Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Aizsargi nodrošina "Real" graujošu uzvaru kausa izcīņā

Aizsargi nodrošina "Real" graujošu uzvaru kausa izcīņā
Rafaels Varāns
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Spānijas kausa izcīņas 1/16 fināla pirmajā spēlē Madrides "Real" izbraukumā ar 4:1 sagrāva 3.līgas vienību "Cornella", praktiski garantējot panākumu divu spēļu summā.

Jau ziņots, ka šīs sezonas Spānijas kausa izcīņā sieta vienā pusē salozētas valsts vadošās trīs komandas "Atletico", "Real" un "Barcelona" - pusfinālā, maksimums, būs tikai viens no šiem klubiem. "La Liga" komandas turnīru sāk ar 1/16 finālu un jau šajā fāzē (tāpat kā visās fāzēs turpmāk, atskaitot finālu) uzvarētāju noskaidro divu spēļu summā.

Kā pirmā uz 1/16 fināla skatuves kāpa titula turētāja Madrides "Real", kas izbraukumā tikās ar 3.līgā spēlējošo "Cornella" (7. no 20 savā grupā). Karlo Ančeloti atpūtināja Krištianu Ronaldu un vēl dažus līderus, bet tai pašā laikā spēlēja tādi vīri kā Keilors Navass, Alvaro Arbeloa, Daniels Karvahals, Rafaels Varāns, Sami Kedira, Iljaramendi, Hamess Rodrigess, Isko, Karims Benzemā, Havers Ernandess jeb Čičarito, uz maiņu citu starpā nāca Marselu.

Protams, šādam "Real" sastāvam pret tādu pretinieku uzvara nāca visai viegli. Lai gan 19.minūtē "Cornella" prata rezultātu izlīdzināt, puslaiku "Real" uzvarēja ar 2:1, bet visu spēli ar 4:1. Trīs no četriem vārtiem "Real" labā guva aizsargi - pirmos divus vārtus madridiešu rindās guva centra aizsargs Varāns, bet pēc Čičarito gola punktu sagrāvei pielika malējais aizsargs Marselu. Varāns abus savus vārtus guva pēc stūra sitieniem, Čičarito iesita pēc tam, kad Benzemā reidu neveiksmīgi "pārtvēra" mājinieku futbolisti, bet Marselu iesita no pieciem metriem pēc tam, kad vārtsargs bija atvairījis Isko tālsitienu. Atbildes spēle 2.decembrī.

Spānijas kausa izcīņa, 1/16 fināli, 1.spēle

SpēleRezult.
UD Cornella - Real Madrid1:4
Sabadell - Sevilla23:00
Alaves - Espanyol2.dec.
Alcoyano - Athletic Bilbao2.dec.
Las Palmas - Celta Vigo2.dec.
Valladolid - Elche2.dec.
Deportivo La Coruna - Malaga3.dec.
Hospitalet - Atletico Madrid3.dec.
Granada - Cordoba3.dec.
Huesca - Barcelona3.dec.
Cadiz - Villarreal4.dec.
Real Oviedo - Real Sociedad4.dec.
Rayo Vallecano - Valencia4.dec.
Albacete - Levante5.dec.
Getafe - Eibar5.dec.
Real Betis - Almeria5.dec.

, 2014-10-29 23:03, pirms 9 gadiem
Ļoti jauka izloze, nekas netraucēs janvārī redzēt vēl divus lielos dueļus.
, 2014-10-29 23:27, pirms 9 gadiem
ja par Barcu var teikt,ka no stuura kaut ko ielaidiis,tad par Real otraadi,ka kaut ko ofic iebakstiis,baigi pielikushi shajaa elementaa starpsezonaa
, 2014-10-29 23:58, pirms 9 gadiem
NilsK rakstīja: ja par Barcu var teikt,ka no stuura kaut ko ielaidiis,tad par Real otraadi,ka kaut ko ofic iebakstiis,baigi pielikushi shajaa elementaa starpsezonaa
Shaja sezona,astoni goli no stuura!
, 2014-10-30 09:40, pirms 9 gadiem
Amizanti bij skatiities spaanju valodaa :-) patika varana pirmaa banka
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".