Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"El Clasico" un cīņa par finālu – "Real" uzņems "Barcelona"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"El Clasico" un cīņa par finālu – "Real" uzņems "Barcelona"
Lionels Mesi. Foto: SIPA/Scanpix

Šovakar pulksten 22:00 tiks aizvadīts sezonas trešais "El Clasico" – Spānijas karaļa kausa pusfināla atbildes spēlē Madrides "Real" savā laukumā uzņems "Barcelona". Iepriekšējais duelis noslēdzās neizšķirti 1:1.

Pirms trim nedēļām rezultātu jau sestajā minūtē atklāja Madrides "Real" uzbrucējs Lukass Vaskess, kurš pēc tam sākumsastāvā devies trijos no četriem mačiem, tostarp Čempionu līgas duelī pret Amsterdamas "Ajax", taču izcelties nav izdevies. Laukuma saimnieki izlīdzinājumu panāca otrā puslaika ievadā, izceļoties vasarā nopirktajam Malkomam. Lionels Mesi laukumā devās tikai 63. minūtē, bet nespēja izraut uzvaru "Barcelona".

Interesanti, ka karaļa kausa ietvaros Mesi pret "Real" ticies septiņas reizes, bet argentīnietim joprojām nav izdevies gūt vārtus. Spānijas čempionātā un Čempionu līgā Mesi pret "Real" iesitis 18 vārtus, bet karaļa kausā viņš uzvaru izbraukumā izcīnījis tikai vienu reizi 2012. gadā. Spānijas mediji secinājuši, ka nezināmu iemeslu dēļ Mesi kausā nav spējis parādīt labāko sniegumu pret "Real", kas vairākas reizes izrādījies nepārvarams šķērslis ceļā pretī titulam.

Laukuma saimnieku vārtus šovakar sargās Keilors Navass, kura spēļu prakse kopš Tibo Kurtuā ierašanās sarukusi, un kauss ir vienīgā iespēja nodemonstrēt savas kvalitātes. Savukārt "Barcelona" vārtos būšot Marks Andrē ter Štēgens, un, lai gan viņš ir viens no pasaulē labākajiem vārtsargiem, dueļos pret "Real" vācietis nevar lepoties ar izcilu statistiku – tikai vienā no astoņām spēlēm izdevies neielaist vārtus.

"El Clasico" ir duelis, kurā nekad nav garlaicīgi. Kaut vai varam atcerēties šīs sezonas pirmo tikšanās reizi, kad 28. oktobrī "Barcelona" Spānijas čempionāta ietvaros, spēlējot bez savainotā Mesi, pretiniekus sagrāva ar 5:1, pirmo vijoli spēlējot Luisam Svaresam. Mesi nedēļas nogalē iesita hat-trick pret "Sevilla", vedot komandu pretī čempionu titulam, taču arī karaļa kauss ir trofeja, kuru grib izcīnīt ikviens klubs, un Barselona nav izņēmums.

Spānijas karaļa kauss

DuelisRezultāts
Real – Barcelona1:1
Betis – Valencia2:2

     [+] [-]

, 2019-02-27 19:27, pirms 5 gadiem
Būs grūti. Daudz kas atkarīgs, vai Suarez beidzot varēs ko izdarīt uz laukuma+ neprognozējamais Dembele. Un cerams, ka Valverde izvēlēsies S. Roberto, nevis A. Vidal.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-27 19:34, pirms 5 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Būs grūti. Daudz kas atkarīgs, vai Suarez beidzot varēs ko izdarīt uz laukuma+ neprognozējamais Dembele. Un cerams, ka Valverde izvēlēsies S. Roberto, nevis A. Vidal.
Nekas ten grūts nebūs..Barsa win..liec kaut visu omes pensiju

     [+] [-]

, 2019-02-27 19:39, pirms 5 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Būs grūti. Daudz kas atkarīgs, vai Suarez beidzot varēs ko izdarīt uz laukuma+ neprognozējamais Dembele. Un cerams, ka Valverde izvēlēsies S. Roberto, nevis A. Vidal.
Vispār jau Valverde var aiziet all in (kas gan nav viņam raksturīgs) un uzlaist Arthur vai par Coutinho kā trešo pussargu...

     [+] [-]

, 2019-02-27 20:00, pirms 5 gadiem
Onka rakstīja: Vispār jau Valverde var aiziet all in (kas gan nav viņam raksturīgs) un uzlaist Arthur vai par Coutinho kā trešo pussargu...
Ja Valverde izvēlēsies 4-2-3-1 taktiku, tad jā. Bet gan jau atkal sāks ar 4-3-3- nav jau pirmā reize šosezon, kad spēles laikā pāriet uz 4-2-3-1.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-27 20:04, pirms 5 gadiem
Jāpaskatās kā Barca ģērēs realu...😁

     [+] [-]

, 2019-02-27 20:59, pirms 5 gadiem
Real pamatsastāvs: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Reguilón ; Modric, Casemiro, Kroos; Lucas Vázquez, Benzema and Vinicius
Barcas pamatsastāvs: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Sergi Roberto, Busquets, Rakitic; Messi, Luis Suárez y Dembélé
tā kā bez pārsteigumiem.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-27 21:03, pirms 5 gadiem
Par Real!