Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Madrides "Real" pārsteidzoši bloķē Beila pāreju uz Ķīnu

Madrides "Real" pārsteidzoši bloķē Beila pāreju uz Ķīnu
Garets Beils. Foto: Reuters/Scanpix

Velsiešu futbola superzvaigzne Gerets Beils tomēr nepievienosies Ķīnas klubam "Jiangsu Suning", jo pāreju negaidīti bloķējis Beila pašreizējais klubs Madrides "Real".

30 gadus vecais Beils nav "Real" galvenā trenera Zinedina Zidāna plānos, par ko runāts gana atklāti un publiski, tāpēc Beilam tika dota iespēja atrast citu darba vietu, un madridieši plānoja spēlētājam nelikt šķēršļus pārejai. Beils vienojās ar Ķīnas klubu "Jiangsu Suning" par līgumu, kā rezultātā futbolists pelnītu vairāk nekā vienu miljonu eiro nedēļā. Tomēr BBC ziņo, ka Madrides klubs bloķējis šo pāreju un šobrīd Beils paliks "Real" rīcībā.

Beils pārstāvējis "Real" kopš 2013. gada, kad madridieši par spēlētāju samaksāja "Tottenham Hotspur" 100 miljonus eiro, kas tobrīd bija lielākā summa futbola transfēru vēsturē. Šobrīd šī summa ir dalīta astotā lielākā vēsturē (tikpat samaksāts arī par Krištianu Ronaldu pāreju no "Real" un "Juventus" un Edena Azāra pāreju no "Chelsea" uz "Real"). Beilam ir spēkā līgums ar Madridi vēl uz trim sezonām.

"Real" sastāvā Beils četras reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā, trīs reizes izcīnījis UEFA superkausu un FIFA Pasaules klubu kausu, kā arī pa reizei triumfējis Spānijas čempionātā, Karaļa kausā un Spānijas superkausā.

Izmantotie resursi:
BBC


, 2019-07-28 18:16, pirms 5 gadiem
Grib tikt vaļā no Beila,bet grib saņemt vairāk naudu par to........Šitas izklausās pēc reāla Peresa
, 2019-07-28 18:28, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Grib tikt vaļā no Beila,bet grib saņemt vairāk naudu par to........Šitas izklausās pēc reāla Peresa
22 miljoni,biku pa maz!
, 2019-07-28 18:42, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Grib tikt vaļā no Beila,bet grib saņemt vairāk naudu par to........Šitas izklausās pēc reāla Peresa
Tas ir Asensio traumas dēļ.
, 2019-07-28 19:01, pirms 5 gadiem
shkura rakstīja: Tas ir Asensio traumas dēļ.
Es domāju, ka šis lēmums ir saistīts ne tikai ar Asensio traumu, bet arī pārējo traumēto spēlētāju dēļ - pārāk jau nu daudz viņi satraumējās.
, 2019-07-28 19:20, pirms 5 gadiem
shkura rakstīja: Tas ir Asensio traumas dēļ.
Asensio dēļ Hamess paliktu RM
, 2019-07-28 19:40, pirms 5 gadiem
Visdrīzāk jau tas ir saistīts nevis ar cenu, bet ar to, ka Pogbā diez vai pirks. Beilu vajadzēja pārdot, lai atbrīvotu līdzekļus, bet, ja Pogba nepērk, tad nav jēga tagad arī pārdot. Viņa milzīgā līguma dēļ Madride bija gatava gandrīz par velti jau atdot, tā ka 22m diez vai ir problēma.
, 2019-07-28 21:25, pirms 5 gadiem
Tiešām Beils pelnītu miljonu nedēļā? Man likās, ka alga būtu tikai 22 miljoni, kas galīgi nesanāktu miljons nedēļā, bet ko nu es saprotu no transfēriem un algām...
, 2019-07-28 22:08, pirms 5 gadiem
Reālītim dūša apskrējās... Fui. Ne paši ēd, ne citiem dod, tik čalim karjeru čakarē.
, 2019-07-28 22:32, pirms 5 gadiem
guntis86 rakstīja: Tiešām Beils pelnītu miljonu nedēļā? Man likās, ka alga būtu tikai 22 miljoni, kas galīgi nesanāktu miljons nedēļā, bet ko nu es saprotu no transfēriem un algām...
Sapratu, ka transfērs ir 22m.
"Almeria" futbolistu prieks pēc vārtu guvuma Sansevastjanā. Foto: Javier Etxezarreta/EPA/Scanpix

Basku komandas galotnēs izlaiž vadības un punktus cīņā par "La Liga" pirmo četrinieku

Spānijas "La Liga" meistarsacīkšu 31. kārtas cīņu galotnēs pārsvaru pazaudēja gan nesen Karaļa kausu ieguvusī Bilbao "Athletic", gan pirmo sešinieku noslēdzošā Sansevastjanas "Real Sociedad".
Oreljēna Čuamenī precīzā sitiena mirklis. Foto: Jaime Reina/AFP/Scanpix
2

Madrides "Real" un Barselonai darba uzvaras pirms sadursmēm ar milžiem

Spānijas čempiones titula atgūšanai turpina tuvoties Madrides "Real", šovakar izbraukumā pieveicot (1:0) Karaļa kausa izcīņas finālā spēlējušo "Mallorca".
Antuāns Grīzmans ar komandas biedriem. Foto: PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Dovbikam 17. vārti "La Liga" sezonā, "Atlético" atspēlējas un revanšējas Žironai

Spānijas "La Liga" futbola meistarsacīkšu 31. kārtas ievadā vadošo komandu duelī Madrides "Atlético" jau ceturtajā minūtē nokļuva iedzinējos, taču atguvās un, pateicoties Antuāna Grīzmana diviem precīziem sitieniem, ar 3:1 pārspēja "Girona".