbao-Espanyol11.02. un 04.03
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja