Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kannavaro gatavs pamest "Real"

Kannavaro gatavs pamest "Real"
Fabio Kanavaro
Foto: AP

Itālijas nacionālas izlases kapteinis un Spānijas čempionvienības "Real" futbolists Fabio Kannavaro iztecies, ka ir gatavs izskatīt visus iespējamos variantus, kur beigt savu futbolista karjeru.

Viena no iespējamajām Kannavaro komandām ir Itālijas A Sērijas klubs "Napoli". Tieši šajā klubā 1992. gadā Fabio uzsāka savas profesionālā futbolista gaitas. Arī "Napoli" komandas līdzjutēji, un vadība cer, ka futbolists atgriezīsies pie sava dzimtā kluba, lai savas karjeras beigas aizvadītu tur.

Kannavaro jau labu laiku apsver iespēju pamest karalisko klubu, bet ne jau tapēc, ka futbolistam ir radušās kādas nesaskaņas. Aizsargs vienkārši savu karjeru vēlētos beigt Itālijā, un par vienu no kandidātiem tiek uzskatīts viņa dzimtais klubs "Napoli".

Savā futbolista karjerā Kannavaro ir kļuvis par pasaules un eiropas U-21 čempionu, kā arī Itālijas A Sērijas uzvarētāju, spēlējot Milānas "Inter". Kannavaro ir uzvarējis arī Spānijas La Līgas čempionātā, kā arī "Juventus" sastāvā izcīnījis Itālijas Superkausu.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

Slēpts komentārs: markels

  +6 [+] [-]

, 2008-12-27 22:28, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Novēroju komatu kļūdu

Kannavaro ir uzvarējis, arī Spānijas La Līgas čempionāta

Pirms arī komatu nevajadzēja
ak tu latviesu valodas genij...
baig tev tas kko maina ir tas komats vai nav

  -1 [+] [-]

, 2008-12-27 23:49, pirms 15 gadiem
nevajadzēja viņam pamest Juvi... bet nu prieks, ka vēlas atgriezties Itālijā. ja vēl Napoli nākamgad iekļūtu ČL...

  +1 [+] [-]

, 2008-12-28 10:43, pirms 15 gadiem
NANI27 rakstīja: ak tu latviesu valodas genij...
baig tev tas kko maina ir tas komats vai nav
Protams, ka tas komats jau neko nemaina, bet, ja raksta rakstus esportā, kurš ir ļoti populārs medijs, tad vajadzētu rakstīt bez kļūdām. Žurnālistiem, kas raksta esportā ar izglītību būtu jāraksta bez kļūdām. Vai tad esportam pirms ievieto rakstus nav cilvēka-speciālista, kas pārbauda un, ja ir kļūdas, tad tās izlabo?

     [+] [-]

, 2008-12-28 12:10, pirms 15 gadiem
ja viņš atgrieztos dzimtajā zemē un vēl pie tam napoli tas būtu lieliski, līdzīgi kā Larsons Barca un pēc tam uz Helsingborgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-02 22:49, pirms 15 gadiem
Savā futbolista karjerā Kannavaro ir kļuvis par pasaules un eiropas čempionu

Šeit jā piebilst, kas tas bijis U-21 Eiropas čempionāts.