Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Barcelona" treneris Enrike: "Nezinu, kad mums jāspēlē ar Madrides "Real""

"Barcelona" treneris Enrike: "Nezinu, kad mums jāspēlē ar Madrides "Real""
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Vakar Spānijas futbola čempionātā uzvaras izcīnīja visas trīs lielās komandas "Barcelona", "Real" un "Atletico". Visu komandu treneri, protams, bija priecīgi par padoto sniegumu, bet Luiss Enrike pie reizes uzsvēra, ka šobrīd nemaz nezina, kad jāaizvada "El Clasico".

Luiss Enrike pēc "Barcelona" uzvaras 6:0 pār "Granada" tika lūgts salīdzināt šo spēli ar iepriekšējo (0:0 Malagā), uz ko treneris, protams, atbildēja, ka salīdzināt ir grūti: "Sāksim ar to, ka viena spēle bija izbraukumā, bet otra mājās. Un katrs no šiem pretiniekiem bija dažāds izaicinājums."

Lionels Mesi guva divus vārtus, kas viņam bija 400. un 401. karjerā. Enrike: "Likās, ka Mesi kāds pieskāries ar burvju nūjiņu. Viņš vienkārši mīl futbolu." Enrike vēl piebilda, ka labprātāk redz Mesi spēlējam, nevis uz rezervistu soliņa - pat tad, ja tas nozīmē mazāk atpūtas "Barcelona" lielākajai zvaigznei.

Enrikem jautāja arī par 25.oktobrī gaidāmo "El Clasico". Katalāņu treneris attrauca šādi: "Es par to šobrīd nedomāju un, godīgi sakot, nemaz nezinu, kad šī spēle notiks. Vienīgais, par ko šobrīd satraucos, ir mūsu nākamā spēle - Parīzē." Otrdien "Barcelona" Čempionu līgā jātiekas ar PSG. Jāpiebilst, ka Enrikes neziņa par "El Clascio" šķiet mazliet jocīga, ņemot vērā, ka 25.oktobris ir diena, kad pēc diskvalifikācijas izciešanas varēs sākt spēlēt urugvajietis Luiss Svaress.

Pēc 2:0 viesos pret "Villarreal" savējos slavēja "Real" treneris Karlo Ančeloti: "Mums bija ļoti laba attieksme. Nospēlējām labu maču pret komandu, kas padarīja mūsu dzīvi sarežģītu. Strādājām smagi, kad to vajadzēja darīt un spēlējām futbolu, kad to vajadzēja darīt. Bijām pelnījuši uzvarēt. Formācija 4-3-3 dažreiz ir riskanta, taču mēs šo risku apzināmies un tas ir kontrolēts risks. Jāuzslavē Benzemā, viņa sniegums bija labs - dažreiz piespēlēšana ir labāka nekā vārtu gūšana. Viņš bija atslēgas spēlētājs otrajos gūtajos vārtos. Kasiljass? Arī viņš bija labs, tāpat kā visi. Svarīgi, ka viņš otro reizi šai čempionātā nosargāja vārtus sausus.

Tikmēr "Atletico" treneris Djego Simeone, kurš pēc diskvalifikācijas vakar atgriezās uz komandtiltiņa, lielākās uzslavas veltīja nevis komandai, kas ar 4:0 sagrāva "Sevilla", bet gan līdzjutējiem, kuri radījuši fantastisku atmosfēru. Tiesa, Simeone arī pieminēja, ka šī spēle snieguma vienmērīguma ziņā bija labākā sezonā līdzās mačam ar Madrides "Real" savā laukumā Spānijas superkausa ietvaros.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...
Real Madrid CF | Web Oficial
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-28 13:51, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: kas vispār ir Real?
Kas pie velna ir Torins?
Slēpts komentārs: kurmiic
, 2014-09-28 13:56, pirms 10 gadiem
kurmiic rakstīja: ko lecies.. CR pret Barcu būs NULLE..
Tad jau redzesim pajol,neaizmirsti,ka Real spele majas!
, 2014-09-28 13:58, pirms 10 gadiem
Piekritu Enrikem,ka jadoma par nakoshajam spelem,nevis kas notiks pec menesha,bet nu EL Classico datumus tomer Barcas trenerim vajadzetu taka zinat,vai vinsh sho speli uzskata par mazsvarigu
, 2014-09-28 14:04, pirms 10 gadiem
kurmiic rakstīja: ko lecies.. CR pret Barcu būs NULLE..
Es lecos? Vai gadījumā to nedari tu un tavs mīlnieks Torins?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-28 14:19, pirms 10 gadiem
Torins rakstīja: Enrike lika skaidri noprast ka ir Barsas Robis un Real uzskata par mazu klubu.
Nemot vera kadi ir saniegumi Realam un Barsai CL,tad Barsa ir niecigs klubs uz Real fona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-28 15:02, pirms 10 gadiem
Ko var trollot!Gan Real gan Barsa ir tituliem bagatakie klubi,un nekad nebus ta viens vai otrs bus galvas tiesu paraks.Spele sakas ar 0:0,un izredzes uzvaret ir 50:50,un pec iesistajiem goliem % sak svarstities uz vienu vai otru pusi.Man patiik Barsa,bet ja uzvares Real,apsveikshu,nevis teikshu ka nepelnita uzvara utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-28 15:52, pirms 10 gadiem
vahtanidis rakstīja: Ko var trollot!Gan Real gan Barsa ir tituliem bagatakie klubi,un nekad nebus ta viens vai otrs bus galvas tiesu paraks.Spele sakas ar 0:0,un izredzes uzvaret ir 50:50,un pec iesistajiem goliem % sak svarstities uz vienu vai otru pusi.Man patiik Barsa,bet ja uzvares Real,apsveikshu,nevis teikshu ka nepelnita uzvara utt.
Tieši tā! Bērniem nav ko to skaidrot, tāpatās neieskaidros, tāpatās kā var sacīt, var nesacīt, ka karstu gludekli nevar aiztikt, bet kamēr nepieskārsies tikmēr jau mācība nebūs.
, 2014-09-28 16:22, pirms 10 gadiem
Varu sadereet vinsh melo
, 2014-09-28 17:48, pirms 10 gadiem
djimanti rakstīja: Tad jau redzesim pajol,neaizmirsti,ka Real spele majas!
lecies kamēr vari,,, iechekosim šito tekstu pēc spēles
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-09-28 19:46, pirms 10 gadiem
protams ka nezin,Suaresu ar negatavo tieshi tai datumaa debiteet sastaavaa
, 2014-09-28 20:39, pirms 10 gadiem
uh,kas par kapinju starp Sociedadu un Valencia,taadus tempus sen neesmu redzeejis
, 2014-09-28 21:44, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Nemot vera kadi ir saniegumi Realam un Barsai CL,tad Barsa ir niecigs klubs uz Real fona!
NAUDA DARA SAVU!
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
1

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.