Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" viceprezidents uzskata, ka Neimārs vēlas atgriezties

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" viceprezidents uzskata, ka Neimārs vēlas atgriezties
Neimārs. Foto: Sipa/Scanpix

Spānijas čempiones "Barcelona" viceprezidents Žordi Kardoners norādījis, ka pasaulē dārgākais futbolists vēloties atgriezties bijušajā komandā, bet tas neietilpst Katalonijas kluba plānos.

27 gadus vecais Neimārs pirms diviem gadiem kļuva par pasaulē dārgāko futbolistu, kad "Barcelona" viņu par 222 miljoniem eiro pārdeva Francijas čempionei Parīzes "Saint-Germain". Brazīlietis vēlējās doties prom, lai izkļūtu no Lionela Mesi ēnas, taču piedzīvojis vilšanos, un šovasar parādījušās runas, ka viņš varētu pamest Parīzi.

"Domāju, ka Neimārs vēlas atgriezties. Taču nevaru piekrist cilvēkiem, kuri saka, ka strādājam pie tā," teica Kardoners. "Neimārs grib atkal spēlēt Barselonas rindās, taču neesam veikuši nekādas pārrunas ar klubu vai spēlētāju, neesam izskatījuši šādu variantu. Nestrādājam pie neviena futbolista piesaistīšanas, it īpaši jau pie tāda, ar kuru vispār neesam runājuši."

Spānijas mediji spekulē, ka Neimāram būtu jāpiekrīt algas samazināšanai par 12 miljoniem gadā, lai viņš vispār varētu atgriezties "Barcelona". Katalonijas vienība jau iepriekš panāca vienošanos par nīderlandiešu centra pussarga Frenkija de Jonga iegādi par 75 miljoniem no Amsterdamas "Ajax", bet tuvākajā laikā vajadzētu notikt Antuāna Grīzmana pārejai no Madrides "Atletico", kas Barselonai izmaksāšot 120 miljonus.

Neimārs palīdzējis PSG izcīnīt divus Francijas titulus pēc kārtas, demonstrējot rezultatīvu futbolu, taču uz Eiropas skatuves piedzīvota viena vilšanās pēc otras, plus bijuši dažādi skandāli – sākot ar nesaskaņām ar komandas biedriem, beidzot ar diskvalifikācijām par tiesneša apvainošanu un sitienu fanam.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-27 18:17, pirms 5 gadiem
Tādu nodevēju nevajag ņemt atpakaļ!

  +2 [+] [-]

, 2019-06-27 19:19, pirms 5 gadiem
saprata, ka ar PSG nebūs aršana...
vietējā čempionātā visus "klapē", līdz ko pretī nāk līdzīga komanta, tā viss... visa varēšana ar to arī izbeidzas... neprot spēlēt ar līdzīgām komandām...

  +1 [+] [-]

, 2019-06-27 20:39, pirms 5 gadiem
Nekādā gadījumā šo klaunu atpakaļ nevajag..