Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beils palīdz, tomēr "Real" savā stadionā nespēj pieveikt trešās līgas klubu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Beils palīdz, tomēr "Real" savā stadionā nespēj pieveikt trešās līgas klubu
"Fuenlabrada" futbolists Luiss Milja nupat atklājis rezultātu "Santiago Bernabeu" stadionā
Foto: EPA/Scanpix

Šodien Spānijas kausa izcīņas 1/16 fināla atbildes spēlē Madrides "Real" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar trešajā līgā spēlējošo "Fuenlabrada". Madridieši cīņu sāka ar 2:0 kabatā (ar šādu rezultātu tika uzvarēts viesos), tomēr šī vakara mača gaitā nonāca zaudētājos ar 0:1, turklāt pie šāda rezultāta pieticīgie viesi trāpīja pa "Real" pārliktni. Zinedina Zidāna komandai palīdzēja Gereta Beila nākšana laukumā - velsietis palīdzēja no 0:1 panākt 2:1, tomēr mača izskaņā "Fuenlabrada" puiši guva otros vārtus un izrāva neizšķirtu, kuru, visticamāk, neaizmirsīs nekad.

Madrides "Real" pirms mēneša 1/16 fināla pirmajā spēlē izbraukumā pārspēja trešās līgas komandu "Fuenlabrada" ar 2:0, būtībā izšķirot dueļa likteni (vismaz tā šķita pirms atbildes cīņas). Tomēr saprotams, ka šodien sastāvā bija arī pirmās komandas futbolisti, kuriem nav pietiekamas spēļu prakses - cīņa ar "Fuenlabrada" bija laba iespēja to gūt.

No spēlētājiem, kuri pirms trim dienām "La Liga" bija pamatsastāvā un pieveica "Malaga" (3:2), šodien starta vienpadsmitniekā nebija neviena, tomēr bija tādi vīri kā Keilors Navass, Mateo Kovačičs (abiem atgriešanās pēc traumu sadziedēšanas), Ašfrafs Hakimi, Teo Ernandess, Načo. Pēc divu mēnešu pārtraukuma sastāvā atgriezās dārgais Gerets Beils, kurš maču gan sāka uz soliņa. Skaidrs, ka pamatsastāvā netrūka arī "Real" jauniešu komandas futbolistu.

Madrides "Real" spēli sāka pavirši un jau pirmajās astoņās minūtēs "Fuenlabrada" varēja gūt vārtus divos gadījumos - reizi pievīla pašu precizitāte, bet otrā gadījumā spēlē nopietni iesaistījās Navass. Viesi sev īpašo maču turpināja spēlēt centīgi un 25. minūtē tika atalgoti. Pēc stūra sitiena bumba izlēca nedaudz ārpus soda laukuma un Luiss Milja spēcīgi sita. Šķita, ka bumba ir ņemama, jo lidoja augšējā vārtu daļā pa vidu, tomēr Navass ar rokām spēlēja nesekmīgi, bumbu pārvirzot uz pārliktni, pēc tam tai trāpot pa viņu pašu un ielidojot vārtos.

Gan pirmā puslaika beigās, gan otrā puslaika sākumā "Real" piederēja jūtams pārsvars bumbas kontrolē, tomēr "Fuenlabrada" aizsardzība bija līmenī un 56. un 60. minūtē viesi sagaidīja savas iespējas, atkal sekmīgi pielietojot standartsituācijas. Pirmajā epizodē centrējums tuvā staba virzienā, sitiens ar galvu un Navasa atvairījums, bet otrajā epizodē pieredzējušais 38 gadus vecais argentīniešu aizsargs Daniels "Kata" Diass (gandrīz 200 spēles "La Liga") ar galvu trieca bumbu pret "Real" pārliktni!

"Fuenlabrada" patiešām nonāca tuvu milzu sensācijai, respektīvi, neizšķirtam divu spēļu summā, tomēr 63. minūtē Pelnrušķītes stāstam pienāca gals. Pirms minūti uz maiņu nākušais Beils no labā flanga veica izsmalcinātu piespēli un Borha Marjorals guva vārtus ar galvu - bumba pirms vārtsarga trāpīja pa zemi, pēc tam pa pārliktni, līdz ielidoja vārtos. 70. minūtē šie paši abi futbolisti jau deva vadību "Real" - Beils veikli ierāvās soda laukumā, zaudēja tuvcīņu ar vārtsargu, tomēr bumba atlēca pie Marjorala, kurš guva vēl vienus vārtus (2:1).

