Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Portāls: Isko vēlas pārcelties uz ''Sevilla''

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Portāls: Isko vēlas pārcelties uz ''Sevilla''
Isko. Foto: Maria Jose Segovia/Zumapress.com/Scanpix

Madrides ''Real'' pussargs Isko, atsaucoties uz Spānijas mediju ''AS'', esot pieņēmis lēmumu, kurā komandā viņš grib turpināt savu spēlētāja karjeru. Tas esot Spānijas klubs ''Sevilla'', kuru trenē Julens Lopetegi, pie kura Isko parādīja ļoti labu sniegumu Spānijas izlases sastāvā.

28 gadus vecais pussargs jau kādu laiku ir pieņēmis šo lēmumu: šīs sezonas beigās pamest Madrides ''Real'' vienību. Tagad viņš esot pieņēmis vēl vienu lēmumu: atgriezties kopā pie trenera Lopetegi. ''AS'' vēsta, ka Isko vislabāk jutās un visvairāk ticis atbalstīts spēlējot tieši šī speciālista vadībā Spānijas izlases sastāvā, tādēļ viņš esot izlēmis dot priekšroku ''Sevilla'' komandai.

Isko šajā sezonā ir zaudējis "Real" galvenā trenera Zinedīna Zidāna uzticību - viņam ''La Liga'' ir bijuši tikai trīs starti. Spāņa līgums ar Madrides komandu ir līdz 2022 gadam, bet pats Isko vēlējies komandu pamest jau ziemas transfēru periodā. Bet tas nebūs īstenojams, jo Zidāns tādu iespēju ir atteicis un pats to ir darījis zināmu klubam, jo viņš saprot, ka savainojumu faktors arī var būt noteicošais sezonas turpinājumā, un var pietrūkt spēlētāju resursi. Bet jūnijā Isko ir dota atļauja doties prom, Madride par viņa aiziešanu pieņems sapratīgu cenu. Madride no ''Sevilla'' komandas par Isko transfēru prasīs no 15 līdz 20 miljoniem eiro.

Šosezon pussargs Karaliskā kluba sastāvā visos turnīros 11 spēlēs ar vārtu guvumiem nav atzīmējies.

Savas karjeras laikā Madrides "Real" sastāvā Isko četras reizes kļuvis par UEFA Čempionu līgas uzvarētāju, kā arī kopumā izcīnījis 16 dažādas trofejas. "Real" formā Isko nospēlējis 318 mačus, ar rezultatīviem sitieniem izceļoties 51 reizi.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/fussball/...