Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Plaši kritizētais Bartomeu pamet "Barcelona" prezidenta krēslu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Plaši kritizētais Bartomeu pamet "Barcelona" prezidenta krēslu
Žuzeps Bartomeu un Lionels Mesi. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas superkluba “Barcelona” prezidents Žuzeps Bartomeu pēc otrdienas vakarā notikušas sapulces pieņēmis lēmumu par atkāpšanos no amata. Pēdējo mēnešu laikā viņš saņēma bargu kritiku no komandas kapteiņa Lionela Mesi, kurš tieši Bartomeu dēļ centās pamest Barselonu.

Vēl vakar Žuzeps Bartomeu paziņoja, ka aiziešana no “Barcelona” viņam nav ienākusi prātā, bet šovakar viņš atkāpies no prezidenta amata. Novembra sākumā bija plānots neuzticības balsojums, taču funkcionārs pieņēmis lēmumu aiziet pats, nevis gaidīt balsojuma rezultātus. “Barcelona” prezidenta krēslā Bartomeu bija sešus gadus.

Bartomeu vārds pēdējo mēnešu laikā galvenokārt locīts “Barcelona” leģendas Lionela Mesi sakarā. Komandas kapteinis bija tiktāl neapmierināts ar vadības attieksmi, ka mēģināja pamest Katalonijas superklubu. Viņš pat iesniedza oficiālu prasību, taču tā tika noraidīta. Kad Mesi paziņoja par palikšanu “Barcelona”, viņš nekautrējās publiski kritizēt Bartomeu.

Lai panāktu Bartomeu aiziešanu, “Barcelona” līdzjutēji Katalonijā savāca 16 tūkstošus parakstu, tomēr prezidents mājienu neuztvēra. Neapmierinātība bija ne tikai Mesi sakarā - tika tērēta branga nauda spēlētājiem, kuri sēdēja rezervē, mainīti treneri, rezultāti laukumā nebija labākie, plus Covid-19 finansiālais trieciens atstāja treknu nospiedumu “Barcelona” bankas kontā.

Bartomeu par “Barcelona” prezidentu kļuva 2014. gadā. Pirms tam - kad prezidents bija Huans Laporta -, Bartomeu strādāja kā direktors. Par viņa pēdējo spēli kļuva nedēļas nogalē mājās piedzīvotais zaudējums “El Clasico” pret Madrides “Real”.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...

  +2 [+] [-]

, 2020-10-27 22:08, pirms 3 gadiem
Tad jau Messi visticamāk noslēgs karjeru Barsā uz nevienu citu klubu nejies

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:22, pirms 3 gadiem
Tagad galvenais, lai Barsas vadību pārņem normāls, un visas puses apmierinošs personāžs.

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:25, pirms 3 gadiem
Nu beidzot saprata, ka labāk aiziet pašam, nekā izbalso kā ar celi pa dirsu.

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:26, pirms 3 gadiem
Kādam no viņiem Barsa bija jāpamet!

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:32, pirms 3 gadiem
Nākamajā spēlē Messi būs hattrick! Par godu šai aiziešanai! 😉👍

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:47, pirms 3 gadiem
Sveetku diena.Tagad jaagaida cik aatri varees ieveeleet jaunu vadiibu un tad jaacer,ka neatklaasies shausmu lietas komandas finansiaalajaa situaacijaa,jo jaunaa vadiiba neatnaaks ar naudas maisu,bet buus jaastraadaa ar to kas ir.

     [+] [-]

, 2020-10-27 22:59, pirms 3 gadiem
Vēl interesantāk, ka viņš aizejot pateica, ka Barsa piekrita spēlēt Superlīgā.

     [+] [-]

, 2020-10-28 00:07, pirms 3 gadiem
Apsveicu visus Barca fanus! To hattrick gan lai Messi pietaupa aiznākamajai spēlei!
valcha rakstīja: Nākamajā spēlē Messi būs hattrick! Par godu šai aiziešanai! 😉👍

     [+] [-]

, 2020-10-28 08:21, pirms 3 gadiem
Tiešām liela diena! Beidzot! Sākam jaunu ēru! Dzīve kā parasti iet pa viļņiem, bija lielisks vilnis ar Laportu, drausmīgs ar šo Bertu, tā ka jābūt atkal labam! Jo Barca ir Mes que un Club!