"Real" šķietami devās pēc trešajiem vārtiem, tomēr pēc kļūdas centra aplī izlaida "Fuenlabrada" pretuzbrukumu un ielaida otros vārtus - viesi izspēlēja līdz ļoti labai pozīcijai un uz maiņu nākušais Alvaro Portilja ar otru mēģinājumu pārspēja Navasu (2:2). Divu spēļu summā "Real" uzvara tobrīd netika apdraudēta, taču nepatīkama pēcgarša palika tik un tā, sevišķi ņemot vērā madridiešu ne pārāk labo sniegumu "La Liga".

Tikmēr "Malaga" nedienas turpinājās arī Spānijas kausa izcīņā - "La Liga" izkrišanas zonā esošā komanda pēc zaudējuma 1/32 fināla pirmajā spēlē viesos (1:2) šodien mājās 18. minūtē ieguva derīgo 1:0 pārsvaru, tomēr 53. minūtē ielaida vārtus un nospēlēja neizšķirti 1:1 ar otrajā līgā spēlējošo "Numancia". Summā uzvara zemākās līgas pārstāvei ar 3:2.

Spānijas kausa izcīņa, 1/16 fināli

Pāris1. spēle2. spēleSumma
Valladolid - Leganés1:20:11:3
Numancia - Málaga2:11:13:2
Eibar - Celta Vigo1:20:11:3
Girona - Levante0:21:11:3
Fuenlabrada - Real Madrid0:22:22:4
Murcia - Barcelona0:329.nov.
Lleida Esportiu - Real Sociedad0:129.nov.
Cartagena - Sevilla0:329.nov.
Formentera - Athletic Bilbao1:129.nov.
Elche Atlético Madrid1:129.nov.
Deportivo La Coruña - Las Palmas1:429.nov.
Getafe - Alavés0:130.nov.
Tenerife - Espanyol0:030.nov.
Ponferradina - Villarreal1:030.nov.
Cádiz - Real Betis1:230.nov.
Zaragoza - Valencia0:230.nov.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 00:27, pirms 6 gadiem
Fuenlabrada speeleetaaju priekshaa es vienkaarshi nonjemu cepuri,par to,ko vinji shovakar izdariija,ja vien pirmajaa speelee nebuutu bijis tas pats tiesnesis,kas tiesaaja Valencijas-Barcas speeli,shovakar vareetu buut bijusi sensaacija

     [+] [-]

, 2017-11-29 00:30, pirms 6 gadiem
Šāds rezultāts RM godu nedara. Protams, šis rezultāts un spēle aizmirsīsies, ja Real izcīnīs trofeju. Forši, ka vismaz viens La Ligas2 klubs spēlēs CDR 1/8 finālā.

  +3 [+] [-]

, 2017-11-29 00:43, pirms 6 gadiem
Pēc 2 ČL tituliem Real šosezon izskatās, ka skraida vispār bez jebkādas motivācijas un uguns acīs... žēl

  +4 [+] [-]

, 2017-11-29 00:51, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Vai tā Fuenlabrada nebija La liga pirms dažiem gadiem?!
cik varu atrast,tad augstaak par otro liigu nav uzkaapusi

     [+] [-]

, 2017-11-29 00:52, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Vai tā Fuenlabrada nebija La liga pirms dažiem gadiem?!
nē, varbūt jauc ar "Fuenlabrada" basketbola klubu, kurš ir stabils ACB līgas klubs jau 10+ gadus.

     [+] [-]

, 2017-11-29 00:53, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: cik varu atrast,tad augstaak par otro liigu nav uzkaapusi
Jā, es sajaucu, bet nu - Madrides klubs;

  +1 [+] [-]

, 2017-11-29 02:33, pirms 6 gadiem
ja kas,jau kaadu laiku gribeeju uzprasiit Real faniem par peedeejaa laika baumaam,ka Real taisaas pirkt jaunu vaartsargu,un tas nav ne De Hea, Noiers vai Kutrua,bet Kepa no Bilbao,ko par to domaajat? Labs,perspektiivs vaartsargs,bet runaa taa,it kaa vinju pirktu uz pirmaa vaartsarga lomu,es nez vai buutu sajuusmaa.
p.s.Kasilja it kaa peec speeles pret Malagu izlikts paardoshanai

  -1 [+] [-]

, 2017-11-29 11:46, pirms 6 gadiem
jocker rakstīja: Pēc 2 ČL tituliem Real šosezon izskatās, ka skraida vispār bez jebkādas motivācijas un uguns acīs... žēl
Nu RM jau arī bija otrais kaut kāds sastāvs laukumā, bet nu protams, ja esi RM, tad jāuzvar 3.līgas komanda.