Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Rayo Vallecano" drošības apsvērumu dēļ spiesta pārcelt Spānijas čempionāta spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Rayo Vallecano" drošības apsvērumu dēļ spiesta pārcelt Spānijas čempionāta spēli
"Rayo Vallecano" spēlētāji sveic Antuānu Grīzmanu
Foto: EPA/Scanpix

LETA--AP. Spānijas spēcīgākās līgas futbola komanda Madrides "Rayo Vallecano" sava mājas stadiona nepietiekamās drošības dēļ spiesta pārcelt gaidāmo maču pret Bilbao "Athletic".

Spānijas augstākās līgas čempionāta rīkotāji pavēstījuši, ka gaidāmā spēle starp "Rayo Vallecano" un "Athletic" nevar notikt Madrides vienības stadionā, jo tas neatbilst visiem drošības pasākumiem.

"Vallecas" stadionā, kurā ir 14 500 sēdvietas, vēl norisinās rekonstrukcija, un tas pagaidām nav maksimāli drošs, lai aizvadītu mačus.

Sezonas pirmā spēle pret "Sevilla" notika "Vallecas" stadionā, taču šī dueļa laikā kāds bērns bija iekritis vietā, kur strādnieki veic stadiona remontdarbus. Bērns gan savainojumus neguva, tomēr daži līdzjutēji ziņoja par nepietiekamu drošību stadionā, un tas bija pietiekams arguments, lai "Rayo Vallecano" turpmākā spēle savā laukumā tiktu pārcelta.

Pagaidām nav zināms, uz kuru datumu tiks pārcelta trešās kārtas spēle.

Savukārt pats klubs paudis izbrīnu par šādu lēmumu, jo iepriekš turnīra rīkotāji bija devuši atļauju šajā stadionā aizvadīt mačus, kamēr tas atrodas renovācijas beigu fāzē.

Pašreizējās prognozes gan liecina, ka Madrides vienība nevarēs aizvadīt arī gaidāmās mājas spēles septembrī pret "Alaves" un Barselonas "Espanyol". Turnīra rīkotāji gan solījušies rast risinājumus, lai izvairītos arī no šo spēļu pārcelšanas.

Izmantotie resursi:
LETA