Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Rauls Bravo un citi spāņu futbolisti aizturēti aizdomās par rezultātu ietekmēšanu

Rauls Bravo un citi spāņu futbolisti aizturēti aizdomās par rezultātu ietekmēšanu
2002. gada Čempionu līgas uzvarētājs Rauls Bravo. Foto: imago / Scanpix

LETA--AFP. Vairāki Spānijas futbolisti otrdien tika aizturēti aizdomās par spēļu rezultātu ietekmēšanu, ziņo spāņu mediji. Spānijas policija aģentūrai AFP apstiprināja, ka notika aizturēšanas operācija, bet neminēja sīkākas notikuma detaļas.

Kā ziņo "Servimedia", starp aizturētajiem ir vairāki bijušie un esošie divu augstāko līgu futbolisti. Kā grupas līderis tiek minēts bijušais Madrides "Real" aizsargs Rauls Bravo, tāpat lietā figurējot arī Borha Fernandess, Karloss Aranda, Sams Saizs un Injigo Lopess.

Tāpat aizturēts otrās līgas kluba "Huesca" prezidents Agustins Lasosa un komandas medicīnas nodaļas vadītājs Huans Karloss Galindo. Policija vairākas stundas esot pavadījusi kluba mītnē.

"Šodienas policijas operācija saistīta ar "La Liga" un Spānijas varasiestāžu iesniegto sūdzību par 2018.gada maijā notikušas spēles rezultāta ietekmēšanu. Esam pateicīgi nacionālajai policijai par lielo darbu, kas ieguldīts, lai apturētu, visticamāk, organizētu noziedzīgu grupu, kura gūst labumu no spēļu rezultātu ietekmēšanas," teikts Spānijas futbola līgas paziņojumā.

Kā aģentūrai DPA apstiprināja "La Liga" preses sekretārs, paziņojumā minētā spēle nav bijusi Spānijas augstāko divu divīziju mačs.

Aizturētie tiek turēti aizdomās ne tikai par spēļu rezultātu ietekmēšanu, bet arī par organizēto noziedzību, korupciju un naudas atmazgāšanu.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2019-05-28 13:38, pirms 5 gadiem
Huesca vs Nàstic game investigated for match-fixing. An hour and a half before the game kicked off, bets started pouring in from Ukraine that Nástic would win. And at half-time, bets from Asia starting coming in also. 30 of the 59 leaders in the betting industry suspended betting on the game as there was no reasonable way to explain the money that was being bet. During the game, a flood of money came in betting on a scoreless draw at the half, which is exactly what happened.
, 2019-05-28 16:42, pirms 5 gadiem
Lūk tā ir jàķer noziedznieki nevis kà mūsu valstī tas notiek,ka aizsūta strādāt uz Itāliju vai Briseli!
, 2019-05-28 18:47, pirms 5 gadiem
Skumji, ka čaļiem, kas piecos karjeras gados var nopelnīt vairāk nekā 90% cilvēku dzīves laikā ir jāķeras pie toto, lai galus savilktu! Vai arī apmierinātu savas mantkārīgās tieksmes...
, 2019-05-29 03:06, pirms 5 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Lūk tā ir jàķer noziedznieki nevis kà mūsu valstī tas notiek,ka aizsūta strādāt uz Itāliju vai Briseli!
Kurš ir aizsūtīts uz Itāliju?
, 2019-05-29 06:55, pirms 5 gadiem
Kam naudas daudz,tiem vienmēr liekās,ka tās par maz.
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.