Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Larsons: "Ceru, ka "Barcelona" uzvarēs "El Clasico""

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Larsons: "Ceru, ka "Barcelona" uzvarēs "El Clasico""
Henriks Larsons
Foto: AP/ Scanpix

Leģendārais Zviedrijas uzbrucējs Henriks Larsons, kurš pirms mēneša atvadījās no profesionālā futbola, šajā nedēļas nogalē apciemo Barselonu, lai svētdienas vakarā klātienē vērotu sava bijušā kluba "Barcelona" un Madrides "Real" dueli.

38 gadus vecais Larsons, kurš oktobrī atvadījās no futbola, Barselonā nebija bijis kopš 2006. gada vasaras, kad no "Barcelona" kluba ar nule kā izcīnītu UEFA Čempionu līgas zelta medaļu pārcēlās uz Zviedrijas "Helsingborg". "El Clasico" gaidās Larsons nolēma apciemot Barselonas kluba futbolistus viņu treniņbāzē, kā arī izbaudīt pilsētas burvību, ko zviedram neizdevās izdarīt, esot futbolistam.

"Kad es šeit spēlēju, man neatlika daudz laika Barselonas iepazīšanai. Tagad, kad esmu beidzis karjeru, varu darīt visu, ko vēlos. Esmu šeit ieradies, lai izbaudītu pilsētu, satiktos ar draugiem un apmeklētu komandas treniņu. Šobrīd vēlos izbaudīt dzīvi, uztvert visu mierīgi un daudz ceļot. Pēc tam redzēsim, kas notiks. Ceru tuvākajā nākotnē iegūt trenera licenci," par saviem plāniem izsakās leģendārais zviedrs.

Larsons ieradies Barselonā, lai gelvenokārt klātienē vērotu "Barcelona" un Madrides "Real" dueli. Taču bijušais futbolists vēl skaidri nezina, vai varēs darbībā redzēt Zviedrijas izlases līderi Zlatanu Ibrahimoviču, kurš neatrodas labākajā sportiskajā formā: "Šeit ir lielisks personāls, un es ticu, ka viņi darīs visu iespējamo, lai Zlatans būtu gatavs spēlei."

Jautāts par kataloniešu izredzēm gaidāmajā spēlē pret "Real", Larsons noskaņots pozitīvi: "Ceru, ka mēs uzvarēsim "El Clasico". Uzskatu, ka "Barcelona" spēlē labāko futbolu pasaulē. Skatīties viņu spēli līdzjutējiem ir īsta bauda - veids, kā tiek spēlēts, ātrums, mobilitāte. Tu gūsti prieku no "Barcelona" snieguma, jo viņi spēlē ļoti ātri, veido lielisku saspēli, un vidusdaļā Čavi ar Injestu izlemj, ko darīt ar bumbu, kur to nogādāt tālāk. Turklāt uzbrukumā viņiem ir Anrī, Mesi, Ibrahimovičs - labāk vairs nevar būt."

Larsons "Barcelona" klubā laika posmā no 2004. līdz 2006. gadam pavadīja divas sezonas, palīdzot kataloniešiem divas reizes triumfēt vietējā "La Liga" čempionātā un 2006. gadā izcīnīt UEFA Čempionu līgas kausu. Šajās divās sezonās Larsons Barselonas vienības rindās izcēlās ar 15 vārtu guvumiem. 2006. gadā zviedru uzbrucējs ar "Barcelona" nolēma nepagarināt līgumu un atgriezās Zviedrijā, lai tur, pa vidam pāris mēnešus pavadot īrē Anglijas grandā "Manchester United", noslēgtu savu spēlātāja karjeru.

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.cat

  +2 [+] [-]

, 2009-11-28 16:25, pirms 14 gadiem
Es arī ceru. Veiksmi Barcai.
Slēpts komentārs: lilion23

  +1 [+] [-]

, 2009-11-28 16:46, pirms 14 gadiem
lilion23 rakstīja: Madrida saliks Barsu kaa mazus beernus
Kā kādu Spānijas 3. līgas klubu? Ui, paga, tad jau Real ir pakaļā!

  +3 [+] [-]

, 2009-11-28 17:04, pirms 14 gadiem
Real uzvarees. buus jautri, nevaru sagaidiit

  -3 [+] [-]

, 2009-11-28 17:23, pirms 14 gadiem
protams ka Barca vinnēs. savādāk nemaz nedrīkst domāt
Slēpts komentārs: kirpicis

  -1 [+] [-]

, 2009-11-28 17:56, pirms 14 gadiem
Es arī par Barcu.

  -2 [+] [-]

, 2009-11-28 18:04, pirms 14 gadiem
Nu ja jūs par barsu tad es par neišķirtu

     [+] [-]

, 2009-11-28 22:06, pirms 14 gadiem
Šito jautājumu taču abu klubu bijušajiem spēlētājiem, treneriem un sētniekiem uzdod, gandrīz visiem, kuriem ir jebkāds sakars kādreiz bijis ar kādu no abiem klubiem.
BBC laba intervija ar Laudrupu bij, viņš neizcēla nevienu. Viens no retajiem spēlētājiem, kurš paspējis uzspēlēt gan Barcā, gan RM, bet kuru abu klubu līdzjutēji (pārsvarā) nepiemin kā nodevēju, bet atceras ar labu vārdu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-29 17:11, pirms 14 gadiem
ak dievs...nu kaa mazi beerni..viens liek komentraaru ''Barsa vines Real madrid 100% !!!'' otrs atkal ka real uzvarees..nu WTF!!!!! ...kaa mazi beernelji..kas megina panaakt savu taisniibu...aak dievs ka es par jums visime njirgsu ja buus neizkirts

PAR GODIIGU SPEELI!