Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Pārdomās esošais Neimārs Barselonas treniņā saķeras ar komandas biedru

Video: Pārdomās esošais Neimārs Barselonas treniņā saķeras ar komandas biedru
Neimārs
Foto: EPA/Scanpix

Iepriekšējās pārbaudes spēlēs uzvarējusi Turīnas "Juventus" (2:1) un Mančestras "United" (1:0) - Neimārs guva visus trīs vārtus -, "Barcelona" ir devusies uz Maiami, kur ASV turneju noslēgs ar spēli pret savu niknāko ienaidnieci Madrides "Real".

Kamēr baumas par Neimāra pāreju uz PSG turpina virmot un franču un citi ārzemju mediji kļūst arvien pārliecinātāki par brazīlieša ierašanos, eļļu ugunij pielēja arī pats uzbrucējs, kurš treniņā saķērās ar "Barcelona" portugāļu jaunpienācēju Nelsonu Semedu. Iekarsušo Neimāru nomierināt centās Serhio Busketss.

Tamlīdzīgi konflikti, jo īpaši starpsezonā, nav retums, tomēr medijos arvien pārliecinošāk tiek ziņots, ka Neimārs tiešām kļūs par PSG futbolistu un ka process paātrināšoties pēc ASV turnejas beigām. Turklāt Ķīnas aģentūra Weibo šorīt paziņoja, ka atcelts 31. jūlijā Šanhajā paredzētais fanu pasākums, kurā bija jāviesojas arī Neimāram. Kā iemesls tika minēts kluba un spēlētāja aizņemtība darījumu tirgū.

Lai arī tiek baumots, ka Neimārs esot principiāli piekritis doties uz Parīzi, vēl gan jāatrisina pietiekami daudz detaļu – sākot no līguma termiņa un niansēm, beidzot ar transfēra maksu. Franču laikraksts L'Equipe iepriekš ziņoja, ka PSG esot mēģinājusi vienoties par mazāku summu, nevis maksāt līgumā paredzētos 222 miljonus eiro. Šāda iespēja gan nešķiet pārāk ticama.


, 2017-07-28 14:07, pirms 7 gadiem
Kāds mēģina nosist cenu lejā..
Varbūt pats Neimārs to speciāli dara
, 2017-07-28 14:14, pirms 7 gadiem
Nevis megina nosist leja, bet megjina palielinaat cenu PSG !
Prikols taads, ka ja pret kluba gribu tiek aizvakts speletajs par izpirkumas maksu, tad pirceejam veel papildus ir 40% nodokliits janoloka un tur jau sanaak 300 ljimoni plus ! :O Bet ja abi klubi paraksta ka vienojushies par kaadu summu konkreetu. tad nodokliits pazuud vispaar !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-28 14:25, pirms 7 gadiem
Tamlīdzīgi konflikti, jo īpaši starpsezonā, nav retums..
------------
nav treniņa bez kautiņa... he he... : )
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-28 14:42, pirms 7 gadiem
mazais gaileens vienkarsi grib lai Messi/Suaress aizstaav vinu, uzmanibas trukums
, 2017-07-28 14:50, pirms 7 gadiem
mazais gaileens besii āraaa
, 2017-07-28 14:51, pirms 7 gadiem
Francijaaa vareet paarmaaciit vinu kaāds
, 2017-07-28 14:56, pirms 7 gadiem
Nuu, ja Tava cena ir 1/4 miljarda,- domāju, ka tamlīdzīga uzvedība nebūtu retums )) un var jau saprast, kam negadās )) vēl viens mākslinieks =))) -pietam, jūs neziniet apstākļus )) baigie spriedelētĀJI DDD
, 2017-07-28 15:48, pirms 7 gadiem
kad Semedu viņam pieskārās, Neimārs nenokrita un kāju nesaķēra no sāpēm?
, 2017-07-28 18:42, pirms 7 gadiem
tie futbolisti ir kā mazi bērni. memļaki. hokejisti ir simtreiz profesionālāki. Kaut gan ko tur brīnīties hokejs ir veču sports. Bābas kā futbolisti to nespēlē. Visus šos neimārus ronaldu un messi hokejā piesistu. būtu mūžīgi zilacainie
, 2017-07-28 19:36, pirms 7 gadiem
Mērs beidzot pilns!
Pasakiet savam sportacentrs.com programmētājam (vai viņa priekšniekam), ka tas darbs nav priekš viņa!
Neskatoties uz to, ka pēdējā laikā tiek katram rakstam pielikts klāt bezsakara video ar autoplay un kas vienkārši ēd mobilo lietotāju trafiku, šodien video ir par tēmu.
Nolēmu to apskatīties. Pēc entajiem mēģinājumiem to dabūt fulscreen režīmā, zoomojot turpu šurpu,grozot tel. un pāris reizes novirzoties uz reklāmas linkiem man tas izdevās! Alleluja! Bet skaņas nebija, neskatoties uz to, ka reklāmai to ieslēdzu, lasi- vajag nogriezt, jo vajag taču katram rakstam fonā laist video bez skaņas.
Un tad es tās visas darbības atkārtoju, jo netrāpīju uz skaņas pogas...
Par lielu Latviju, par IT lielvalsti!
, 2017-07-28 20:24, pirms 7 gadiem
Priekš kam tu skaties no telefona? Tam domāts dators. Tas, ko to mazo kluci sāk uzskatīt par pilnvērtīgu aizvietotāju, jau pati ir problēma.
, 2017-07-28 21:12, pirms 7 gadiem
Smieklīgi, ka Neimārs lien kauties. Spēlētājs viņš ir izcils, bet tā viņa simulešana atgādina cacu.
, 2017-07-29 18:05, pirms 7 gadiem
kuklitis rakstīja: Nevis megina nosist leja, bet megjina palielinaat cenu PSG !
Prikols taads, ka ja pret kluba gribu tiek aizvakts speletajs par izpirkumas maksu, tad pirceejam veel papildus ir 40% nodokliits janoloka un tur jau sanaak 300 ljimoni plus ! :O Bet ja abi klubi paraksta ka vienojushies par kaadu summu konkreetu. tad nodokliits pazuud vispaar !
ir tāds teiciens: "Ja nezini, tad nerunā"
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.
"Granada" futbolistu prieki. Foto: Ander Gillenea/AFP/Scanpix

Karaļa kausa ieguvēja Bilbao cīņā par Čempionu līgu turpina šķērdēt punktus

Pēc Spānijas futbola meistarsacīkšu 32. kārtas pirmās spēles atbrīvotāk elpot var "Girona" un Madrides "Atlético", kuru tuvākā sekotāja sacīkstē par UEFA Čempionu līgas četrinieku Bilbao "Athletic" savā laukumā nespēja pieveikt pastarīti "Granadu" – 1:1.