Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Madrides "Real" noraida Ramosa lūgumu par velti palaist viņu uz Ķīnu

Madrides "Real" noraida Ramosa lūgumu par velti palaist viņu uz Ķīnu
Serhio Ramoss. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola kluba prezidents Florentino Peress sarunā ar radio staciju Onda Cero atklāja, ka komandas kapteinis Serhio Ramoss lūdzis izbeigt ar viņu līgumu.

"Viņi [Ramoss ar aģentu] ieradās uz tikšanos manā birojā un sacīja man, ka viņirm ir ļoti labs piedāvājums no Ķīnas, bet tās līgas noteikumi neļautu maksāt pārejas maksu," sacīja Peress. "Ko gan es varēju viņiem pateikt? Sacījām, ka tas nevar notikt – mēs varētu runāt ar kluba vadību, lai viņa vēlmi apmierinātu, taču Madrides "Real" nevar atļauties savu kapteini palaist par velti, citādi tas radītu briesmīgu precedentu citiem spēlētājiem."

Madrides "Real" šajā vasarā vēlas būtiski pastiprināt sastāvu. Kā viens no reālākajiem pirkumiem tiek minēts Edens Azārs, taču baumās joprojām cirkulē arī PSG zvaigznes Neimārs un Kiljans Mbapē. "Ne ar Zidānu, ne kādu citu neesmu runājis par Mbapē vai Neimāru, jo mēs cienām spēlētājus, kuri pieder citiem klubiem," teica Peress. "Neesam runājuši ar Mbapē un negrasāmies to darīt. Iepriekšējā gadā, ņemot vērā PSG prezidenta [Nasera Al Helaifi] lūgumu un to, ka mediji par Mbapē un Neimāru baumoja katru dienu, paziņojām, ka neesam ieinteresēti nevienā no viņiem. Vēl vairāk, ja kādu dienu mēs viņus gribēsim, mēs, pirmām kārtām, runāsim ar otru klubu."

Taču Peress apstiprināja interesi par Azāru: "Viņu vēlamies jau vairākus gadus, bet līdz šim mums nebija iespējas to realizēt. Man ir cerība, ka viņš atnāks šovasar. Man ir liela interese, lai viņš pievienotos Madrides "Real". Gribējām viņu arī iepriekšējā gadā, bet šoreiz situācija būs vienkāršāka, jo viņa līgumā [ar "Chelsea"] palicis vairs tikai viens gads. Viņš ir viens no izcilākajiem spēlētājiem pasaulē."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...
Real want Hazard, not Mbappe, Neymar - Perez


, 2019-05-28 22:37, pirms 5 gadiem
Neimārs uz Barcu.
, 2019-05-28 22:39, pirms 5 gadiem
popovs rakstīja: Neimārs uz Barcu.
Kur avots ?
Tikko twitter Ģenerālis šādu pašu ziņu izplatija
, 2019-05-28 22:52, pirms 5 gadiem
"ka komandas kapteinis Serhio Peress lūdzis izbeigt ar viņu līgumu"
Wow, komandas prezidents ir spēlējošs kapteinis?
, 2019-05-28 23:21, pirms 5 gadiem
janis_jansons_564844342 rakstīja: Kur avots ?
Tikko twitter Ģenerālis šādu pašu ziņu izplatija
fake
, 2019-05-29 00:23, pirms 5 gadiem
popovs rakstīja: Neimārs uz Barcu.
Nee,paldies,nevajag,gan jau iztiksim
, 2019-05-29 00:31, pirms 5 gadiem
Cienām spēlētājus kuri pieder citiem klubiem?bet Azaru meģina dabut..pirdiena vērti vardi no real prezidenta
, 2019-05-29 07:36, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Cienām spēlētājus kuri pieder citiem klubiem?bet Azaru meģina dabut..pirdiena vērti vardi no real prezidenta
nu vinsh ljoti korekti runaa ar Chelsea par Azaaru, nekaada spiediena liidz EL finaalam. abi klubi leenaa garaa apspriezh cenu. nesaprotu, par ko paarmetumi.
taapat tik pasiivs attieciibaa uz Mbapee un Neimaaru, ka briizhiem saak rasties shaubas, vai tas ir vecais, labais peress, nevis kaut kaads miiksts viltojums...
, 2019-05-29 07:42, pirms 5 gadiem
Gazzetta vienu dienu rakstīja, ka Ronaldo Ramosu gribot sev blakus Turīnā un Juve edot gatava atvērt maku.
, 2019-05-29 09:13, pirms 5 gadiem
kasagrande rakstīja: Gazzetta vienu dienu rakstīja, ka Ronaldo Ramosu gribot sev blakus Turīnā un Juve edot gatava atvērt maku.
Isko viņš ar gribot/gribēja
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.