Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Oficiāli: Par "Barcelona" galveno treneri kļūst Valverde

Oficiāli: Par "Barcelona" galveno treneri kļūst Valverde
Ernesto Valverde
Foto: Reuters / Scanpix

Pirmdien Spānijas futbola gigants "Barcelona" oficiāli apstiprināja jau iepriekš izskanējušās ziņas - par komandas galveno treneri iecelts vietējais speciālists Ernesto Valverde.

Aizvadītajā sezonā "Barcelona" izcīnīja Spānijas superkausu un Karaļa kausu, taču palika otrajā vietā Spānijas čempionātā, kā arī izstājās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Jau martā komandas līdzšinējais galvenais treneris Luiss Enrike pavēstīja, ka neturpinās darbu Barselonā pēc šīs sezonas.

Klubs sameklējis aizvietotāju Enrikem turpat Spānijā - par komandas galveno treneri iecelts Ernesto Valverde, ar kuru noslēgts līgums uz diviem gadiem. Iepriekš Valverde pēdējos četrus gadus nostrādāja "Athletic Bilbao" vienībā, ar ko 2015. gadā izcīnīja Spānijas superkausu.

"Viņš mīl jaunatnes futbolu un viņam ir pareizais stils šim klubam, viņš zina, kā šis klubs strādā. Viņš ir entuziasma pilns par visu jauno futbolā un ieinteresēts strādāt ar jaunākajām tehnoloģijām," iemeslu galvenā trenera amatā nolīgt Valverdi skaidroja "Barcelona" prezidents Hoseps Marija Bartomeu.

53 gadus vecais Valverde kā spēlētājs savulaik "Barcelona" rindās pavadīja divas sezonas (1988-1990). Trenera karjeras laikā Valverde vairākas reizes vadījis "Athletic Bilbao" (tai skaitā rezerves komandu un bijis asistents), bijis galvenais treneris "Espanyol", Pirejas "Olympiacos", "Villarreal" un "Valencia" komandās.

2007. gadā Valverde aizveda "Espanyol" līdz UEFA kausa finālam, kur gan zaudēja "Sevilla". Ar Bilbao komandu sešos gados, kad bijis galvenais treneris, piecas reizes Valverde aizveda komandu līdz vietai eirokausos.


, 2017-05-29 21:50, pirms 7 gadiem
pagājušas 30 min un nav komentu?Futbola fani noslēpušies.Varde kļūst par treneri
, 2017-05-29 21:53, pirms 7 gadiem
Neviens nav noslēpies, šīs ziņas jau visi zināja pirms pāris nedēļām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-29 22:08, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Messi plāno atteikties no jauna līguma parakstīšanas un drīzumā atkal apvienosies ar Pepu un pāries uz Manchester City, par rekordsummu 150m mārciņu!
Sapņo vien!
, 2017-05-29 22:16, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Messi plāno atteikties no jauna līguma parakstīšanas un drīzumā atkal apvienosies ar Pepu un pāries uz Manchester City, par rekordsummu 150m mārciņu!
Kad šito bezsmadzeņu radījumu vienreiz nobanos ?
, 2017-05-29 22:19, pirms 7 gadiem
Veiksmi, Ernesto!
, 2017-05-29 22:38, pirms 7 gadiem
Robijs Huuujs vispār zin kā darboties ar smadzenēm?
, 2017-05-29 22:54, pirms 7 gadiem
Andris_Barkevics rakstīja: Robijs Huuujs vispār zin kā darboties ar smadzenēm?
Kapēc tu automātiski pieņem, ka viņam tādas ir? Dabā dažādas anomālijas mēdz gadīties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-05-29 23:50, pirms 7 gadiem
Robijs Huds rakstīja: Barcelona News: Lionel Messi reunion wanted by...

te gan minēti 100m, bet jaunākā info liecina ka tie būs 150m
https://www.thesun.co.uk/sport/foot...
Manchester City transfer news: Lionel Messi...

http://www.express.co.uk/sport/football/798345/Barcelona-Transfer-News-Lionel-Messi-Manchester-City-Pep-Guardiola-La-Liga-Premier-League
Tad rekur tā sāls taviem idiotismiem- tu vienkārši lasi pašas dzeltenākās lapas kādas vien iespējams. Drīzāk no čigāniem izdosies nopirkt īstu zeltu nekā Metro trāpīs ar kādu patiesu ziņu.
, 2017-05-30 00:52, pirms 7 gadiem
"He's a coach with very clear ideas, and a manner that means that when he tells you something, you trust him – you can see he's doing things for a reason." - Raul Garcia

"He was a very intelligent player and he always showed me his interest in football and his willingness to learn. He is one of the most outstanding and most promising coaches in Spain."
Johan Cruyff, former Barcelona coach

It's a pity he's leaving us but the team he leaves is more than capable. He's broken records with us, he's very calm and very normal. He brings calm in all the bad moments and whoever gets him will have a great coach." Inaki Williams

nu es pat teiktu,ka ljoti glaimojoshas atsauksmes,veiksmi Ernesto,ceram uz to labaako,cerams ka Fernandes vasaraa straadaas nevis peec savaam idejaam,bet veidos komandu Valverdem
, 2017-05-30 01:11, pirms 7 gadiem
Vēlam veiksmi jaunajam trenerim! Laiks rādīs, cik pareizs šis lēmums būs bijis. Ceru, ka tiks vairāk iesaistīta La Masia.
, 2017-05-30 01:12, pirms 7 gadiem
https://youtu.be/rkK_aihKJsU

un jaa,te taads smuks video,ja veel kaads no Barcas faniem nav redzeejis, iisteniibaa pat ljoti ceru ka vinjsh paliks komandaa,kaa back up RD(ja taisniiba ka Roberto atpakalj uz videejo liiniju)pat ljoti noderees un kaa izskataas ar komandas iekshienee viens no pozitiivaas atmosfeeras veidotaajiem
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".