Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Valverde: "Pret "Malaga" mums ieskaitīja vārtus, kad bumba bija atstājusi laukumu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Valverde: "Pret "Malaga" mums ieskaitīja vārtus, kad bumba bija atstājusi laukumu"
Ernesto Valverde
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempionāta līderu cīņā vakar uzvarētājs netika noskaidrots – "Barcelona" izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Valencia". Tomēr mača gaita varēja būt pavisam citāda, ja Lionelam Mesi pirmajā puslaikā tiktu ieskaitīts vārtu guvums. Bumba bija šķērsojusi līniju, tomēr tiesnesis to neievēroja. Barselonas galvenais treneris Ernesto Valverde norādīja, ka citā mačā arbitra kļūda palīdzējusi viņa komandai, kapteinis Andress Injesta pauda, ka jāievieš tehnoloģijas, bet Žordi Alba sacīja, ka vārtu guvumu redzējis, pat atrodoties laukuma centrā.

"Spēlē pret "Malaga" mums ieskaitīja vārtus, kaut gan pirms tam bija skaidri redzams, ka bumba šķersojusi gala līniju. Visi piekrītam, ka tik acīmredzamās situācijās atkārtojumi nav nepieciešami, taču joprojām sastopamies ar situācijām, kurās tiesneši neievēro, ka bumba ir pāri vārtu līnijai," sacīja Barselonas galvenais treneris Ernesto Valverde.

"Bija smaga spēle. Aizsardzībā radās problēmas, jo viņi ir lieliski pretuzbrukumos. Zinām, ka mājās "Valencia" ir spēcīga komanda, un beigās nopelnījām vienu punktu," pauda Valverde, kura komanda izlīdzinājumu panāca 82. minūtē, kad Žordi Alba izcēlās pret savu bijušo komandu. "Atspēlējoties paveicām labu darbu. Redzējāt, ka bija nepieciešama tikai viena iespēja, taču nokļūšanu pie tās nedrīkstēja sasteigt."

Tikmēr "Barcelona" kapteinis Andress Injesta norādīja, ka labprāt redzētu atkārtojumu ieviešanu arī Spānijas futbolā. Pašlaik tie tiek izmantoti vairākos vadošajos čempionātos, ieskaitot Vācijas Bundeslīgu. "Bija skaidrs, ka bumba šķērsoja līniju – vārtsarga žesti, par to liecināja viss," teica Injesta. "Šādos momentos tehnoloģijas ideāli nāktu talkā. Tad nebūtu šaubu par to, vai bumba pabijusi vārtos."

"Tiesnesis kļūdījās. Atrados laukuma vidū, un pat es redzēju, ka bumba ir vārtos. Puslaika pārtraukumā redzējām atkārtojumu, un mūsu vidū nebija nekādu šaubu par vārtu guvumu. Šādus momentus nedrīkst palaist garām," norādīja Barselonas vienīgo vārtu autors Alba, kurš Valensijā netika pie siltas uzņemšanas. Video atkārtojumi Spānijas čempionātā tikšot ieviesti no nākamās sezonas.

"Barcelona" atrodas Spānijas čempionāta vadībā ar 35 punktiem, bet tuvākajai sekotājai "Valencia" ir par četriem mazāk. Tikmēr Madrides komandām – "Atletico" un "Real" – ir 27 punkti un attiecīgi trešā un ceturtā vieta.

Izmantotie resursi:
marca.com
marca.com
marca.com

  +2 [+] [-]

, 2017-11-27 11:32, pirms 6 gadiem
Pie vārtu guvumiem un 11m.s.s. noteikti vajadzētu video atkārtojumus, lai var precīzi pieņemt lēmumu.

  +5 [+] [-]

, 2017-11-27 11:38, pirms 6 gadiem
Lūk, tas ir cienīgs treneris - tā vietā, lai žēlotos, ka pret viņa komandu tiesā par sliktu, pasaka, ka kļūdas gadās visos virzienos, gan par labu, gan par sliktu.

  -2 [+] [-]

, 2017-11-27 12:15, pirms 6 gadiem
Nez, ko viņš teiktu, ja pirms šīs kārtas Barcelona nebūtu tāds atrāviens tabulā pret Real Tikmēr pokemoni jūsmo, cik šis inteliğents. (Aa un piedodiet, bet tas komandas, kas pa vidu starp abiem grandiem, sezonas beigās būs tur, kur tām jābūt )

  +1 [+] [-]

, 2017-11-27 13:52, pirms 6 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nez, ko viņš teiktu, ja pirms šīs kārtas Barcelona nebūtu tāds atrāviens tabulā pret Real Tikmēr pokemoni jūsmo, cik šis inteliğents. (Aa un piedodiet, bet tas komandas, kas pa vidu starp abiem grandiem, sezonas beigās būs tur, kur tām jābūt )
Teiktu to pašu.

     [+] [-]

, 2017-11-27 14:35, pirms 6 gadiem
Ernijzz rakstīja: Nez, ko viņš teiktu, ja pirms šīs kārtas Barcelona nebūtu tāds atrāviens tabulā pret Real Tikmēr pokemoni jūsmo, cik šis inteliğents. (Aa un piedodiet, bet tas komandas, kas pa vidu starp abiem grandiem, sezonas beigās būs tur, kur tām jābūt )
Tu jau gan laikam ka visu zini, vai ne?

  +1 [+] [-]

, 2017-11-27 19:37, pirms 6 gadiem
Valverde vienmeer bijis viens no intelegjentaakajiem treneriem,kas attiecas uz komunikaaciju ar medijiem